35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Teraz myślę że za wcześnie go wstawiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 17:59
BISCA, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Czesc Cafe jak tam synus ?
Ogólnie ok, uczymy się mówić, ale nie jest to bułka z masłem...
Poza tym, jest grzeczny, potrafi się sobą zająć, uwielbia spacery, nie mam powodów do narzekań.
A jak tam Helcia? Ona w rozwoju to chyba jest lata świetlne przed moimanna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my znalezlismy dzis w ogrodzie sasiada mala placzaca kocia biede. Maluch moze z 6 tygodni. Zawiezlismy go do weta, zostal na badaniach. Niestety podejrzewany jest uraz kręgosłupa. Ale jesli wszystko bedzie ok, to bedziemy rozważac zatrzymanie kociaka.
Kota by sie zalamala...BISCA, macduska, moremi, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A my znalezlismy dzis w ogrodzie sasiada mala placzaca kocia biede. Maluch moze z 6 tygodni. Zawiezlismy go do weta, zostal na badaniach. Niestety podejrzewany jest uraz kręgosłupa. Ale jesli wszystko bedzie ok, to bedziemy rozważac zatrzymanie kociaka.
Kota by sie zalamala...
O! Super. Daj znac czy sie kicia wylizeDziobak, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A my znalezlismy dzis w ogrodzie sasiada mala placzaca kocia biede. Maluch moze z 6 tygodni. Zawiezlismy go do weta, zostal na badaniach. Niestety podejrzewany jest uraz kręgosłupa. Ale jesli wszystko bedzie ok, to bedziemy rozważac zatrzymanie kociaka.
Kota by sie zalamala...
Może wyzdrowieje? Koty mają siedem żyć.anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny