35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:mi sie wydaje ze on wiele by chcial ale jeszcze wiele nie potrafi i to go troche uwiera
Tak tak, dokladnie. Glowa wyprzedza mozliwosci fizyczne. Moja jest obecnie na etapie kiedy strasznie denerwuje sie bo chce mi cos powiedziec a nie moze jeszcze bo nie umie. Irytuje sie czasem tak ze az cala czerwona sie robi ze zlosci i krzyczy. Oczywiscie mnie to tez denerwuje niemilosiernie. Ale niedaleko pada jabłko...
-
Hejka,
Wczoraj mielismy fajny dzien ,do innego miasta na zamek pojechalismy,pogoda tez dopisala.Mlody ma dwa since na czole i male limo nad okiem, spadl bidok z lozka a na dokladke siedzac w boxie niefortunnie upadl na twarz;) a po za ty wszystko oki.Do wesela sie zagoi:)
Co u was dziewczyny?
Zfolwarku, ogrod skoszony?Wszyscy w domu -
U mnie ogrod skoszony
Corka wczoraj odbyla pierwszy spacer w butach naokolo ogrodu
Tak to lata bez bucikow - dopiero uczy sie stabilnie chodzic. Ogolnie to chodzi nonstop albo spi albo je
Dobrawa, widze ze majac chlopca to trzeba miec stalowe nerwy. Z dziewczynka jest inaczej choc moja juz tez raz spadla z lozka bo zamiast skupic sie na schodzeniu to patrzyla sie na cos do czego chciala dotrzecSiniakow brak
No i mijaja mi kolejne plodne dni. Ech. Zobaczymy za 2 tyg co z tego wyszlo...Dobrawa lubi tę wiadomość
-
hej hej wieczornie
wreszcie trochę spokoju od obowiązków i chwila na ulubionym forum
Cześć Chava,widzisz ty przed czterdziestka a ja juz po i też mam się dobrze tu na wątku
choć taka po prawdzie to przydało by mu się więcej życiawięc fajnie się składa że dołączasz
Wszyscy w domu -
z folwarku,bądz dobrej mysli,napewno dorobicie konkurencję dla córeczki,jak nie teraz to za chwilę
krótsza bądz trochę dłuższą ,ale pewnie będzie
twoja córa ma 14 miesięcy? dobrze myslę?
zdrowo tak na bosaka po ogrodzie chasać,dobrze że takowy ogród macie,
ogród to moje marzenie .zFolwarku lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
zFolwarku wrote:Masz juz jakies dzieci czy staracie sie o pierwsze?
Mam synka, który bardzo pragnie rodzeństwa. Trochę żałuję,że nie zaryzykowałam i od po pierwszym nie machłam drugiego (moje dziecko ma prawie 5lat), ale jak był mały nie pracowałam i mieszkaliśmy z teściami. A teraz niestety problemy, ale będzie dobrze.
Postaram się dodać więcej życia forumDobrawa, zFolwarku, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Tak, moja Corka za 11 dni konczy 14 miesiecy. Taka juz dorosla i wszystko SAMA oczywiscie
Nie ukrywam, ze chcialabym szybko zaciazyc. Mam ciezka sytuacje w pracy i jestem do eliminacji a poki mam etat chcialabym urodzic drugie. A czasu juz mi niewiele zostalo...Dobrawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
ja w takim razie mam chłopca w skórze dziewczynkijest cała poobijana, ciągle próbuje wejść do łóżeczka góra chociaż wyjelam jej szczebelki, jak ja wyjme z wózka to nie idzie tylko biegnie do przodu a patrzy do tylu! Nie mam do niej czasem siły
wszędzie strupy i siniaki
A ja zaczynam mieć mdłości. 13 idę do gina. Jutro jadę oddać płyny ustrojowe do analizyi zaczynam się cieszyć ciążą
Aaa i spadł mi 1 kg
Dobrawa, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Abby,a twoja tez 14 miesięczna,co nie?
moj synek wcale nie jest do przodu ruchowo,ale jakos sobie radzi,
najgorzej jak siedzi na macie na podlodze juz jakis czas i bam do tyłu,on sie chyba boi tych upadków i nie chce zastawac sam,musze być przy nim,a skubany jak po łozku sie turla , pełza i próbuje dupsko podnosic tak na podłodze zero ,tylko pozycja siedząca wchodzi w rachubę.Twardo mu chyba,królewicz jedenzFolwarku lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
nick nieaktualny