35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisielu, ja dziękuję za Egiptowo, mam.
Jutro do domu. Pakujemy się powrotnie, czego nienawidzę. Kiedy jedziemy na wakacje mamy 3 walizki, każdy swój bagaż podreczny i torbę z aparatem.
Kiedy wracamy, mamy to samo plus 2 siaty zabawek i książek Adasia, 2 torby z IKEA ciuchów, siatki z żarciem, wory z chemia i kosmetykami, milion samochodowych rzeczy i parę pomniejszych drobiazgów.
O klatce z kotą oraz jej kuwecie z piaskiem nie wspomnę...
Mega, macduska, baby, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykota by nie pzrezyła w domu dokarmiana??Dziobak wrote:Kisielu, ja dziękuję za Egiptowo, mam.
Jutro do domu. Pakujemy się powrotnie, czego nienawidzę. Kiedy jedziemy na wakacje mamy 3 walizki, każdy swój bagaż podreczny i torbę z aparatem.
Kiedy wracamy, mamy to samo plus 2 siaty zabawek i książek Adasia, 2 torby z IKEA ciuchów, siatki z żarciem, wory z chemia i kosmetykami, milion samochodowych rzeczy i parę pomniejszych drobiazgów.
O klatce z kotą oraz jej kuwecie z piaskiem nie wspomnę... -
Zostawić kotę na prawie 6 tygodni w domu, to byłoby barbarzyństwo. Kota strasznie cierpi, jak nikt jej nie przytula i sie z nią nie bawi. Dlatego zawsze jeździ z nami.Herrrra wrote:kota by nie pzrezyła w domu dokarmiana??
anna maria, Herrrra lubią tę wiadomość
-
2 torby z Ikea ciuchów?? Chyba jestem też zmęczona już pakowaniem, albo czegoś nie kumam...Dziobak wrote:Kisielu, ja dziękuję za Egiptowo, mam.
O klatce z kotą oraz jej kuwecie z piaskiem nie wspomnę... -
U nas ok.
Dom pelen ludzi bo brat z rodzina jest.
A nam moze w koncu we wrzesniu uda sie do Belgii pojechac ale najpierw 18tka chrzesniaka i jedziemy nad morze. Oby wszystko wypalilo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 23:26
anna maria lubi tę wiadomość
-
No wiesz. Dwie kobiety w rodzinie to kupują ciuchów w Pl ile wlezie. Chłopaki nie gorsze.Bozia3 wrote:2 torby z Ikea ciuchów?? Chyba jestem też zmęczona już pakowaniem, albo czegoś nie kumam...
W tym roku doszły jeszcze zakupy ciuchowe z Londka. Pojechaliśmy z prawie pustymi walizami żeby wrócić z wypchanymi na maxa
A torby z IKEA najlepsze do przewożenia w aucie.
anna maria lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry miłym paniom

chyba już tu kiedyś zaglądałam - a już na pewno na podczytywanie
Postanowiłam się przywitać .. choć nie wiem czy na pewno tu pasuję bo u mnie to raczej ... marzenia a nie starania
No ale do rzeczy
W tym roku skończyłam 39 lat. Mam dwoje dzieci - córka 12 lat i syn 10 lat. W 2012 i 2015 miałam pozytywne testy ciążowe ale skończyły się niepowodzeniem (10tc i chyba 8tc)
Jednak głowa a przede wszystkim serce
ciągle czuje że chce i może spróbować jeszcze raz.
I mimo że od września mam wrócić do pracy po 4 latach przerwy - to próbujemy jak jest szansa ..
Co ma być to będzie
kicia 123 lubi tę wiadomość
-
witambaby wrote:Dzień dobry miłym paniom

chyba już tu kiedyś zaglądałam - a już na pewno na podczytywanie
Postanowiłam się przywitać .. choć nie wiem czy na pewno tu pasuję bo u mnie to raczej ... marzenia a nie starania
No ale do rzeczy
W tym roku skończyłam 39 lat. Mam dwoje dzieci - córka 12 lat i syn 10 lat. W 2012 i 2015 miałam pozytywne testy ciążowe ale skończyły się niepowodzeniem (10tc i chyba 8tc)
Jednak głowa a przede wszystkim serce
ciągle czuje że chce i może spróbować jeszcze raz.
I mimo że od września mam wrócić do pracy po 4 latach przerwy - to próbujemy jak jest szansa ..
Co ma być to będzie
ja też 39 lat w tym roku w listopadzie, w listopadzie urodzi się też moja Zosia ja też już dałam spokój a tu niespodzianka chłop to prawie na zawał zszedł jak mu powiedziałam
nie poddawaj się!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2016, 09:36
krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość

-
Cześć,
Nadrobiłam w końcu i taki news! Wacia gratuluje ci serdecznie i życzę spokojnej, nudnej ciąży!Ciszę sie bardzo
Ostatnio to nie wiem co z tym moim małym robić
uczy sie raczkować, pozycja startowa jest ale nie wie co dalej i strasznie go to frustruje 
To tyle bo sie obudził z rykiem
Aas, witam nowe
macduska, Sabina, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Witam. Ja po wizycie u gina.
Jest pęcherzyk w macicy. Teraz czekam na serducho. Wizyta kolejna za tydzień. W międzyczasie jeszcze dwie bety.
Dziobak, Sabina, beates, kapturnica, Natka_79, Herrrra, Magdala, Reni, anna maria, BISCA, caffe, gosia7122, moremi, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI kolejny raz dziękuję za słowa wsparcia i gratulacje. Miło zobaczyć znajome avatary.

Znaczy, że jeszcze tu każda zagląda? Fajnie by było jakby wątek znowu ożył.
kicia 123, Sabina, beates, anna maria, BISCA, Magdala, caffe, malgos741, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
A ja w domu. Fajnie jest. Adas zachwycony swoja trampolina w ogrodzie i zabawkami. Nic nowego, a jak nowe.
Krzak malin oblepiony owocami, jezyn bedzie zatrzesienie.
O, wlasnie odkruszyl mi sie kawałek zeba, jedyneczka. A pol wakacji spedzilam u dentysty...
Sabina, macduska, anna maria, BISCA, Magdala, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A ja w domu. Fajnie jest. Adas zachwycony swoja trampolina w ogrodzie i zabawkami. Nic nowego, a jak nowe.
Krzak malin oblepiony owocami, jezyn bedzie zatrzesienie.
O, wlasnie odkruszyl mi sie kawałek zeba, jedyneczka. A pol wakacji spedzilam u dentysty...
Jakieś twarde te maliny macie....
Dziobak, Herrrra, BISCA, Sabina, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Wacia, no to czekamy na serducho
ciekawe z kim bedziesz w parze
a jak w ogole sie czujesz i kiedy bedzie suwak? 
Kometa, hop hop! Co tam u ciebie?
Francesco to zdecydowanie trudniejszy egzemplarz niż J. Dzis juz mam dość a jeszcze nie zasnął
macduska, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość