35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:Nom z nowub,do dzis nie wiem jak to siestalo
to chyba ma coś wspólnego z tymi pszczółkami i kwiatkami a może z kapustą? hymmm...
Idę uświadomić swojego młodego bo chyba wolę uniknąć słuchania .."mamo nie wiem jak to się stało"...
Dobrawa moje gratulacje super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 14:31
krycha.stara, Dobrawa, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Ah i jeszcze jedno, chcial sie z wami czyms podzielic.
Pisalam dwukrotnie o mojej zagubionej menstruacji,a wiec do dzis nie mam okresu i znam nawet powod tego braku, jest on calkiem malutki
Dobrawa , co za wiadomość
Gratulacje !Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Ah i jeszcze jedno, chcial sie z wami czyms podzielic.
Pisalam dwukrotnie o mojej zagubionej menstruacji,a wiec do dzis nie mam okresu i znam nawet powod tego braku, jest on calkiem malutki
Niech zdrowo rosnie, to bardzo dobra wiadomosc!Dobrawa lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:A dziękuję . W każdej sytuacji trzeba znaleźć plusy...czasami mi tęskno za czasami, gdzie miałam na głowie tylko siebie, a nie stado...Ale z drugiej strony moje życie nie jest puste, a spełnione w wielu aspektach - tylko to mało cieszy o 6.00 rano przy ryku: Maaamaaaa
Hehe no ja tez miewam takie mysli np o 4.30 jak moja Corka sie budzi i wzywa. Mysle sobie: po co Ci to bylo? zle Ci bylo? Wolna i swobodna raptem 3 lata temu. No ale wlasnie ta pustka byla a teraz jest wypelniona
-
Zfolwarku
Wyobraz sobie ;srodek nocy ,jedno sie budzi z placzem trzeba przewinac,nakarmic-czym budzi drugie,nim tez trzeba sie zajac.Oboje budza corke ktora musi o 7 wstac vy do szkoly zdazyc.Normalnie cyrk na kolkach.Matke po miesiacu wywoza do wariatkowakrycha.stara, zFolwarku, kicia 123, beates, sandzu lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
zFolwarku wrote:Hehe no ja tez miewam takie mysli np o 4.30 jak moja Corka sie budzi i wzywa. Mysle sobie: po co Ci to bylo? zle Ci bylo? Wolna i swobodna raptem 3 lata temu. No ale wlasnie ta pustka byla a teraz jest wypelniona
zFolwarku, beates lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Zfolwarku
Wyobraz sobie ;srodek nocy ,jedno sie budzi z placzem trzeba przewinac,nakarmic-czym budzi drugie,nim tez trzeba sie zajac.Oboje budza corke ktora musi o 7 wstac vy do szkoly zdazyc.Normalnie cyrk na kolkach.Matke po miesiacu wywoza do wariatkowaDobrawa lubi tę wiadomość