35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Marmurkowa nie pękaj.
I drożność i laparo są do przeżycia.
Ja Ci to mówię.
A wiem co mowię.
Witam szanowne panie i pozdrawiam wakacyjne.
no jak Wacia tak mówi, to tak jest
To nasza drożnościowa weterankaiwcia77, macduska, efcia, Sabina, BISCA, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:Reni mam nadzieję ze kreta wpuszczać nie będą, chociaż?... Siostra jest lekarzem i ona namawia mnie na laparo żeby ew. zrosty usunąć przy okazji no i pod narkozą....
no to jak masz okazję na all inclusive to bierz komplet
za jednym podejściem siekniesz wszystkoefcia, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Reni mam nadzieję ze kreta wpuszczać nie będą, chociaż?... Siostra jest lekarzem i ona namawia mnie na laparo żeby ew. zrosty usunąć przy okazji no i pod narkozą....
Macduska grunt to nie wiedzieć na co się piszę to wtedy luzik idziesz i tyle... ale ja wiem, masakra jakaś.
I ma rację siostra. Co będziesz się rozdrabniać.efcia, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O mamo,czuje sie jak na dworcu
To sie tu porobilo.
Mialyscie juz dosc sie kisic we wlasntm sosie?
Tak czy inaczej witajcie w domu.
Kicia
daj znac jak tam po wizycie
Zfolwarku
Wyluzowac tez warto,i racja spadkobierczynie juz macie
krycha.stara lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa wrote:O mamo,czuje sie jak na dworcu
To sie tu porobilo.
Mialyscie juz dosc sie kisic we wlasntm sosie?
Tak czy inaczej witajcie w domu.
nie po prostu brakowało Ciebie, bo nie było kogo popychaćkapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Marmurkowa bier laparo. Za jednym zamachem wszystko obrobia. Mialam i wcale nie jest znów takie straszne . Gorsze rzeczy się przechodzi
Tak mój poród był tą gorszą rzeczą...
Idę obiad kleić, Bo mój ancymonek głodny.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Witam Ala82
To moze ja cos od siebie
Corka skonczyla podstawowke.
Wczoraj z tej okazji dzieci wystawily ponad godzinny musical i bylo uroczyste wreczenie raportow na podium .
A to wszystko az do jedenastej wieczorem.naprawde super wieczor.beates, bulkaasia lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu