35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja !
Większość juz widze po wakacyjnych wyjazdach.
To teraz czas na nas . Pod komiec tygodnia jedziemy na miesiąc do Pl.
Rodzina musi w końcu poznać Kubę. Planujemy tez chrzciny.
Kuba wazy juź prawie 6 kg, takze rośnie jak smok
Miłego dnia !kapturnica, Sabina, malgos741, macduska, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dobry. Wacia czemu tak ? Nie martw się bo beta napewno ładny rrośnie a Waciulka mości sobie domek na następne 7miesiecy z hakiem :-*Dziobak wrote:Czemu czlonkowy Waciaku?
W skrócie rzecz ujmując mój szanowny mąż okazał się idiotą co mnie... wiadomo co.
I teraz się martwię stresem, martwię betą i martwię, że się martwię.
BISCA, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W skrócie rzecz ujmując mój szanowny mąż okazał się idiotą co mnie... wiadomo co.
I teraz się martwię stresem, martwię betą i martwię, że się martwię.
Wacia , chłop jak to chłop. Niestety kazdy czasem potrafi cisnienie podnieść.
A Ty się nie nerwuj i pozwól Kropce spokojnie rosnąćmacduska lubi tę wiadomość
-
Bry
Wacia nie martwi się na zapas.
Wacik musi mieć spokój.
Nie mogę się jeszcze przyzwyczaić do myśli, że nam się Waciaki rozmnożą
pięknie
normalnie serce rościeBISCA, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W skrócie rzecz ujmując mój szanowny mąż okazał się idiotą co mnie... wiadomo co.
I teraz się martwię stresem, martwię betą i martwię, że się martwię.macduska, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykicia 123 wrote:Nie on pierwszy i nie ostatni daj na luz choć wiem że ciężko mnie też zawsze do łez doprowadzi swoimi pomysłami ale oni już tak mają rozum wielkości jajka a tak na marginesie to teraz płaczę nawet jak oglądam kuchenne rewolucje
Kuchenne rewolucje?
kicia 123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jakies dobre wiesci ?
Są!
Beta 8354,5 mUl/ml!kicia 123, beates, kapturnica, krycha.stara, BISCA, Dziobak, gosia7122, Sabina, anna maria, Reni, megan8, Natka_79, caffe, moremi, slash, Magdala, Mimbla, sandzu, ania.g lubią tę wiadomość