35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWstalam. Co to za spanie w taki upal
gorąco jak szlak.
To jak ja wstałam to trzeba obudzić Hunow. Może dzięki temu wcześniej zasna
Dobrego dnia
Higienistka może choć Wit C być dala?beates, Mega, macduska, BISCA, Jastra, Dziobak, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Widzę, ze urlopowo się na forum zrobiło
My w sierpniu chcemy jechać do Polski. Juz nie mogę się doczekać. A i moja rodzina chce w końcu poznać nowego członka . Zastanawiam się tylko jak Kuba zniesie podróz. Szkoda ze Pl nie jest trochę blizej.BISCA, Jastra, Dziobak, Magdala, Dobrawa, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI dzień dobry bardzo. Urlopu ciąg dalszy.
Męczący ten wypoczynek, dobrze że jeszcze mam wolne to odpocznę w domu.
Udanego dnia!
I wiadomość tygodnia:
Mój młodszy dzieć zapragnął zakupić wczoraj jakąś pamiątkę.
Kupił..... magnes. :-o
To wszystko przez Was.BISCA, Jastra, Dziobak, Magdala, Simba, Reni, Sabina, beates, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
I wiadomość tygodnia:
Mój młodszy dzieć zapragnął zakupić wczoraj jakąś pamiątkę.
Kupił..... magnes. :-o
To wszystko przez Was.Magdala, anna maria, BISCA, Reni, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry!
Witamina Ce dla wszystkich, podwójna dawka!
Kończę piękna przygodę z karmieniem piersia, bo jutro Adaś wyjeżdża na swoje wakacje, a ja na swoje. Ale laktacja nie chce się pożegnać. Wcinam Bromergon jak tik taki i czuje się po nim ciulowo. W nocy Bromergon wyszedł paszczowo...
Milego dnia panienki!Magdala, macduska, anna maria, Reni, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Heja lub raczej Dziendobry Panstwu.
Publika w Uk odniosla sie do tego co wypada a co nie po 40.
Otoz. Rurki, dlugie wlosy i bikini musza odejsc jezeli chcesz zachowac powage. Podobnie jak ogladanie reality shows, jezfzenie na babskie wakacje i noszenie futbolowych tshirtow.
Clubbing tylko do 44.
Festiwale do 45.
Twitter- 47.
Facebook-49.
Ze nie wspomne o tatuazach, mini, upijanie sie publicznie i wakacje na Ibizie.
I tak to wyglada.anna maria, macduska, Dziobak, zFolwarku, Mega, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Heja lub raczej Dziendobry Panstwu.
Publika w Uk odniosla sie do tego co wypada a co nie po 40.
Otoz. Rurki, dlugie wlosy i bikini musza odejsc jezeli chcesz zachowac powage. Podobnie jak ogladanie reality shows, jezfzenie na babskie wakacje i noszenie futbolowych tshirtow.
Clubbing tylko do 44.
Festiwale do 45.
Twitter- 47.
Facebook-49.
Ze nie wspomne o tatuazach, mini, upijanie sie publicznie i wakacje na Ibizie.
I tak to wyglada.
To mam czas na rurki i bikini do października.Magdala, Reni, Dziobak, Sabina, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ubiłabym gołymi rękami....
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-tragedia-w-krakowskim-szpitalu-pielegniarka-pomylila-ampulki,nId,2234817#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
Tragedia.
I dla rodziców i dla pielęgniarki.