X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisielu, ja dziękuję za Egiptowo, mam.

Jutro do domu. Pakujemy się powrotnie, czego nienawidzę. Kiedy jedziemy na wakacje mamy 3 walizki, każdy swój bagaż podreczny i torbę z aparatem.
    Kiedy wracamy, mamy to samo plus 2 siaty zabawek i książek Adasia, 2 torby z IKEA ciuchów, siatki z żarciem, wory z chemia i kosmetykami, milion samochodowych rzeczy i parę pomniejszych drobiazgów.
    O klatce z kotą oraz jej kuwecie z piaskiem nie wspomnę...

Mega, macduska, baby, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Jutro do domu. Pakujemy się powrotnie, czego nienawidzę. Kiedy jedziemy na wakacje mamy 3 walizki, każdy swój bagaż podreczny i torbę z aparatem.
    Kiedy wracamy, mamy to samo plus 2 siaty zabawek i książek Adasia, 2 torby z IKEA ciuchów, siatki z żarciem, wory z chemia i kosmetykami, milion samochodowych rzeczy i parę pomniejszych drobiazgów.
    kota by nie pzrezyła w domu dokarmiana??

• beates Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel wrote:
    Ewentualnie z Twoja pomocą; )

Z moją ?
    Jak masz jakieś pytania to oczywiście słuzę pomocą :)
    Pisałam Ci kiedyś mój numer tel.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Herrrra wrote:
    kota by nie pzrezyła w domu dokarmiana??
    Zostawić kotę na prawie 6 tygodni w domu, to byłoby barbarzyństwo. Kota strasznie cierpi, jak nikt jej nie przytula i sie z nią nie bawi. Dlatego zawsze jeździ z nami.

anna maria, Herrrra lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O super gratuluje piekny widok testu :)

anna maria lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska od Konina do mnie blisko zapraszam nastepnym razem.

anna maria, macduska lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

2 torby z Ikea ciuchów?? Chyba jestem też zmęczona już pakowaniem, albo czegoś nie kumam...

FZuMp1.png

• slash Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ok.
    Dom pelen ludzi bo brat z rodzina jest.

A nam moze w koncu we wrzesniu uda sie do Belgii pojechac ale najpierw 18tka chrzesniaka i jedziemy nad morze. Oby wszystko wypalilo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 23:26

klz98u696p33kjce.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    2 torby z Ikea ciuchów?? Chyba jestem też zmęczona już pakowaniem, albo czegoś nie kumam...
    No wiesz. Dwie kobiety w rodzinie to kupują ciuchów w Pl ile wlezie. Chłopaki nie gorsze.
    W tym roku doszły jeszcze zakupy ciuchowe z Londka. Pojechaliśmy z prawie pustymi walizami żeby wrócić z wypchanymi na maxa ;-)
    A torby z IKEA najlepsze do przewożenia w aucie.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,milego dnia :-) :-)

201407014965.png
  • baby Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry miłym paniom :)
    chyba już tu kiedyś zaglądałam - a już na pewno na podczytywanie

Postanowiłam się przywitać .. choć nie wiem czy na pewno tu pasuję bo u mnie to raczej ... marzenia a nie starania ;)

No ale do rzeczy

W tym roku skończyłam 39 lat. Mam dwoje dzieci - córka 12 lat i syn 10 lat. W 2012 i 2015 miałam pozytywne testy ciążowe ale skończyły się niepowodzeniem (10tc i chyba 8tc)
    Jednak głowa a przede wszystkim serce ;) ciągle czuje że chce i może spróbować jeszcze raz.
    I mimo że od września mam wrócić do pracy po 4 latach przerwy - to próbujemy jak jest szansa ..
    Co ma być to będzie

kicia 123 lubi tę wiadomość

f2wl4z17a25l2zbv.png

oraz nastoletni córka i syn :)
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:
    Dzień dobry miłym paniom :)
    chyba już tu kiedyś zaglądałam - a już na pewno na podczytywanie

Postanowiłam się przywitać .. choć nie wiem czy na pewno tu pasuję bo u mnie to raczej ... marzenia a nie starania ;)

No ale do rzeczy

W tym roku skończyłam 39 lat. Mam dwoje dzieci - córka 12 lat i syn 10 lat. W 2012 i 2015 miałam pozytywne testy ciążowe ale skończyły się niepowodzeniem (10tc i chyba 8tc)
    Jednak głowa a przede wszystkim serce ;) ciągle czuje że chce i może spróbować jeszcze raz.
    I mimo że od września mam wrócić do pracy po 4 latach przerwy - to próbujemy jak jest szansa ..
    Co ma być to będzie
    witam
    ja też 39 lat w tym roku w listopadzie, w listopadzie urodzi się też moja Zosia ja też już dałam spokój a tu niespodzianka chłop to prawie na zawał zszedł jak mu powiedziałam
    nie poddawaj się!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 09:36

krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • baby Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo mój miałby też wielkie oczy :) bo przyjechał do domu na 6 dni ... i wyjechał znów do pracy. Jadę do niego z dziećmi we wtorek. Z niespodzianką: @ albo 2 kreski ;) hehe
    Jedno i drugie go powali. Drugie pewnie bardziej

f2wl4z17a25l2zbv.png

oraz nastoletni córka i syn :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Nadrobiłam w końcu i taki news! Wacia gratuluje ci serdecznie i życzę spokojnej, nudnej ciąży!Ciszę sie bardzo :)

Ostatnio to nie wiem co z tym moim małym robić :/ uczy sie raczkować, pozycja startowa jest ale nie wie co dalej i strasznie go to frustruje :/
    To tyle bo sie obudził z rykiem

Aas, witam nowe :)

macduska, Sabina, beates, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, bardzo się cieszę, że jesteś w ciąży. Życzę Ci, żeby przebiegała książkowo.

krycha.stara, macduska, Dziobak, Sabina, beates, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam. Ja po wizycie u gina.

Jest pęcherzyk w macicy. Teraz czekam na serducho. Wizyta kolejna za tydzień. W międzyczasie jeszcze dwie bety.

Dziobak, Sabina, beates, kapturnica, Natka_79, Herrrra, Magdala, Reni, anna maria, BISCA, caffe, gosia7122, moremi, slash lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kolejny raz dziękuję za słowa wsparcia i gratulacje. Miło zobaczyć znajome avatary. :-) :-) :-)

Znaczy, że jeszcze tu każda zagląda? Fajnie by było jakby wątek znowu ożył.

kicia 123, Sabina, beates, anna maria, BISCA, Magdala, caffe, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w domu. Fajnie jest. Adas zachwycony swoja trampolina w ogrodzie i zabawkami. Nic nowego, a jak nowe.
    Krzak malin oblepiony owocami, jezyn bedzie zatrzesienie.
    O, wlasnie odkruszyl mi sie kawałek zeba, jedyneczka. A pol wakacji spedzilam u dentysty...

Sabina, macduska, anna maria, BISCA, Magdala, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A ja w domu. Fajnie jest. Adas zachwycony swoja trampolina w ogrodzie i zabawkami. Nic nowego, a jak nowe.
    Krzak malin oblepiony owocami, jezyn bedzie zatrzesienie.
    O, wlasnie odkruszyl mi sie kawałek zeba, jedyneczka. A pol wakacji spedzilam u dentysty...

Jakieś twarde te maliny macie....

Dziobak, Herrrra, BISCA, Sabina, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, no to czekamy na serducho :) ciekawe z kim bedziesz w parze :) a jak w ogole sie czujesz i kiedy bedzie suwak? :)

Kometa, hop hop! Co tam u ciebie?

Francesco to zdecydowanie trudniejszy egzemplarz niż J. Dzis juz mam dość a jeszcze nie zasnął :/

macduska, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 13645 13646 13647 13648 13649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ