35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Bozia jak tam Wasze plany budowlane. Działacie coś na ranczo ?
beates lubi tę wiadomość
-
U mnie troche stresowo to i pisac sie nie chce.wczoraj owiedzila mnie dawno niewidziana przyjaciolka,fajnie bylo.cos mi sie wydaje ze odizolowalam soe troszku od ludzi odkad mam bobasa w domu no i od czasu wyprowadzki.Jednak dobrze miec przyjaciol,dobrze to czlowiekowi na psyche robi.
Takze w sumie pozytywnie,a dzis znow cos spotkanie rodzicow w nowej szkole corki do ktorej pojdzie w nowym roku szkolnymkrycha.stara, beates lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Hej, ja na moment.
Asia - to lec i rób badania.
Dobrawa - sorka żem taka wścibska jestem - jak długo jesteście na obczyźnie ?
Bozia - a co u Ciebie ?
Kicia - Zośki to charakterne baby
Beates - jak sobie radzisz, jak tam Kubuś ?
U mnie nudy
Szukam pracy (za 2,5 miesiąca będę bezrobotna ;/)Co do staranek to się nie napinam. Strasznie mi się cykle rozjechały raz mam 26,28 dni, a innym razem 22 dni, teraz zobaczymy jak na lekach dostane @. Z tego wszystkiego poszłam zrobić sobie PRL w 22dc wynik to 18 norma do 24 więc OK. No nic w przyszłym cyklu wszystkie hormony powtórzę, oby się unormowało.beates lubi tę wiadomość
-
oo,a jednak piszecie
to dobrze
Bulka,no fajnie, może by coś wykryli
ale moze też tak być że wszystko u ciebie jak trzeba,co cieszy ,ale jednak niewiadoma czemu dwa razy się nie udało.
Mika,i co masz jakiś odzew na swoje CV?
Nie Mika ,ja dlugo nie jestem,jakieś 6 lat.
Moja córa ,też była w swojej nowej szkole,póki co pozytynie,mam nadzieję że się tam odnajdzie.
Ja ,jakaś wypruta z energii jestem dziś,nic mi się nie chce a tu chate trzeba ogarnąć ,obiado-kolację zrobić.
Ech pójde chyba po pizze ,szczerze mówiąć nie przepadam,a czasmi to nie moge nawet na pizze patrzeć,ale wygodnictwo bierze dziś górę.Wszyscy w domu -
Bozia3 wrote:Dobrawa kurcze, jak można nie lubić pizzy??? Ja to bym mogła na okrągło, ale wtedy i ja się robię okrągła hehe
ale jako obiad?
taki chleb z serem i dodatkami,jest ok jako przekąska
ale ,ale gwoli jasnosci,poszłam po pizze z marketu,mrozona,a nie z pizzeri,
u nas kazdy jedna pizze wciąga,zbankrutowalabym kupujac swieząWszyscy w domu -
Kicia
jaki juz pokazny brzuszek,szybko ta ciąża ci zlatuje
i jaka zadbana mamusia z ciebie
jaką Zosia ,ma kształtną główkę,ja pamietam jak zobaczyłam za zdjęciu z usg wielki nos i wysuniętą szczękę i wtedy sobie pomyslałam ;nasze dziecko wzieło z nas najgorsze co mogło
ale ,ale ,nic sie nie sprawdziło na szczęście,
mamy malego przystojniaka jak naraziekicia 123, beates lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu