35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:A salceson? Kaszanka? Wątróbka?
Kurde, ja tez jestem prawdziwym Polakiem!!
Wezcie sie palnijcie w leb. Trzech panow w lodce. Wszystkie trzy jestesmy zdrajczyniami. O.kapturnica, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Wezcie sie palnijcie w leb. Trzech panow w lodce. Wszystkie trzy jestesmy zdrajczyniami. O.
Poza tym ja mam dwa koty...
A szekaj szekaj, ja juz wiem! Ale duch we mnie polski! Zoladek tez!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 19:34
-
Flaczki to i ja bym zjadla ale dużo za dużo zachodu .Trzeba by było zamówić główny produkt,potem czyścić, gotowac, kroic. Kupę roboty a mi się nie chce. Żebym się mogła przemoc do kupnego, ehhhh.
Biszkopt rosola Ci zostawie ale karpatke opierdziele z wielka radościąmoremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Juz po przeprowadzce. Ja piernicze, skad i po co ja mam tyle rzeczy???
Wszedzie pudla, torby itp. Trzeba sie za to zabrac, ale najpierw do sklepu po folie do szafek i srodki czystosci, bo zuzylam sprzatajac poprzednie mieszkanie.
No wiec zrobilam kawe i slalomem na sofe.
Przeciez trzeba pomyslec co najpierw...
Milego dnia dziewczeta, dobrze, ze slonko za oknemDziobak, BISCA, Magdala, Sabina, macduska, beates, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Krycha, zastanowie sie nad ta Twoja tesciowa po porodzie. Jak na razie nie jest zle. Przytylam tylko 1 kg , ale roznie to moze byc.
W razie czego, biore tylko opcje : spadek wagi. Za siwe wlosy podziekuje. Za mloda na takie rzeczy jestem:P
PS fajnie, ze wpadaszkrycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość