35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Odpoczywa ze mną na moim urlopie
Ogólnie ok, uczymy się mówić, ale nie jest to bułka z masłem...
Poza tym, jest grzeczny, potrafi się sobą zająć, uwielbia spacery, nie mam powodów do narzekań.
A jak tam Helcia? Ona w rozwoju to chyba jest lata świetlne przed moim
Caffe to mnie pocieszylas. Wojtkowi tez ciezko idzie mowienie, choc rozumiemy sie doskonale. Bozia to juz wspominala o logopedzie dla Kajtka.caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Caffe to mnie pocieszylas. Wojtkowi tez ciezko idzie mowienie, choc rozumiemy sie doskonale. Bozia to juz wspominala o logopedzie dla Kajtka.
caffe, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
U nas jest dobrze ,Hela od dobrego miesiaca bez pieluch w dzien i w nocy ,wymawia wszystkie wyrazy ,miesza slowa polskie i niemieckie .Jest niegrzeczna ,chodzi pozno spac i uwielbia smoczka .mowia ze dziewczynki szybciej niz chlopcy lapia o co kaman .caffe wrote:Odpoczywa ze mną na moim urlopie
Ogólnie ok, uczymy się mówić, ale nie jest to bułka z masłem...
Poza tym, jest grzeczny, potrafi się sobą zająć, uwielbia spacery, nie mam powodów do narzekań.
A jak tam Helcia? Ona w rozwoju to chyba jest lata świetlne przed moimSabina, BISCA, beates, Dziobak, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
Dzisiaj robię znowu betę.
Ostatni raz. Jeśli będzie ok to kyz mnie żadna siła nie namówi. Ostatnio po odebraniu wyniku trzęsły mi się ręce.
Za stara jestem na takie emocje.
Wczoraj powiedzieliśmy Pierworodnemu. Ucieszył się.
BISCA, Sabina, anna maria, Simba, beates, malgos741, Dziobak, caffe, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia kciuki trzymam mocno!
Cześć
Wczoraj nie miałam już siły nic napisać
Jesteśmy po wizycie. Karol wazy prawie 2600gram. Nadal leży główkowo i to tak nisko, że znowu nie dało się go zobaczyć
Poza tym, szyjka tylko 20mm, już miękka. Mam leżeć, bo rodzić wolno mi dopiero za 3 tygodnie
Nie przyznałam się, że wczoraj poszłam na krótki spacer. Nie mogłam wrócić do domu. A potem strasznie mnie całe podwozie bolało.
Obiecałam, gince, że będę grzecznapaszczakin, kapturnica, kapturnica, kapturnica, kapturnica, anna maria, Simba, malgos741, Dziobak, BISCA, macduska, gosia7122, caffe, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabcia to ze leży bardzo nisko to z jednej strony dobra wiadomość. Szybciej urodzisz. Maksior schodzi l mi do kanału dopiero w trakcie porodu i uwierz, ze jest to masakrycznie bolesne podczas skurczów. Także tym się pociesz, ze w try migi wyskoczy
Sabina lubi tę wiadomość