35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w ten piękny słoneczny poranek

Kicia głowa do góry,tak jak napisała Ala każda kobieta będąc w ciąży ma jakieś obawy ,ale czy masz podstawy myśleć negatywnie? Uspokój się bo maleństwo to czuje i też się denerwuje... Czekamy na pozytywne wieści po wizycie
O której jedziesz do lekarza?
Cześć Ala82
Ala82, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Hejka Dziewczyny,
ja wlasnie pare dni temu juz odpuscialm. Zlewam to. Zajde to fajnie, jak nie to widac nie bylo pisane i tyle. Mamy Corke i jest dobrze. Nie ma co sie spinac. Mam juz swoje lata i nie bede swirowac. Chava, masz absolutnie racje w tym co piszesz. Moze lepiej nie zaciazyc niz jakies dramaty przezywac itd. To juz nie na moje nerwy naprawde. Jest Cora i majątek na państwo po nas nie pójdzie
(smieje sie bo moja Mama ma kolezanka, ktora ma syna - starego kawalera i ta kolezanka ciagle jeczy, ze nie ma wnuka i majątek na panstwo pojdzie
)
Co do obaw w ciazy to chyba tak zawsze jest. Chyba taki urok. Ja cala ciaze tez drzalam przed wizytami, usg choc u mnie wszystko bylo ksiazkowo - lacznie z mdlosciami hihi. Takze Kicia spokojnie, na pewno jest dobrze. Pojdzie uspokoisz sie i oby do nastepnej wizyt
Ala i Marmurkowa witajcie. Cos wiecej o sobie?
Milego dnia Lalki
Ala82, Dobrawa lubią tę wiadomość

-
kicia 123 wrote:hej jutro wizyta a ja chyba od tygodnia jak nienormalna się zachowuję od euforii po depresję i w głowie same koszmary ze coś nie tak z dzieckiem z szyjką ze wszystkim chyba potrzebuję psychiatry mąż to mnie już słuchać nie może
bry
Kicia przecież to normalne. Psychiatra nic nie da
Sabina, BISCA, Jastra, iwcia77, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Nie ma mnie tu, jestem tam
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,95916,2551.html
jednym słowem zdrajca, co ma małe jajce.. Ty a jak u Ciebie ze staraniami? bo to, że masz chudą dópe to wiemy (nie lubię Cię za to). Idziesz na to IVf czy dałaś sobie spokój? i zjedz coś proszę
BISCA, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość