35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laseczki
Wyniki moje wszystkie razem w przyszłym tygodniu, bo te co robiłam 8/06 to były tylko dwa z czterech. Babka w recepcji powiedziała, że jeden w normie a drugi wymaga konsultacji lekarza ale nie wie jaki bo tylko była taka info. Więc już się martwię
Kicia brzuszek cudny!!! A Zosieńka ślicznaMoje dwie babcie nosiły to imię
Dobrawa u mnie pizze lubią a szczególnie gdy sama ja zrobię
Ja na obczyźnie już 8 lat... ale myślimy o powrocie...tęsknię za rodzina bardzo!!!kicia 123, beates lubią tę wiadomość
-
bułka ,
ty się nie martw,może maja jakiś trop,wiec nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło
u nas pogoda barowa,mlody zasnął a ja sobie jem chleb z hummusem,sałatą balkonową i zielonym chili,uwielbiam jak mnie pali w gardło-czy to juz jakies zboczenie czy jeszcze się mieszcze w normie?
u nas powrót nie mozliwy,a pozatym nie wyobrazam sobie ze dziecko ze szkoły holenderskiej przechodzi na polską,toż to lata kiblowania,chyba..krycha.stara lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
dzięki dziewczyny
brzuch duży nie wiem skąd się wziął hihi
Zośka kopie co raz mocniej, ma charakter choć mam nadzieję że swojej starszej siostry przykładu brać nie będzie bo w kość mi dała przez ostanie 7 lat, że bałam się mieć dziewczynkę a teraz się mega cieszę i mąż też i Wiktoria tez a Jaśkowi to nie na rękę ale cóż nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli
pomału kompletuję wyprawkę szczególnie ze dookoła sami chłopcy u znajomych i rodziny i dużo muszę kupić choć po doświadczeniach z poprzednimi dziećmi wiem ze wózek najważniejszy i na to chcę przeznaczyć najwięcej kasy ciuszki to tego pełno wszędzie i w sklepach i w lumpkach
-
Dobrawa wrote:Kicia
jaki juz pokazny brzuszek,szybko ta ciąża ci zlatuje
i jaka zadbana mamusia z ciebie
jaką Zosia ,ma kształtną główkę,ja pamietam jak zobaczyłam za zdjęciu z usg wielki nos i wysuniętą szczękę i wtedy sobie pomyslałam ;nasze dziecko wzieło z nas najgorsze co mogło
ale ,ale ,nic sie nie sprawdziło na szczęście,
mamy malego przystojniaka jak narazieDobrawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no pewnie!!! a nie jakieś tam sałaty i humusy...
jak tak mozna bez sałaty,jakies zielsko musi byc
Hej ABBY,serdecznie zapraszamy w nasze skromne progi,a od dawna spełniasz kryterium wieku?
ja osobiscie nawet nie pamietam kiedy to było,tak bardzo spełniam to kryteriumkrycha.stara, beates lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Bozia3 wrote:no pewnie!!! a nie jakieś tam sałaty i humusy...
a dzis sie objadałam surowka z pomidorów,surowego kalafiora,szczypiorku i cos w stylu zielonego groszku( taki,tylko ze brazowy:P ) ze słoika,wszystko w sosie jogurtowym-pysznoscikrycha.stara, beates lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
nick nieaktualnyDobrawa wrote:no wiecie co! (FOCH)
jak tak mozna bez sałaty,jakies zielsko musi byc
Hej ABBY,serdecznie zapraszamy w nasze skromne progi,a od dawna spełniasz kryterium wieku?
ja osobiscie nawet nie pamietam kiedy to było,tak bardzo spełniam to kryteriummam 36 lat ale w sercu i duszy tylko i wyłącznie 18
no chyba ze pogoda paskudna i cały dzień musze w domu z roczniakiem spędzić. Wtedy bliżej mi do 50 tki
beates, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrawa wrote:Bozia,a ty dalej dietujesz?
a dzis sie objadałam surowka z pomidorów,surowego kalafiora,szczypiorku i cos w stylu zielonego groszku( taki,tylko ze brazowy:P ) ze słoika,wszystko w sosie jogurtowym-pysznosciw sobotę mam otrzymać dietę od dietetyka i będę się umartwiac
osiagnelam dno dna i teraz pora się odbić.
-
Bozia3 wrote:na razie wyznaczamy granice, chcemy ją wyplantować i ogrodzić, na jesień coś tam posadzić...i tyle - bo wciąż nie sprzedaliśmy mieszkania i musimy czekać na kasę...no i się gnieciemy w tym moim mieszkanku...z kotami i z nami - masakra
No to zyczę aby mieszkanie szybko znalazło nabywcę .
Pewnie chcielibyście juz coś działać.
Ale co się odwlecze....Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Bozia,a ty dalej dietujesz?
beates, kicia 123, krycha.stara lubią tę wiadomość