35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w ten piękny słoneczny poranek
Kicia głowa do góry,tak jak napisała Ala każda kobieta będąc w ciąży ma jakieś obawy ,ale czy masz podstawy myśleć negatywnie? Uspokój się bo maleństwo to czuje i też się denerwuje... Czekamy na pozytywne wieści po wizycieO której jedziesz do lekarza?
Cześć Ala82Ala82, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Hejka Dziewczyny,
ja wlasnie pare dni temu juz odpuscialm. Zlewam to. Zajde to fajnie, jak nie to widac nie bylo pisane i tyle. Mamy Corke i jest dobrze. Nie ma co sie spinac. Mam juz swoje lata i nie bede swirowac. Chava, masz absolutnie racje w tym co piszesz. Moze lepiej nie zaciazyc niz jakies dramaty przezywac itd. To juz nie na moje nerwy naprawde. Jest Cora i majątek na państwo po nas nie pójdzie(smieje sie bo moja Mama ma kolezanka, ktora ma syna - starego kawalera i ta kolezanka ciagle jeczy, ze nie ma wnuka i majątek na panstwo pojdzie
)
Co do obaw w ciazy to chyba tak zawsze jest. Chyba taki urok. Ja cala ciaze tez drzalam przed wizytami, usg choc u mnie wszystko bylo ksiazkowo - lacznie z mdlosciami hihi. Takze Kicia spokojnie, na pewno jest dobrze. Pojdzie uspokoisz sie i oby do nastepnej wizyt
Ala i Marmurkowa witajcie. Cos wiecej o sobie?
Milego dnia LalkiAla82, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:hej jutro wizyta a ja chyba od tygodnia jak nienormalna się zachowuję od euforii po depresję i w głowie same koszmary ze coś nie tak z dzieckiem z szyjką ze wszystkim chyba potrzebuję psychiatry mąż to mnie już słuchać nie może
bry
Kicia przecież to normalne. Psychiatra nic nie daSabina, BISCA, Jastra, iwcia77, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Nie ma mnie tu, jestem tam
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,95916,2551.html
jednym słowem zdrajca, co ma małe jajce.. Ty a jak u Ciebie ze staraniami? bo to, że masz chudą dópe to wiemy (nie lubię Cię za to). Idziesz na to IVf czy dałaś sobie spokój? i zjedz coś proszęBISCA, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość