35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Biszkopcie, Dyson to jest machina! Ja mam tez takiego bezprzewodowego Electroluxa. Na ogarniecie kuchni i salonu jak znalazl, do tego pozera okruszki ze stolu ( mini odkurzaczyk do stolu). Ale jednak tylek trzeba z tym ruszyc.

A ta smiga sama. Tylko kurde, koty nie chca na niej jezdzic
Ja mam tez schody, ale ona wyczuwa schody i nie zlata z nich
U gory odkurzyla sypialnie i lazienke. Na dole salon i kuchnie, i padla.
Na razie jestem zadowolona. 
Przekonalas mnie. Zapisuje sobie : kupic plaski dom
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bosz, kupilam sobie Roombe odkurzacz. Juz ja kocham. Ja na ovu a ona jezdzi. I to jak jezdzi... Pirueciki kreci i spiralki. Pod sofe wjezdza, komody, stolik kawowy, gdzie zawsze jest tyle syfu... I naprawde jest czysto po niej. Jak ja moglam bez niej zyc??
Ooo, do kuchni poszla! A teraz wraca korytarzem! Zuch dziewczyna!
Ty, Ty, no dobra dobra, ale czemu ona jest kobieta?? To jest seksizm. Jawny.
BISCA, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
No wiesz, ma okragle ksztalty, kreci piruety, mruga zielonym oczkiem i ma na imie Rumba? Wyglada na faceta?Magdala wrote:Ty, Ty, no dobra dobra, ale czemu ona jest kobieta?? To jest seksizm. Jawny.
Ej, chyba ze to jest lyzwiarz figurowy!!
Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No wiesz, ma okragle ksztalty, kreci piruety, mruga zielonym oczkiem i ma na imie Rumba? Wyglada na faceta?
Ej, chyba ze to jest lyzwiarz figurowy!!
No, gdyby nie to imie, to moglby byc facet. À le Rumba ... nie ma szans. Do konca swiata jestesmy kurza twarz na odkurznie skazane !
Dziobak lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bleeeeeh
Daj spokoj ! Dawaj do mnie. Na 20h.
Beda golabki
Dobram przyznam sie. I tak dlugo sie z tym krylam. Nie jestem fanem golabkow.
Juz widze te lecace olowki.
Dziobak, BISCA, moremi, Sabina, satori, Ruda Paskuda, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dobram przyznam sie. I tak dlugo sie z tym krylam. Nie jestem fanem golabkow.
Nic już nie będzie takie samo po tej wiadomości...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 22:09
BISCA, Magdala, Reni, moremi, Sabina, satori, Ruda Paskuda, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dobram przyznam sie. I tak dlugo sie z tym krylam. Nie jestem fanem golabkow.
Juz widze te lecace olowki.
Ze co ?!?!?!?
Wiesz, ja tolerancyjna jestem. Postarama sie zrozumiec, ale dla wlasnego dobra powinnas wykasowac ten post.
W razie czego, jutro 14h. Rosol + karpatka
Magdala, Reni, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie lubie tej wiadomosci.

Czeaj, moze jednak moja teoria nie trzyma sie kupy :
Moj odkurzacz : Dyson (imie meskie) . Dlugi, podreczny. Trzeba czesto wyprozniac. Nie odkurza sam. Zeby byl skuteczny, trzeba nim machac. FACET jak malowany ! Jestesmy uratowane
hihihi
Dziobak, Magdala, beates, kapturnica, krycha.stara, Reni, moremi, Sabina, satori, Ruda Paskuda lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To kurka zrobilas coming out...
Myslisz, ze musze teraz "stawic czola przeciwnosciom, przekonac innych o slusznosci mojej postawy oraz tym, ze moja tozsamosc nie jest zadnym zaburzeniem"??
Dziobak, Sabina, satori, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.