35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla, ja bym cos Ci doradzila, ale w sumie najpierw na sobie wyprobuje. Wyguglalam taki specyfik. Biore od tygodnia. Na razie bez zaparc.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a38cff9bd49.png
Supplement Facts
Serving Size 1 Capsule
Amount Per Serving % Daily Value
Iron (from ferrous fumarate) 29 mg 161%Mimbla lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Ło matko z córką dziewczyny co Wy walicie macie takie tempo... poszłam tylko obiad nastawić a tu już tyle stron...
złote czasy
BISCA, efcia, krycha.stara, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ivutek ma faze kaprysow i jak mu cos nie pasi to kladzie sie na ziemi na plecach i narzeka
Jeszcze go ju ar fain nie nauczylas? wstydz sie, chvj nie matka.BISCA, Sabina, efcia, krycha.stara, satori, Mimbla, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
U mnie w pracy jest nowa dziewcczyna. Z Moldawii.
Bardzo fajna i powspominalysmy czasy ZSRR. Byla przy nas inna kolezanka, francuska, nie mogla uwierzyc w to co opowiadalysmy.
A tak nawiasem mowiac, jeden ze stazystow (19 lat) nie wiedziel, ze Moldawia to Panstwokrycha.stara, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:"przechowalnie dzieci" hahahaha!
no tak, bo zeby mieć przedszkole to trzeba mieć kupę papierów, zgód, wykwalifikowaną kadre itd
a jak otworzysz przechowalnię, klub malucha to możeszBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Kisiel jak możesz tak znikać. Ja rozumiem, że praca Cię wciągnęła, ale święta już dawno były i chyba skończyliście!
Oni wiecznie coś mają
A t na Euro z kaktusami różnokolorowymi
Wiecznie ludzie kwiatki kupują
A tak serio to nie mam czasu na nic
Padam jak kawka
Chce juz urlopkrycha.stara, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Bry kobitki
Mimbla wspieram Cię całą sobą w temacie krwinek i zaparć
U mnie anemia na całego, dr się złapał za głowę i też dostałam Tardyferon-Fol.
Zażywam go 2 dzień i zaparcia mam już. Już! JUŻ!!!
Taki kuźwa genialny lek że nawet goowna z tego nie ma!
Od dziś wracam do mojego zestawu: laktuloza + śliwki suszone gerbera. Pyszności
Dzięki. Super Cię tu widzieć, miło że chociaż Ty mnie rozumiesz
. Przykro mi słyszeć o Twoich krwinkach, no ale musimy wierzyć że wyniki się poprawią a grunt że dzieci rosną nam zdrowe. Mój brzuch ciągle pęcznieje.
Na śliwki suszone poluję, dobrze że o nich przypomniałaś. Mi też pomaga jak wieczorem nie jem chleba, tylko samą sałatkę z jajkiem, serem mozarella etc. Do picia głownie woda i soki. Postanowiłam też jeść więcej kaszy.