35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:ivutek ma faze kaprysow i jak mu cos nie pasi to kladzie sie na ziemi na plecach i narzeka
Maks uwielbia zapitalac z tym pchaczem od Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 16:10
iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Eeee to pełna kulturka. Jakby uskutecznial rzuty na podłogę byloby zle
Maks uwielbia zapitalac z tym pchaczem od Ciebie.
no widzialam, ze z niego kierowca bombowcaciesze sie ze korzysta
kapturnica, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Reni mam nadzieję ze kreta wpuszczać nie będą, chociaż?... Siostra jest lekarzem i ona namawia mnie na laparo żeby ew. zrosty usunąć przy okazji no i pod narkozą....
Macduska grunt to nie wiedzieć na co się piszę to wtedy luzik idziesz i tyle... ale ja wiem, masakra jakaś.
Mi się udało po 3 latach starań, w pierwszym cyklu po hsg. Iciwcia77, Reni, macduska, BISCA, efcia, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
peppa poszła sobie
luna też
morek też
kto tam jeszcze Hera też
co tam jeszcze ..a wiem.. na razie żadna nie ma menopy
Kryśka nie je już parówek, ja nadal jem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 16:15
iwcia77, Sabina, BISCA, efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
U nas wsio ok . Maks chodzi przy meblach, z pchaczem. Ogólnie sie rozpedzil tak z motoryka,ze wyladowalam z nim na SORze. Na szczęście głowa cała. Spadła łajza mala z łóżka. Nie pytaj jak ,starszy syn go pilnowal. Ehh
A poza tym to jest mala przylepa, coraz więcej mówi,pokazuje . Uwielbiam ten wiek w jakim teraz jest.Reni, Sabina, iwcia77, beates, BISCA, efcia, Magdala, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:JeZUS jak ja nie znosze musicali...
niestety mam biuro na przeciwko jakiejś przechowalni dzieci i teraz jak jest ciepło słychać jak miauczą
kapturnica, iwcia77, Mimbla, Marmurkowa, BISCA, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:pappa poszła sobie
luna też
morek też
kto tam jeszcze Hera też
co tam jeszcze ..a wiem.. na razie żadna nie ma menopy
Kryśka nie je już parówek, ja nadal jemkapturnica, iwcia77, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny