35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisielu, ja dziękuję za Egiptowo, mam.
Jutro do domu. Pakujemy się powrotnie, czego nienawidzę. Kiedy jedziemy na wakacje mamy 3 walizki, każdy swój bagaż podreczny i torbę z aparatem.
Kiedy wracamy, mamy to samo plus 2 siaty zabawek i książek Adasia, 2 torby z IKEA ciuchów, siatki z żarciem, wory z chemia i kosmetykami, milion samochodowych rzeczy i parę pomniejszych drobiazgów.
O klatce z kotą oraz jej kuwecie z piaskiem nie wspomnę...Mega, macduska, baby, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Kisielu, ja dziękuję za Egiptowo, mam.
Jutro do domu. Pakujemy się powrotnie, czego nienawidzę. Kiedy jedziemy na wakacje mamy 3 walizki, każdy swój bagaż podreczny i torbę z aparatem.
Kiedy wracamy, mamy to samo plus 2 siaty zabawek i książek Adasia, 2 torby z IKEA ciuchów, siatki z żarciem, wory z chemia i kosmetykami, milion samochodowych rzeczy i parę pomniejszych drobiazgów.
O klatce z kotą oraz jej kuwecie z piaskiem nie wspomnę... -
Herrrra wrote:kota by nie pzrezyła w domu dokarmiana??
anna maria, Herrrra lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kisielu, ja dziękuję za Egiptowo, mam.
O klatce z kotą oraz jej kuwecie z piaskiem nie wspomnę... -
U nas ok.
Dom pelen ludzi bo brat z rodzina jest.
A nam moze w koncu we wrzesniu uda sie do Belgii pojechac ale najpierw 18tka chrzesniaka i jedziemy nad morze. Oby wszystko wypalilo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 23:26
anna maria lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:2 torby z Ikea ciuchów?? Chyba jestem też zmęczona już pakowaniem, albo czegoś nie kumam...
W tym roku doszły jeszcze zakupy ciuchowe z Londka. Pojechaliśmy z prawie pustymi walizami żeby wrócić z wypchanymi na maxa
A torby z IKEA najlepsze do przewożenia w aucie.anna maria lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry miłym paniom
chyba już tu kiedyś zaglądałam - a już na pewno na podczytywanie
Postanowiłam się przywitać .. choć nie wiem czy na pewno tu pasuję bo u mnie to raczej ... marzenia a nie starania
No ale do rzeczy
W tym roku skończyłam 39 lat. Mam dwoje dzieci - córka 12 lat i syn 10 lat. W 2012 i 2015 miałam pozytywne testy ciążowe ale skończyły się niepowodzeniem (10tc i chyba 8tc)
Jednak głowa a przede wszystkim serceciągle czuje że chce i może spróbować jeszcze raz.
I mimo że od września mam wrócić do pracy po 4 latach przerwy - to próbujemy jak jest szansa ..
Co ma być to będziekicia 123 lubi tę wiadomość
-
baby wrote:Dzień dobry miłym paniom
chyba już tu kiedyś zaglądałam - a już na pewno na podczytywanie
Postanowiłam się przywitać .. choć nie wiem czy na pewno tu pasuję bo u mnie to raczej ... marzenia a nie starania
No ale do rzeczy
W tym roku skończyłam 39 lat. Mam dwoje dzieci - córka 12 lat i syn 10 lat. W 2012 i 2015 miałam pozytywne testy ciążowe ale skończyły się niepowodzeniem (10tc i chyba 8tc)
Jednak głowa a przede wszystkim serceciągle czuje że chce i może spróbować jeszcze raz.
I mimo że od września mam wrócić do pracy po 4 latach przerwy - to próbujemy jak jest szansa ..
Co ma być to będzie
ja też 39 lat w tym roku w listopadzie, w listopadzie urodzi się też moja Zosia ja też już dałam spokój a tu niespodzianka chłop to prawie na zawał zszedł jak mu powiedziałam
nie poddawaj się!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 09:36
krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Nadrobiłam w końcu i taki news! Wacia gratuluje ci serdecznie i życzę spokojnej, nudnej ciąży!Ciszę sie bardzo
Ostatnio to nie wiem co z tym moim małym robićuczy sie raczkować, pozycja startowa jest ale nie wie co dalej i strasznie go to frustruje
To tyle bo sie obudził z rykiem
Aas, witam nowemacduska, Sabina, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Witam. Ja po wizycie u gina.
Jest pęcherzyk w macicy. Teraz czekam na serducho. Wizyta kolejna za tydzień. W międzyczasie jeszcze dwie bety.Dziobak, Sabina, beates, kapturnica, Natka_79, Herrrra, Magdala, Reni, anna maria, BISCA, caffe, gosia7122, moremi, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI kolejny raz dziękuję za słowa wsparcia i gratulacje. Miło zobaczyć znajome avatary.
Znaczy, że jeszcze tu każda zagląda? Fajnie by było jakby wątek znowu ożył.kicia 123, Sabina, beates, anna maria, BISCA, Magdala, caffe, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
A ja w domu. Fajnie jest. Adas zachwycony swoja trampolina w ogrodzie i zabawkami. Nic nowego, a jak nowe.
Krzak malin oblepiony owocami, jezyn bedzie zatrzesienie.
O, wlasnie odkruszyl mi sie kawałek zeba, jedyneczka. A pol wakacji spedzilam u dentysty...Sabina, macduska, anna maria, BISCA, Magdala, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A ja w domu. Fajnie jest. Adas zachwycony swoja trampolina w ogrodzie i zabawkami. Nic nowego, a jak nowe.
Krzak malin oblepiony owocami, jezyn bedzie zatrzesienie.
O, wlasnie odkruszyl mi sie kawałek zeba, jedyneczka. A pol wakacji spedzilam u dentysty...
Jakieś twarde te maliny macie....
Dziobak, Herrrra, BISCA, Sabina, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Wacia, no to czekamy na serducho
ciekawe z kim bedziesz w parze
a jak w ogole sie czujesz i kiedy bedzie suwak?
Kometa, hop hop! Co tam u ciebie?
Francesco to zdecydowanie trudniejszy egzemplarz niż J. Dzis juz mam dość a jeszcze nie zasnąłmacduska, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość