X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:
    mi sie wydaje ze on wiele by chcial ale jeszcze wiele nie potrafi i to go troche uwiera

Tak tak, dokladnie. Glowa wyprzedza mozliwosci fizyczne. Moja jest obecnie na etapie kiedy strasznie denerwuje sie bo chce mi cos powiedziec a nie moze jeszcze bo nie umie. Irytuje sie czasem tak ze az cala czerwona sie robi ze zlosci i krzyczy. Oczywiscie mnie to tez denerwuje niemilosiernie. Ale niedaleko pada jabłko...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miłej soboty :) mnie czeka ogarnianie chaty ;)

Wszyscy w domu :)
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wzajemnie! I calego weekendu .Pogoda taka cudowna :) U mnie tez dzis ogarnianie domu plus koszenie ogrodu.

Nie wiem co sie dzieje w moim cyklu tym. Jest chyba juz 16 dzien a nadal objawow okresu plodnego brak :( Cos sie popsulo chyba...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,
    Wczoraj mielismy fajny dzien ,do innego miasta na zamek pojechalismy,pogoda tez dopisala.Mlody ma dwa since na czole i male limo nad okiem, spadl bidok z lozka a na dokladke siedzac w boxie niefortunnie upadl na twarz;) a po za ty wszystko oki.Do wesela sie zagoi:)
    Co u was dziewczyny?
    Zfolwarku, ogrod skoszony?

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ogrod skoszony :) Corka wczoraj odbyla pierwszy spacer w butach naokolo ogrodu :) Tak to lata bez bucikow - dopiero uczy sie stabilnie chodzic. Ogolnie to chodzi nonstop albo spi albo je ;)

Dobrawa, widze ze majac chlopca to trzeba miec stalowe nerwy. Z dziewczynka jest inaczej choc moja juz tez raz spadla z lozka bo zamiast skupic sie na schodzeniu to patrzyla sie na cos do czego chciala dotrzec ;) Siniakow brak :)

No i mijaja mi kolejne plodne dni. Ech. Zobaczymy za 2 tyg co z tego wyszlo...

Dobrawa lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Chava Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dołączam do wątku,bo..w sumie jestem przed 40-tka.

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Chava. Ja w sumie zaraz tez bede przed 40! W grudniu koncze 38!!! ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Chava Przyjaciółka

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz za Tobą już 40-chę

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz juz jakies dzieci czy staracie sie o pierwsze?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej wieczornie :)
    wreszcie trochę spokoju od obowiązków i chwila na ulubionym forum :)

Cześć Chava,widzisz ty przed czterdziestka a ja juz po i też mam się dobrze tu na wątku :)
    choć taka po prawdzie to przydało by mu się więcej życia ;) więc fajnie się składa że dołączasz :)

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z folwarku,bądz dobrej mysli,napewno dorobicie konkurencję dla córeczki,jak nie teraz to za chwilę :) krótsza bądz trochę dłuższą ,ale pewnie będzie :)
    twoja córa ma 14 miesięcy? dobrze myslę?
    zdrowo tak na bosaka po ogrodzie chasać,dobrze że takowy ogród macie,
    ogród to moje marzenie .

zFolwarku lubi tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam nasze cięzarne?
    dajcie znac jak wam się żyje ,czy brzuchy dokuczają czy wręcz przeciwnie ?
    no i jak tam starające się :)

Beates,jak tam Kubuś? daje odpocząć mamusi? jedziecie do Polski?

• Chava Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Masz juz jakies dzieci czy staracie sie o pierwsze?

Mam synka, który bardzo pragnie rodzeństwa. Trochę żałuję,że nie zaryzykowałam i od po pierwszym nie machłam drugiego (moje dziecko ma prawie 5lat), ale jak był mały nie pracowałam i mieszkaliśmy z teściami. A teraz niestety problemy, ale będzie dobrze.

Postaram się dodać więcej życia forum ;D

Dobrawa, zFolwarku, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

zFolwarku, _Abby_ lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, moja Corka za 11 dni konczy 14 miesiecy. Taka juz dorosla i wszystko SAMA oczywiscie ;)
    Nie ukrywam, ze chcialabym szybko zaciazyc. Mam ciezka sytuacje w pracy i jestem do eliminacji a poki mam etat chcialabym urodzic drugie. A czasu juz mi niewiele zostalo...

Dobrawa lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    ja w takim razie mam chłopca w skórze dziewczynki :D jest cała poobijana, ciągle próbuje wejść do łóżeczka góra chociaż wyjelam jej szczebelki, jak ja wyjme z wózka to nie idzie tylko biegnie do przodu a patrzy do tylu! Nie mam do niej czasem siły :D wszędzie strupy i siniaki :/
    A ja zaczynam mieć mdłości. 13 idę do gina. Jutro jadę oddać płyny ustrojowe do analizy :) i zaczynam się cieszyć ciążą :) Aaa i spadł mi 1 kg :)

Dobrawa, zFolwarku lubią tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby,a twoja tez 14 miesięczna,co nie?

moj synek wcale nie jest do przodu ruchowo,ale jakos sobie radzi,
    najgorzej jak siedzi na macie na podlodze juz jakis czas i bam do tyłu,on sie chyba boi tych upadków i nie chce zastawac sam,musze być przy nim,a skubany jak po łozku sie turla , pełza i próbuje dupsko podnosic tak na podłodze zero ,tylko pozycja siedząca wchodzi w rachubę.Twardo mu chyba,królewicz jeden :)

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z folwarku,oby wam sie na czas udało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ma 14.5 miesiąca ;) i wychodzi mi ze jak się urodzi nr 2 będzie miała rok i 10 mcy. Chyba musze poszukać podwójnego wozka jednaj bo nie ogarnę 2 dzieci i psa na spacerze.

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby moze dla Corki taka dostawke do gondoli? Zobacz w necie. Sa fajne.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
‹‹ 13607 13608 13609 13610 13611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ