35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no w tym wieku to tylko Bilobil na pamięć
naftalina pod pachy
a i jeszcze "Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół lerivonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji i ułatwia zaśnięcie. I pół imovane – na sen pierwszy. I do tego pół stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I aspirynę – profilaktycznie. "krycha.stara, efcia, BISCA, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
Wy tu sobie podsmiechujki robicie, a ja mam prawdziwy problem z moim poziomem czerwonych krwinek.Niedobor mnie trzyma juz drugi miesiac.Nie jest jakis gigantyczny, raczej tuz ponizej normy ale sobie mysle ze cos slabo to zelazo wchlaniam.Przerobilam juz Tardyferon Fol., Sorbifer Durules i Feroplex w ampulkach do picia (paskudztwo).
Na domiar zlego cierpie przez to zelazo potem na zaparciamimo ze trzymam bardzo zdrowa jak sadze, diete.
A w pracy dzis prawie nic nie zrobilam, staram sie przyzwyczajac do wiekszego leniuchowania. Jak tak sobie leze to maly pieknie kopie.
efcia, Sabina, beates, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
Ja nie mogę
Dopiero wczoraj dołączyłam ale widzę że się rozkręca....Dziewczyny z Tratata
Tak nieśmiało Was podczytywałam, przyznaję się... Ale czytało się pierwsza klasa
i nie mam wcale wyrzutów z tego powodu, mam nadzieję że lania nie będzie....
zFolwarku staramy się 6 lat 4 lata temu ciąża obumarła. U mnie wszystko ok u M 20% bandziorów prawidłowych a 80% patologicznych. Niebawem pewnie czeka mnie drożność której okrutnie się boję... albo laparo.iwcia77, efcia, Sabina, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Wy tu sobie podsmiechujki robicie, a ja mam prawdziwy problem z moim poziomem czerwonych krwinek.Niedobor mnie trzyma juz drugi miesiac.Nie jest jakis gigantyczny, raczej tuz ponizej normy ale sobie mysle ze cos slabo to zelazo wchlaniam.Przerobilam juz Tardyferon Fol., Sorbifer Durules i Feroplex w ampulkach do picia (paskudztwo).
Na domiar zlego cierpie przez to zelazo potem na zaparciamimo ze
jakie podśmiechujki
zaparcia to poważna sprawa
ja po ostatniej stymulacji prawie tydzień nic, to jest takie irytujące
współczuję MimblaSabina lubi tę wiadomość
-
Witaj Marmurkowa
Tratata to taki nasz wątek zastępczy
my jesteśmy z domu 35+te 13 tysięcy stron w sumie my natrzaskałyśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 15:50
iwcia77, Mimbla, efcia, Sabina, BISCA, Magdala, satori, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ahoj laski
mam teraz neta na swiatowym poziomie tylko czas mam nieziemski
o masz iwcia tęskniłam za Twoją włochatą mordąiwcia77, efcia, Sabina, beates, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Reni mam nadzieję ze kreta wpuszczać nie będą, chociaż?... Siostra jest lekarzem i ona namawia mnie na laparo żeby ew. zrosty usunąć przy okazji no i pod narkozą....
Macduska grunt to nie wiedzieć na co się piszę to wtedy luzik idziesz i tyle... ale ja wiem, masakra jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 15:54
krycha.stara lubi tę wiadomość