35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry panieneczki!
Musze wam cos powiedzieć. W Gd chodzilam na masaze odchudzajaco ujedrniajace i bez kitu! Schudlam naprawdę. Mam po 3 cm mniej u udach, duzo mniejszy tylek i o wiele mniej w pasie. W szoku jestem, bo diety nie stosowalam zadnej ( no, moze nie jadlam u Sowy ) i nie wierzylam, ze to moze dzialac.
Milego dnia ciezarowkom i calej reszciemacduska, krycha.stara, caffe, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bry panieneczki!
Musze wam cos powiedzieć. W Gd chodzilam na masaze odchudzajaco ujedrniajace i bez kitu! Schudlam naprawdę. Mam po 3 cm mniej u udach, duzo mniejszy tylek i o wiele mniej w pasie. W szoku jestem, bo diety nie stosowalam zadnej ( no, moze nie jadlam u Sowy ) i nie wierzylam, ze to moze dzialac.
Milego dnia ciezarowkom i calej reszcie
Chodakowska będzie niepocieszona. Schudnąć bez ćwiczeń? Skandal!Dziobak, krycha.stara, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Chodakowska będzie niepocieszona. Schudnąć bez ćwiczeń? Skandal!
macduska, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeeeeeest!
Serce, serducho, serdunio!
I 5mm człowieka.
Wiek ciąży z usg idealnie zgrywa się z tym z suwaka.Dziobak, Bozia3, krycha.stara, caffe, beates, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega, gosia7122, Magdala, moremi, mysza1975, anna maria lubią tę wiadomość
-
Pozdrowienia z Chorwacji. Tonę w obfitości morza, wina i piwa . Jest pięknie, palmowo-figowo. Z atrakcji - Kajtek wyrżnął jak długi przez próg na taras z płytek. Dwie jedynki złamane. Wygląda jak wilkołak. Nie mam pojęcia, czy dentysta mu doklei to jakoś...Ehh zawsze coś...
Wacia i Bisca - serce roście patrząc na te czasy...krycha.stara, beates, macduska, Dziobak, BISCA, Sabina, kicia 123, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia, kurka, ale niefart z tymi zebami ;-( Mleczakow sie chyba nie dokleja, na szczescie to nie stale.
U nas tez jakieś kraksy co dnia. Adas zjechal swoim samochodem ze schodow na dol, zaliczyl czolowke ze sciana na zakrecie, potem zlecial z lozka, bo skakal, wczoraj przycielam mu drzwiami palce. Mam nadzieje, ze w przedszkolu beda go lepiej pilnowac...
BISCA lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Ciekawe co to sie wczoraj porobiło z Ovu. Widziałam wpis Komety a teraz go nie ma.
Kometa, cieszę się, że wszystko dobrze. Pisz cześciej ostatni trymestr to juz leci ekspresem
Wacia, no nie było innej opcji ciekawe czy sprawdzi sie moje wróżenie ale na moje oko ten człowiek to Ona spokojnej ciąży
Bozia, moze dentysta cos zrobi z tymi zębami, przecież jeszcze z 4 lata moze mieć mleczki.
Wczoraj Francesco miał słaby dzień, chyba nadciąga kolejny ząb. Cóż, w obsłudze jest trudniejszy niż starszy brat. Jak mówili że pierwsze jest na zachętę to nie wierzyłam teraz boli mnie bark od noszenia. Trudno, przestanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 10:18
macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dziobak, a ile mialas tych masazow ? I jak dlugie ?
Zawsze sceptycznie podchodzilam do tego tematu. Ciekawe -
BISCA wrote:10 to sporo. W dodatku u mnie brzuch i troche biodra. Udom i posladkom nie mam nic do zarzucenia
Myslisz ze na brzuch tez moze byc skuteczne ?
Ja sobie za rok znowu dyszke zafunduje, a co!BISCA lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ile ta impreza kosztuje ? I czy boli ?!
Cena pewnie zalezy gdzie, tam gdzie ja chodzilam, to 700 za 10 zabiegow, w tym specjalny kombinezon a la plemnik, ktory sie zaklada, zeby po golym ciele nie jezdzic. Tanie to nie jest, ale efekty sa, wiec zalu nie ma