35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Reni co z Twoją histeroskopią? Masz juz termin? Czy cos przeoczyłam?
21.10 mam wizytę u gina, który kwalifikuje do zabiegu, dziwne, bo mam już skierowanie do szpitalaBISCA, macduska, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bry
Magdala a co to te stiry fraje? z resztą nieważne, jedzenie i to mi wystarczy
Slash mordeczko a co u Ciebie? Czy poza Gabrysią ok? Wracasz do gry?
A ja nawet sie zastanawialam jak to jest po polsku.. smazonka? Hmm stir fry to mieszac i smazyc. W woku rozgrzewasz mocno oliwe, wrzucasz mieso, jak wolowina to tylko na moment i cienko pokrojona w paski. Nastepnie warzywa i sos. I juz. Trwa to moment. To jak to jest w naszym jezyku? Albo ja juz zgluplam do reszty i zapomnialam nazwy.
DobryDziobak, Sabina, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Bry, jeszcze 4 lekcje i weekendzik
Za to pizga u nas, smietniki lataja, jest wesolo.
Milego dnia
To musisz mnie ojojac.
Dzis mam malego na glowie bo zachorzal i w domu zostal wiec z normalnej przerwy nici.
Jutro normalnie do pracy ide. Wieczorem zaczynam babysitting u zaprzyjaznionej rodziny. I zostaje tam na trzy noce do poniedzialku. Stamtad od razu do pracy.
A i jeszcze dzis wieczor tez zostaje z dziecmi trzy godziny extra.
Duzo ojojania mi sie nalezy.
Zaluje ze sie zgodzilam na ten weekend pracujacy bo wypada w srodku ovu. Ale co ja teraz powiem babie? Pani musze do domu isc dziecko robic?Dziobak, Sabina, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:To musisz mnie ojojac.
Dzis mam malego na glowie bo zachorzal i w domu zostal wiec z normalnej przerwy nici.
Jutro normalnie do pracy ide. Wieczorem zaczynam babysitting u zaprzyjaznionej rodziny. I zostaje tam na trzy noce do poniedzialku. Stamtad od razu do pracy.
A i jeszcze dzis wieczor tez zostaje z dziecmi trzy godziny extra.
Duzo ojojania mi sie nalezy.
Zaluje ze sie zgodzilam na ten weekend pracujacy bo wypada w srodku ovu. Ale co ja teraz powiem babie? Pani musze do domu isc dziecko robic?
A z ovu, to izi. Bierzesz meza na nocowanie i tyle. Dzieci w jednym pokoju, wy w drugim robicie kolejne dzieci. Musi sie dac!
Magdala, Sabina, BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ojojojoj! Biedaku Ty! Ojojojoj! Oj!
A z ovu, to izi. Bierzesz meza na nocowanie i tyle. Dzieci w jednym pokoju, wy w drugim robicie kolejne dzieci. Musi sie dac!Magdala, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry,
Dziobak zazdroszcze weekendu ale nie pogody. U nas lata ciag dalszy. Dzisiaj 28°
U nas na kolacja salata zielona z pomidorem, Oliwa a na to zapiekane tosciki (bo male tosty ) z kzim serem, podawane na cieplo.
Szybko, smacznie i zdrowo. Polecamanna maria lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bry,
Dziobak zazdroszcze weekendu ale nie pogody. U nas lata ciag dalszy. Dzisiaj 28°
U nas na kolacja salata zielona z pomidorem, Oliwa a na to zapiekane tosciki (bo male tosty ) z kzim serem, podawane na cieplo.
Szybko, smacznie i zdrowo. Polecam
U nas definitywnie koniec lata. Witajcie spodnie i kurtki przeciwdeszczowe. Dzis tak wieje, ze parabola lata w lewo i prawo, i dupa nie telewizja dzis, bo sygnalu ni ma. -
BISCA wrote:Hyhy, jak mnie przestaniesz denerwowac week-endem w czwartek to Ja przestane pogoda
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Sabcia, jak tam sytuacja kolkowa ?
krycha.stara, BISCA, moremi, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja. Bylam dzisiaj w odwiedzinach u kuzyki. Ma trzydniowego Frania. Jaki malutki!3 kg!
Zapomnialam ze dzieci takie małe się rodzą!
I kupiłam w C&A ciażową jeansową spódniczkę za całe 19 zeta. Z dziesiątej przeceny.
Teraz leżę i objadam się zielonymi winogronami. Mniam!
I dzisiaj minęło 35% ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:00
krycha.stara, BISCA, Bozia3, slash, moremi, beates, Sabina, *aga*, Magdala, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
Reni mordeczko wszystko ok u nas. Tylko znow nam sie szczepienie przesunelo bo Gabrysia zlapala 3 dniowke.
Hmmm do gry? Czyli ze robic rodzenstwo dla córci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 22:13
Reni, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBobry...
Paszcza zazdroszczę ci obrobienia. U mnie piątki to z reguły pożar w burdelu, latające wszędzie kurtyzany z płonącymi włosami i ja ze szklanką wody próbująca to gasić.
Cześć pracy rodacy!
Grecji zazdroszczę, wybrałabym się... nawet na delegacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 09:08
Dziobak, macduska, BISCA, Sabina, paszczakin, satori lubią tę wiadomość