35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:Zfolwarku
Wyobraz sobie ;srodek nocy ,jedno sie budzi z placzem trzeba przewinac,nakarmic-czym budzi drugie,nim tez trzeba sie zajac.Oboje budza corke ktora musi o 7 wstac vy do szkoly zdazyc.Normalnie cyrk na kolkach.Matke po miesiacu wywoza do wariatkowa
Tak, ale pamietaj, ze Twoj obenie mlodszy bedzie juz wiekszy i bedzie latwiej. Minie jeszcze troche czasu zanim nowe pacholę się pojawi. Ogarniesz. Wiem, ze teraz masz ciarki i wierze, ale przyjdzie czas przyjdzie rada. Zorganizujesz sie na nowo. Ja pamietam, ze zanim urodzila sie Corka to bylam u kolezanki, ktora wowczas miala rocznego synka i patrzylam na nia i nie wierzylam, ze dam rade ogarnac temat (bylam w ciazy wowczas). Ogarniam. Lepiej gorzej, ale jakos do przodu. Potem tej kolezance urodzila sie corka (roznica wieku miedzy dziecmi 1,5 roku) i mowila, ze bywalo ciezko, ale dala rade. Wiesz, takie mlode to duzo spi itd. Bedzie dobrze! Czy ja dobrze rozumiem, ze po porodzie nie zdarzyl Ci sie @ w ogole?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 20:37
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Ah i jeszcze jedno, chcial sie z wami czyms podzielic.
Pisalam dwukrotnie o mojej zagubionej menstruacji,a wiec do dzis nie mam okresu i znam nawet powod tego braku, jest on calkiem malutki
Co do wątpliwości to najpierw chciałam zajść w ciążę a jak byłam to na początku szok i przerażenie co zrobiłam mam dwoje dzieci dużych, jak sobie poradzę praktycznie sama i czy damy radę z kasą ale to była krótka chwila wiem że pewnych rzeczy nie przeskocze i muszę liczyć tylko na siebie ale dam radę aby było tylko dobrze z Zofią i będzie okDobrawa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam pierwsza spać nie mogę od 5
Dobrawa będzie co będzie i będziemy się z tego cieszyć wszystkie
A jak ty czujesz? Bo ja tak czułam że Zosia i było jak czułam i z pozostałą dwójką też wcześniej czułam choć z Wiktoria to po porodzie okazało się że dziewczynka bo nie chciała mi lekarka powiedzieć bo mówiła że z pierwszym to i tak obojętnieDobrawa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Ladny dzien sie zapowiada:)
Mnie mlody obudzil juz po 6,teraz spi cale szczescie
Pewnie sie gdzies wybierzemy co by dnia nie marnowac:)
A jutro znow kontrola z mlodym i ja do higienistki jamy ustnej na czyszczenie zebow.
Milej niedzieli
Kicia
Dzieki ,czuje sie dobrze,juz nawet nie mam mdlosci,tylko spadek energii mi doskwiera.beates, kicia 123 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
nick nieaktualny