35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Wczoraj odebrałam wyniki badań które zleciłam mi ginekolog.Wizytę mam dopiero 30 sierpnia teraz biore luteine i miovarian ale zastanawiam sie nad tymi wynikami...może któraś z was coś mi podpowie?Z góry dziękuję
Estradiol 56,00 pg/ml
Prolaktyna 10.68 ng/ml
Progesteron 0,40
Wydaje mi się że z tym progesteronem najgorzej....lui79 -
Lu79 wrote:Aaaaa no i niestety nie mogę napisać czy to przed czy po owulacji bo dziś mija mój 55 dzień cyklu...nie mam pojęcia jak to u mnie wygląda
Luteina wywoła zakończenie cyklu bo z niego to dzieci nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:53
BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Prolaktyna w normie. Masz niski poziom progesteronu bo żaden pecherzyk nie dojrzał i nie bylo owulacji. Progesteron jest produkowany przez wydolne ciałko żółte powstałe po owulacji. Niski wynik estradiolu świadczy o tym ,ze nic nie urosło u Ciebie tzn nie ma żadnego pecherzyka dominujacego. Wniosek taki ,ze cykl masz bezowulacyjny
Luteina wywoła zakończenie cyklu bo z niego to dzieci nie będzie
Jak to dobrze, że mamy eksperta na pokładzie.BISCA, Reni, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A w ogóle i szczególe dzień dobery.
Jak tam ciężarówki dziś się czuja?
Ciężarówki czują się:
Zmęczone
Z bolącymi cyckami
Przerażone
Zaskoczone
I szczęśliwe
To mówiłam ja Wacia.
krycha.stara, BISCA, kapturnica, Dziobak, caffe, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Wacia, piękna beta nie martw sie na zapas. Serducho pewnie zobaczysz na następnej wizycie a reszta sie sama ułoży. W końcu zaczęło sie spełniać to i co tyle walczyłas
Czy ktoś wie co u Komety? Mam nadzieje ze ok.macduska lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Jak to dobrze, że mamy eksperta na pokładzie.
Zapewne pamiętasz jakie my tu kurcze diagnozy zesmy stawiały.Lekarze czasem wymiekaliWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 16:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny