35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Sabcia, z Karola juz kawal chlopa. A pamietal, jak pisalas,ze ma 6 cm i jak wyciagalam linijke,zeby sprawdzic "naocznie" ile to jest
Lez i odpoczywaj.
Wacia, o torej wyniki ?
Pewnie gdzieś po 19. Wysyłają SMS że już gotowe, więc odpada zaglądanie co 5 minut. Chociaż tyle.
Teraz siedzę w galerii i delektuję się mała kawa z dużą ilością mleka. I Pozwoliłam sobie na muffina czekoladowego ale jakoś ciężko wchodzi.
Muszę coś zjeść no pojechałam na czczo i boję się że zasłabnę po drodze.
Pani w labie poznała że byłam w poniedziałek, pogadalysmy chwilę. Miło.BISCA, Sabina, moremi, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:U nas jest dobrze ,Hela od dobrego miesiaca bez pieluch w dzien i w nocy ,wymawia wszystkie wyrazy ,miesza slowa polskie i niemieckie .Jest niegrzeczna ,chodzi pozno spac i uwielbia smoczka
.mowia ze dziewczynki szybciej niz chlopcy lapia o co kaman .
Mój miał taki okres kilku miesięcy, że chodził baaaaardzo późno spać. W porównaniu z tym, że gdy miał kilka miesięcy to chodził spać o 18 a potem max o 20, to pójście spać o 23.30 było już przekroczeniem granicale co mu mogłam zrobić jak on o 22.30 na spacer wychodził...
Teraz idzie spać między 21.30 a 22. Tyle, że w dzień śpi 3-4 godziny.
Nocnik mu w zyciu nie przeszkadza... także być może, że dziewczyny są sprytniejsze, no bo jak to chodzić w mokrych majtkachSabina, Dziobak, beates, anna maria, macduska, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Bisca a jak Ty się czujesz ?
Dziekuje,
Mdlosci, bol glowy, zwlaszcza wieczorem. À le w tym tygodniu jest zdecydowanie lepiej niz w tamtym. Nie moglam nic jesc i mdlosci caly dzien. Teraz pozwalam sobie na male szalenstwa typu jogurt albo sliwki
No a psychicznie, wiadomo, bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze i troche sie obawiam o ciag dalszy. Jeszcze miesiac i bede spokojniejsza
Czytalam, ze na urlop do Polski sie wybierasz. I az miesiac ! Super. Milego pobytu. Jakie to musi byc przyjemne przedstawiac szkraba calej rodzinieSabina, moremi, Dziobak, caffe, beates, anna maria, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Sabcia, z Karola juz kawal chlopa. A pamietal, jak pisalas,ze ma 6 cm i jak wyciagalam linijke,zeby sprawdzic "naocznie" ile to jest
Lez i odpoczywaj.
Wacia, o torej wyniki ?
Zobaczysz na kolejnej wizyciesama będziesz sprawdzać jaki duży jest Biszkoptto jak magia, jak się patrzy jak z takiego malutkiego jajka rosnie tak szybko człowiek
BISCA lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Super wiesci
To niesamowite, ze czlowiek nadal, po urodzeniu swoich, moze sie cieszyc ciazami, oczekiwaniem, nowymi dziecmi.
To jest piekne
Simba mogę zagwarantować Ci oczekiwanie na moją ciążę przez najbliższych 10 latSimba, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dziekuje,
Mdlosci, bol glowy, zwlaszcza wieczorem. À le w tym tygodniu jest zdecydowanie lepiej niz w tamtym. Nie moglam nic jesc i mdlosci caly dzien. Teraz pozwalam sobie na male szalenstwa typu jogurt albo sliwki
No a psychicznie, wiadomo, bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze i troche sie obawiam o ciag dalszy. Jeszcze miesiac i bede spokojniejsza
Czytalam, ze na urlop do Polski sie wybierasz. I az miesiac ! Super. Milego pobytu. Jakie to musi byc przyjemne przedstawiac szkraba calej rodzinie
A my cieszymy się razem z Tobą
Pamiętam, ze tez strasznie czekałam na ten 12 tydzień. Wtedy bardzo mi się czas dłuzył.
Rośnijcie zdrowo!
A mdłości....cóż....przynajmniej wiesz , że w ciązy jesteś.
Z kazdym tygodniem będzie lepiej.BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny