35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bulkaasia wrote:Hej, deszczowo się witam
Witaj Abby, ja też do szczupłych nie należę. Ciągle się odchudzam
Dziś idę odebrać wyniki,ehhhh.... Mam stresa
Nie denerwuj się - lepsze działanie i wiedza, niż nic nie robienie i karmienie się mrzonkami....krycha.stara lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Ja mam do soboty labe czyli jem co chcem
w sobotę mam otrzymać dietę od dietetyka i będę się umartwiac
osiagnelam dno dna i teraz pora się odbić.
Teraz to staram się z głową jeść i tyle ale jak mam ochotę na pączka to zjem ale dużo owoców jej staram się rano je jeść bo cukru mają dużo
Ogólnie to najwięcej przytylam jak rzuciłam palenie 15 kg ale cóż coś za coś i tak jestem z siebie dumna już 1,5 roku nie palę ale kilogramy trudno zrzucićBozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jestem w ciąży. Byłam pewna ze zdążę trochę schudnąć zanim to się stanie. I jeszcze się nie cieszę. Jeszcze czekam przynajmniej ma przyrost bety. Do dietetyka wysłałam smsa i ma mi ta dietę zrobić na pierwszy trymestr ciąży. Zycie jest przewrotne.
kicia 123, beates, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:A ja jestem w ciąży. Byłam pewna ze zdążę trochę schudnąć zanim to się stanie. I jeszcze się nie cieszę. Jeszcze czekam przynajmniej ma przyrost bety. Do dietetyka wysłałam smsa i ma mi ta dietę zrobić na pierwszy trymestr ciąży. Zycie jest przewrotne.
co do diety to wiem od koleżanki że nie musiała jej zamieniać do końca trzeciego miesiąca w zależności ile masz kalorii dziennie w diecie bo jeżeli w granicach 1700- 1600 to ja bym nic nie zmieniała tylko kwas foliowy bym brała i już bo nie ma co przesadzać można dołożyć tylko mały posiłek tak z 300 kcal i to dopiero po trzecim miesiącu poza tym wyjdzie w praniu czy będą zachcianki lub wymioty i mdłości ale spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 11:34
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:No tak - ale udałam się do dietetyczki. Chudnę powoli - ale pozwalam sobie na szaleństwa w weekendy. Przez 10 tygodni - 6 kg. I pomału do przodu. Jeszcze z 5 i będę usatysfakcjonowana...
mnie to zawsze piwo gubiło bo lubię szczególnie wieczorem teraz to czasem bezalkoholowe wypiję ale ogólnie nie ciągnie mniekrycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję
dziś pierwszy dzień diety. Moje minimalne zapotrzebowanie to ponad 1800 kcal i ta dietę mi ustawiła na 2000 kcal. Śniadanie było mega
mnie gubi piwo bo kocham i uwielbiam ale w obecnej sytuacji browar sam odpadł
Misja jest taka żeby się nie utuczyc ale żeby mój przybysz był zadowolonykicia 123 lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Dziękuję
dziś pierwszy dzień diety. Moje minimalne zapotrzebowanie to ponad 1800 kcal i ta dietę mi ustawiła na 2000 kcal. Śniadanie było mega
mnie gubi piwo bo kocham i uwielbiam ale w obecnej sytuacji browar sam odpadł
Misja jest taka żeby się nie utuczyc ale żeby mój przybysz był zadowolonyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 11:22
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór!
Ależ tu pustki.
Bozia mam pytanie do Ciebie? Jak Kajtek? Mówi już i czy zaczęliście odpieluchowywanie? Poradź, jak się do tego zabrać. Miałam plan, że uporamy się z tym w wakacje, ale jeszcze nie zaczęlismy.. Czekan do września, jak się nic nie zmieni - idę do logopedy.
Jeśli chodzi o nocnik - to korzysta z niego bardzo często. Ja jak jestem z nim w domu - to go rozbieram po prostu z pampersa i goni z gołym tyłkiem - kilka razy się zsikał na podłogę, ale zauważył co się dzieje i teraz już zwykle woła. Kupę robi od dawna na nocnik i rzadko mu się zdarzy wpadka. Na noc zakładam zawsze pampersa, w dzień na zewnątrz też.
Ja się do tego zabrałam tak, że jak widziałam, że zaczyna się "skupiać", uciekać za firankę i szykuje się do akcji - to sadzałąm go wtedy na nocnik i powtarzałam EE. No i po kilku dniach załapał i sam zaczął wołać. No a z sikaniem - tak jak pisałam - rozbierałam go, żeby zauważył, że coś się dzieje.. -
kicia 123 wrote:Powiem ci ze to fajny wynik Bozia zazraszczam bo chyba bez jakiś super wyrzeczeń
mnie to zawsze piwo gubiło bo lubię szczególnie wieczorem teraz to czasem bezalkoholowe wypiję ale ogólnie nie ciągnie mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 16:53
kicia 123 lubi tę wiadomość