35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
oooooooooo kur....czaczek jakie zgęszczenie super
no ja po wizycie Zocha waży 445,35 g i pozostała Zochą czyli Stacha nie będzie
wszystko super szyjka 4,85 zamknięta reszta piękna, serce bije jak dzwon trochę schizy zeszły ale pytania w stylu masz termin na wrzesień? to mnie denerwują bo ja dopiero listopad tylko wyglądam na wrzesień przytyłam 1 kg to nie jest źle tylko brzuch duży i kręgosłup mnie naparza
ps. uwielbiam parówki
Reni, krycha.stara, beates, gosia7122, Dobrawa, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Zapewne piszac to, oczekiwalas wsparcia, zrozumienia, otuchy, dobrego slowa. Osobiscie pocieszac nie umiem, ciezko mi to idzie strasznie. Natomiast wchodzac w zgrana i zzyta grupe jako nowa, musisz niestety miec twardy tylek i uzbroic sie w cierpliwosc, jesli chodzi o reakcje na posty.
Tak czy siak, glowa do gory
Przyzwyczaiłam się że pewne słowa giną bez echa. To miłe, ze zareagowałaś, bo chyba faktycznie oczekiwałam. Ja tez pocieszać nie umiem, więc spoko.
Cierpliwości u mnie dostatek, ale po tyłku kopać się nie dam:P
Jeszcze tu jestem, ale pewnie przyjdzie czas, że się pożegnam.
W sumie przede wszystkim chodzi o to by to gdzieś z siebie wyrzucić.
Tu na forum odbywa się moja walka sama z sobą i moimi wątpliwościami. Po prostu sama nie wiem czy brnąć dalej czy dać sobie spokój. Myśli zmieniają się jak w kalejdoskopie.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Chava wrote:Przyzwyczaiłam się że pewne słowa giną bez echa. To miłe, ze zareagowałaś, bo chyba faktycznie oczekiwałam. Ja tez pocieszać nie umiem, więc spoko.
Cierpliwości u mnie dostatek, ale po tyłku kopać się nie dam:P
Jeszcze tu jestem, ale pewnie przyjdzie czas, że się pożegnam.
W sumie przede wszystkim chodzi o to by to gdzieś z siebie wyrzucić.
Tu na forum odbywa się moja walka sama z sobą i moimi wątpliwościami. Po prostu sama nie wiem czy brnąć dalej czy dać sobie spokój. Myśli zmieniają się jak w kalejdoskopie.krycha.stara, zFolwarku, Dobrawa, beates lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny
Mysle ze kazda z nas przechodzila przez rezygnacje,probowala zapomniec.Wiecie moja corka lada moment skonczy 13 lat,odkad ja urodzilam chcoalam miec nastepne,jak widac dlugo musialam czekac skoro moj syn jest 9 miesieczniakiem.Ja juz wiele razy zegnalam sie z tym pragnieniem , probowalam zapomniec,czasami bylo latwiej czasami trudniejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 13:20
Bozia3, krycha.stara, Marmurkowa, beates lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Nie kazdy od razu ma takie zycie o jakim marzy.W duzej mierze osiaganie celow to praca,walka, czsami sie odpuszcza zamierzone cele.Lecz jak bardzo sie chce to ciezko.
Ja jakis rok przed zajciem w ciaze mialam notorycznie sny a to ze jestem w ciazy,a to ze mam juz bobasa.No i byly one takie realnekrycha.stara, beates, kicia 123 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
zFolwarku wrote:Bozia, to jak u mnie dosłownie Pozdrawiam serdecznie!
Dobrawa, krycha.stara, Marmurkowa, beates, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Ah i jeszcze jedno, chcial sie z wami czyms podzielic.
Pisalam dwukrotnie o mojej zagubionej menstruacji,a wiec do dzis nie mam okresu i znam nawet powod tego braku, jest on calkiem malutkikrycha.stara, beates, *aga*, zFolwarku, Dziobak, bulkaasia lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa wrote:Ah i jeszcze jedno, chcial sie z wami czyms podzielic.
Pisalam dwukrotnie o mojej zagubionej menstruacji,a wiec do dzis nie mam okresu i znam nawet powod tego braku, jest on calkiem malutkikrycha.stara, Dobrawa lubią tę wiadomość