WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Reni co z Twoją histeroskopią? Masz juz termin? Czy cos przeoczyłam?

21.10 mam wizytę u gina, który kwalifikuje do zabiegu, dziwne, bo mam już skierowanie do szpitala

BISCA, macduska, malgos741, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, jeszcze 4 lekcje i weekendzik :)
    Za to pizga u nas, smietniki lataja, jest wesolo.

Milego dnia :)

• Magdala Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bry
    Magdala a co to te stiry fraje? z resztą nieważne, jedzenie i to mi wystarczy cool3.gif

Slash mordeczko a co u Ciebie? Czy poza Gabrysią ok? Wracasz do gry? chytryke.gif

A ja nawet sie zastanawialam jak to jest po polsku.. smazonka? Hmm stir fry to mieszac i smazyc. W woku rozgrzewasz mocno oliwe, wrzucasz mieso, jak wolowina to tylko na moment i cienko pokrojona w paski. Nastepnie warzywa i sos. I juz. Trwa to moment. To jak to jest w naszym jezyku? Albo ja juz zgluplam do reszty i zapomnialam nazwy.

Dobry :-)

Dziobak, Sabina, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo jak brzmi smacznie

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bry, jeszcze 4 lekcje i weekendzik :)
    Za to pizga u nas, smietniki lataja, jest wesolo.

Milego dnia :)

To musisz mnie ojojac.

Dzis mam malego na glowie bo zachorzal i w domu zostal wiec z normalnej przerwy nici.
    Jutro normalnie do pracy ide. Wieczorem zaczynam babysitting u zaprzyjaznionej rodziny. I zostaje tam na trzy noce do poniedzialku. Stamtad od razu do pracy.
    A i jeszcze dzis wieczor tez zostaje z dziecmi trzy godziny extra.

Duzo ojojania mi sie nalezy. ;-)

Zaluje ze sie zgodzilam na ten weekend pracujacy bo wypada w srodku ovu. Ale co ja teraz powiem babie? Pani musze do domu isc dziecko robic?

Dziobak, Sabina, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    To musisz mnie ojojac.

Dzis mam malego na glowie bo zachorzal i w domu zostal wiec z normalnej przerwy nici.
    Jutro normalnie do pracy ide. Wieczorem zaczynam babysitting u zaprzyjaznionej rodziny. I zostaje tam na trzy noce do poniedzialku. Stamtad od razu do pracy.
    A i jeszcze dzis wieczor tez zostaje z dziecmi trzy godziny extra.

Duzo ojojania mi sie nalezy. ;-)

Zaluje ze sie zgodzilam na ten weekend pracujacy bo wypada w srodku ovu. Ale co ja teraz powiem babie? Pani musze do domu isc dziecko robic?
    Ojojojoj! Biedaku Ty! Ojojojoj! Oj!
    A z ovu, to izi. Bierzesz meza na nocowanie i tyle. Dzieci w jednym pokoju, wy w drugim robicie kolejne dzieci. Musi sie dac!

Magdala, Sabina, BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ojojojoj! Biedaku Ty! Ojojojoj! Oj!
    A z ovu, to izi. Bierzesz meza na nocowanie i tyle. Dzieci w jednym pokoju, wy w drugim robicie kolejne dzieci. Musi sie dac!
    Albo we lazience ;)

Magdala, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde chyba ukradnę tę wołowinę dzisiaj na obiad... bo nie mam pomysłu a musimy coś na szybko ogarnąć.
    A ja dzisiaj zapierdziel w robocie, a teraz chyba mi cukier poszedł precz bo usypiam normalnie... jakaś masakra :/

Magdala lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Dziobak zazdroszcze weekendu ale nie pogody. U nas lata ciag dalszy. Dzisiaj 28° O.o

U nas na kolacja salata zielona z pomidorem, Oliwa a na to zapiekane tosciki (bo male tosty :P) z kzim serem, podawane na cieplo.
    Szybko, smacznie i zdrowo. Polecam

anna maria lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia, jak tam sytuacja kolkowa ?

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Bry,

Dziobak zazdroszcze weekendu ale nie pogody. U nas lata ciag dalszy. Dzisiaj 28° O.o

U nas na kolacja salata zielona z pomidorem, Oliwa a na to zapiekane tosciki (bo male tosty :P) z kzim serem, podawane na cieplo.
    Szybko, smacznie i zdrowo. Polecam
    W ogole mnie nie denerwuj z ta pogoda!
    U nas definitywnie koniec lata. Witajcie spodnie i kurtki przeciwdeszczowe. Dzis tak wieje, ze parabola lata w lewo i prawo, i dupa nie telewizja dzis, bo sygnalu ni ma.

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hyhy, jak mnie przestaniesz denerwowac week-endem w czwartek to Ja przestane pogoda :P

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Hyhy, jak mnie przestaniesz denerwowac week-endem w czwartek to Ja przestane pogoda :P
    A wiesz co Biszkopt? Bier se te slonce! Ja sie jutro zapakuje pod koc z herbatka i bede czytac ksiazke caly dzien! Ha! ;-)

moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Sabcia, jak tam sytuacja kolkowa ?
    Tak sobie. Noc była fajna. Budzil się tylko na jedzenie. Ale od 9 rano ciągle marudzi, popkakuje a czasem placze straszliwie. Teraz śpi na mnie. A ja udaje ze się poświęcam ;)

krycha.stara, BISCA, moremi, Magdala, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja. Bylam dzisiaj w odwiedzinach u kuzyki. Ma trzydniowego Frania. Jaki malutki!3 kg!
    Zapomnialam ze dzieci takie małe się rodzą!

I kupiłam w C&A ciażową jeansową spódniczkę za całe 19 zeta. Z dziesiątej przeceny.

Teraz leżę i objadam się zielonymi winogronami. Mniam!

I dzisiaj minęło 35% ciąży. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:00

krycha.stara, BISCA, Bozia3, slash, moremi, beates, Sabina, *aga*, Magdala, gosia7122, satori lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 29 września 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni mordeczko wszystko ok u nas. Tylko znow nam sie szczepienie przesunelo bo Gabrysia zlapala 3 dniowke.
    Hmmm do gry? Czyli ze robic rodzenstwo dla córci?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 22:13

Reni, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wez porodowke uzupelnij a nie tu na Forum sie rozbijasz ;-) obowiazki czkaja :-)

BISCA, slash lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Milego piateczku :-)

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobry...

Paszcza zazdroszczę ci obrobienia. U mnie piątki to z reguły pożar w burdelu, latające wszędzie kurtyzany z płonącymi włosami i ja ze szklanką wody próbująca to gasić.

Cześć pracy rodacy!

Grecji zazdroszczę, wybrałabym się... nawet na delegację ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 09:08

Dziobak, macduska, BISCA, Sabina, paszczakin, satori lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień.
    Doczytalam,ze Paszczowy kartofeluś rośnie zdrowo . Bardzo mnie to cieszy i na takie wieści czekałam wchodząc tu. :-)

paszczakin, anna maria lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 13716 13717 13718 13719 13720 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: