WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisielu, ja dziękuję za Egiptowo, mam.

Jutro do domu. Pakujemy się powrotnie, czego nienawidzę. Kiedy jedziemy na wakacje mamy 3 walizki, każdy swój bagaż podreczny i torbę z aparatem.
    Kiedy wracamy, mamy to samo plus 2 siaty zabawek i książek Adasia, 2 torby z IKEA ciuchów, siatki z żarciem, wory z chemia i kosmetykami, milion samochodowych rzeczy i parę pomniejszych drobiazgów.
    O klatce z kotą oraz jej kuwecie z piaskiem nie wspomnę...

Mega, macduska, baby, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Jutro do domu. Pakujemy się powrotnie, czego nienawidzę. Kiedy jedziemy na wakacje mamy 3 walizki, każdy swój bagaż podreczny i torbę z aparatem.
    Kiedy wracamy, mamy to samo plus 2 siaty zabawek i książek Adasia, 2 torby z IKEA ciuchów, siatki z żarciem, wory z chemia i kosmetykami, milion samochodowych rzeczy i parę pomniejszych drobiazgów.
    kota by nie pzrezyła w domu dokarmiana??

• beates Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel wrote:
    Ewentualnie z Twoja pomocą; )

Z moją ?
    Jak masz jakieś pytania to oczywiście słuzę pomocą :)
    Pisałam Ci kiedyś mój numer tel.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Herrrra wrote:
    kota by nie pzrezyła w domu dokarmiana??
    Zostawić kotę na prawie 6 tygodni w domu, to byłoby barbarzyństwo. Kota strasznie cierpi, jak nikt jej nie przytula i sie z nią nie bawi. Dlatego zawsze jeździ z nami.

anna maria, Herrrra lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O super gratuluje piekny widok testu :)

anna maria lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska od Konina do mnie blisko zapraszam nastepnym razem.

anna maria, macduska lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

2 torby z Ikea ciuchów?? Chyba jestem też zmęczona już pakowaniem, albo czegoś nie kumam...

FZuMp1.png

• slash Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ok.
    Dom pelen ludzi bo brat z rodzina jest.

A nam moze w koncu we wrzesniu uda sie do Belgii pojechac ale najpierw 18tka chrzesniaka i jedziemy nad morze. Oby wszystko wypalilo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 23:26

klz98u696p33kjce.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    2 torby z Ikea ciuchów?? Chyba jestem też zmęczona już pakowaniem, albo czegoś nie kumam...
    No wiesz. Dwie kobiety w rodzinie to kupują ciuchów w Pl ile wlezie. Chłopaki nie gorsze.
    W tym roku doszły jeszcze zakupy ciuchowe z Londka. Pojechaliśmy z prawie pustymi walizami żeby wrócić z wypchanymi na maxa ;-)
    A torby z IKEA najlepsze do przewożenia w aucie.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,milego dnia :-) :-)

201407014965.png
  • baby Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry miłym paniom :)
    chyba już tu kiedyś zaglądałam - a już na pewno na podczytywanie

Postanowiłam się przywitać .. choć nie wiem czy na pewno tu pasuję bo u mnie to raczej ... marzenia a nie starania ;)

No ale do rzeczy

W tym roku skończyłam 39 lat. Mam dwoje dzieci - córka 12 lat i syn 10 lat. W 2012 i 2015 miałam pozytywne testy ciążowe ale skończyły się niepowodzeniem (10tc i chyba 8tc)
    Jednak głowa a przede wszystkim serce ;) ciągle czuje że chce i może spróbować jeszcze raz.
    I mimo że od września mam wrócić do pracy po 4 latach przerwy - to próbujemy jak jest szansa ..
    Co ma być to będzie

kicia 123 lubi tę wiadomość

f2wl4z17a25l2zbv.png

oraz nastoletni córka i syn :)
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby wrote:
    Dzień dobry miłym paniom :)
    chyba już tu kiedyś zaglądałam - a już na pewno na podczytywanie

Postanowiłam się przywitać .. choć nie wiem czy na pewno tu pasuję bo u mnie to raczej ... marzenia a nie starania ;)

No ale do rzeczy

W tym roku skończyłam 39 lat. Mam dwoje dzieci - córka 12 lat i syn 10 lat. W 2012 i 2015 miałam pozytywne testy ciążowe ale skończyły się niepowodzeniem (10tc i chyba 8tc)
    Jednak głowa a przede wszystkim serce ;) ciągle czuje że chce i może spróbować jeszcze raz.
    I mimo że od września mam wrócić do pracy po 4 latach przerwy - to próbujemy jak jest szansa ..
    Co ma być to będzie
    witam
    ja też 39 lat w tym roku w listopadzie, w listopadzie urodzi się też moja Zosia ja też już dałam spokój a tu niespodzianka chłop to prawie na zawał zszedł jak mu powiedziałam
    nie poddawaj się!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 09:36

krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • baby Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo mój miałby też wielkie oczy :) bo przyjechał do domu na 6 dni ... i wyjechał znów do pracy. Jadę do niego z dziećmi we wtorek. Z niespodzianką: @ albo 2 kreski ;) hehe
    Jedno i drugie go powali. Drugie pewnie bardziej

f2wl4z17a25l2zbv.png

oraz nastoletni córka i syn :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Nadrobiłam w końcu i taki news! Wacia gratuluje ci serdecznie i życzę spokojnej, nudnej ciąży!Ciszę sie bardzo :)

Ostatnio to nie wiem co z tym moim małym robić :/ uczy sie raczkować, pozycja startowa jest ale nie wie co dalej i strasznie go to frustruje :/
    To tyle bo sie obudził z rykiem

Aas, witam nowe :)

macduska, Sabina, beates, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, bardzo się cieszę, że jesteś w ciąży. Życzę Ci, żeby przebiegała książkowo.

krycha.stara, macduska, Dziobak, Sabina, beates, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam. Ja po wizycie u gina.

Jest pęcherzyk w macicy. Teraz czekam na serducho. Wizyta kolejna za tydzień. W międzyczasie jeszcze dwie bety.

Dziobak, Sabina, beates, kapturnica, Natka_79, Herrrra, Magdala, Reni, anna maria, BISCA, caffe, gosia7122, moremi, slash lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kolejny raz dziękuję za słowa wsparcia i gratulacje. Miło zobaczyć znajome avatary. :-) :-) :-)

Znaczy, że jeszcze tu każda zagląda? Fajnie by było jakby wątek znowu ożył.

kicia 123, Sabina, beates, anna maria, BISCA, Magdala, caffe, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w domu. Fajnie jest. Adas zachwycony swoja trampolina w ogrodzie i zabawkami. Nic nowego, a jak nowe.
    Krzak malin oblepiony owocami, jezyn bedzie zatrzesienie.
    O, wlasnie odkruszyl mi sie kawałek zeba, jedyneczka. A pol wakacji spedzilam u dentysty...

Sabina, macduska, anna maria, BISCA, Magdala, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A ja w domu. Fajnie jest. Adas zachwycony swoja trampolina w ogrodzie i zabawkami. Nic nowego, a jak nowe.
    Krzak malin oblepiony owocami, jezyn bedzie zatrzesienie.
    O, wlasnie odkruszyl mi sie kawałek zeba, jedyneczka. A pol wakacji spedzilam u dentysty...

Jakieś twarde te maliny macie....

Dziobak, Herrrra, BISCA, Sabina, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, no to czekamy na serducho :) ciekawe z kim bedziesz w parze :) a jak w ogole sie czujesz i kiedy bedzie suwak? :)

Kometa, hop hop! Co tam u ciebie?

Francesco to zdecydowanie trudniejszy egzemplarz niż J. Dzis juz mam dość a jeszcze nie zasnął :/

macduska, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 13645 13646 13647 13648 13649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ