35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZien dobry. Chyba...
I nas najazd Hunow. Znaczy dzieci brata. Jak zobaczycie w Teleexpresie ze ciężarną zabiła / zagryzla / zatlukla plastikowa łopatka dzieci to będzie o mnie
A tu 3 tygodnie jeszcze....Reni, BISCA, Magdala, Marmurkowa, macduska, efcia, beates, anna maria, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kapta coś niewyraźna jesteś
Mąż wrócił? Kornelkę "składaliscie"?
Mamy odpust poki nie przejdę na sprawdzone antyki. Zero seksu . Żebym potem nie wiedziała co i jak. Ja tam sie nie nadaje na matkę dziecko po dziecku. Nol lej -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Zien dobry. Chyba...
I nas najazd Hunow. Znaczy dzieci brata. Jak zobaczycie w Teleexpresie ze ciężarną zabiła / zagryzla / zatlukla plastikowa łopatka dzieci to będzie o mnie
A tu 3 tygodnie jeszcze....
Sabcia, trzymaj sie tam.
Nie masz jekiejs piwnicy ?Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wez sie wez.
Mamy odpust poki nie przejdę na sprawdzone antyki. Zero seksu . Żebym potem nie wiedziała co i jak. Ja tam sie nie nadaje na matkę dziecko po dziecku. Nol lej
Kapta, od porzadnej laski jeszcze nikt w ciaze nie zaszedl
bouahahah
przepraszamReni, Sabina, beates, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kapta, od porzadnej laski jeszcze nikt w ciaze nie zaszedl
bouahahah
przepraszam
Przecie ona specjalnie z samego rana po ogorki go wyslala.
Dobry
Ja jeszcze ten tydzien caly i do nastepnego czwartku...a potem urlop do 29/8
Dziekuje.efcia, Sabina, beates, kapturnica, Mega, kicia 123 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Przecie ona specjalnie z samego rana po ogorki go wyslala.
Dobry
Ja jeszcze ten tydzien caly i do nastepnego czwartku...a potem urlop do 29/8
Dziekuje.
Miesiac urlopu ? To jest urlop ! Do Polski ?
Magdala, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ide myc okna,bawcie sie dobrze.
O ciazy wiem juz jakis czas,ale postanowilam nic nie moeic dopoki nie zobacze wyniki testu pappa,a wyniki lepsze niz w ostatniej ciazy.
Anna maria,dziecko jak najbardziej chciane,choc totalnie niespodziewane.W koncu o Sebka ponad rok walczylismy,testy owulacyjne,seks kiedy trzeba itd.A w tym przypadku nic z tych rzeczy.Tak czy inaczej fajnie widziec ze nie jestem taka stara i wszystko dziala jak nalezy.
Milego dniaBozia3, zFolwarku, kicia 123, beates, mysza1975, bulkaasia, Bianka4 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny