35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Biszkopcie, Dyson to jest machina! Ja mam tez takiego bezprzewodowego Electroluxa. Na ogarniecie kuchni i salonu jak znalazl, do tego pozera okruszki ze stolu ( mini odkurzaczyk do stolu). Ale jednak tylek trzeba z tym ruszyc.
A ta smiga sama. Tylko kurde, koty nie chca na niej jezdzic
Ja mam tez schody, ale ona wyczuwa schody i nie zlata z nich U gory odkurzyla sypialnie i lazienke. Na dole salon i kuchnie, i padla. Na razie jestem zadowolona.
Przekonalas mnie. Zapisuje sobie : kupic plaski domDziobak lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bosz, kupilam sobie Roombe odkurzacz. Juz ja kocham. Ja na ovu a ona jezdzi. I to jak jezdzi... Pirueciki kreci i spiralki. Pod sofe wjezdza, komody, stolik kawowy, gdzie zawsze jest tyle syfu... I naprawde jest czysto po niej. Jak ja moglam bez niej zyc??
Ooo, do kuchni poszla! A teraz wraca korytarzem! Zuch dziewczyna!
Ty, Ty, no dobra dobra, ale czemu ona jest kobieta?? To jest seksizm. Jawny.BISCA, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Ty, Ty, no dobra dobra, ale czemu ona jest kobieta?? To jest seksizm. Jawny.
Ej, chyba ze to jest lyzwiarz figurowy!!Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No wiesz, ma okragle ksztalty, kreci piruety, mruga zielonym oczkiem i ma na imie Rumba? Wyglada na faceta?
Ej, chyba ze to jest lyzwiarz figurowy!!
No, gdyby nie to imie, to moglby byc facet. À le Rumba ... nie ma szans. Do konca swiata jestesmy kurza twarz na odkurznie skazane !Dziobak lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bleeeeeh
Daj spokoj ! Dawaj do mnie. Na 20h.
Beda golabki
Dobram przyznam sie. I tak dlugo sie z tym krylam. Nie jestem fanem golabkow.
Juz widze te lecace olowki.
Dziobak, BISCA, moremi, Sabina, satori, Ruda Paskuda, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dobram przyznam sie. I tak dlugo sie z tym krylam. Nie jestem fanem golabkow.
Nic już nie będzie takie samo po tej wiadomości...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 22:09
BISCA, Magdala, Reni, moremi, Sabina, satori, Ruda Paskuda, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dobram przyznam sie. I tak dlugo sie z tym krylam. Nie jestem fanem golabkow.
Juz widze te lecace olowki.
Ze co ?!?!?!?
Wiesz, ja tolerancyjna jestem. Postarama sie zrozumiec, ale dla wlasnego dobra powinnas wykasowac ten post.
W razie czego, jutro 14h. Rosol + karpatkaMagdala, Reni, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie lubie tej wiadomosci.
Czeaj, moze jednak moja teoria nie trzyma sie kupy :
Moj odkurzacz : Dyson (imie meskie) . Dlugi, podreczny. Trzeba czesto wyprozniac. Nie odkurza sam. Zeby byl skuteczny, trzeba nim machac. FACET jak malowany ! Jestesmy uratowane
hihihiDziobak, Magdala, beates, kapturnica, krycha.stara, Reni, moremi, Sabina, satori, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To kurka zrobilas coming out...
Myslisz, ze musze teraz "stawic czola przeciwnosciom, przekonac innych o slusznosci mojej postawy oraz tym, ze moja tozsamosc nie jest zadnym zaburzeniem"??
Dziobak, Sabina, satori, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.