35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Reni co z Twoją histeroskopią? Masz juz termin? Czy cos przeoczyłam?
21.10 mam wizytę u gina, który kwalifikuje do zabiegu, dziwne, bo mam już skierowanie do szpitala
BISCA, nick nieaktualny, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bry
Magdala a co to te stiry fraje? z resztą nieważne, jedzenie i to mi wystarczy
Slash mordeczko a co u Ciebie? Czy poza Gabrysią ok? Wracasz do gry?
A ja nawet sie zastanawialam jak to jest po polsku.. smazonka? Hmm stir fry to mieszac i smazyc. W woku rozgrzewasz mocno oliwe, wrzucasz mieso, jak wolowina to tylko na moment i cienko pokrojona w paski. Nastepnie warzywa i sos. I juz. Trwa to moment. To jak to jest w naszym jezyku? Albo ja juz zgluplam do reszty i zapomnialam nazwy.
Dobry
Dziobak, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Bry, jeszcze 4 lekcje i weekendzik

Za to pizga u nas, smietniki lataja, jest wesolo.
Milego dnia
To musisz mnie ojojac.
Dzis mam malego na glowie bo zachorzal i w domu zostal wiec z normalnej przerwy nici.
Jutro normalnie do pracy ide. Wieczorem zaczynam babysitting u zaprzyjaznionej rodziny. I zostaje tam na trzy noce do poniedzialku. Stamtad od razu do pracy.
A i jeszcze dzis wieczor tez zostaje z dziecmi trzy godziny extra.
Duzo ojojania mi sie nalezy.
Zaluje ze sie zgodzilam na ten weekend pracujacy bo wypada w srodku ovu. Ale co ja teraz powiem babie? Pani musze do domu isc dziecko robic?
Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ojojojoj! Biedaku Ty! Ojojojoj! Oj!Magdala wrote:To musisz mnie ojojac.
Dzis mam malego na glowie bo zachorzal i w domu zostal wiec z normalnej przerwy nici.
Jutro normalnie do pracy ide. Wieczorem zaczynam babysitting u zaprzyjaznionej rodziny. I zostaje tam na trzy noce do poniedzialku. Stamtad od razu do pracy.
A i jeszcze dzis wieczor tez zostaje z dziecmi trzy godziny extra.
Duzo ojojania mi sie nalezy.
Zaluje ze sie zgodzilam na ten weekend pracujacy bo wypada w srodku ovu. Ale co ja teraz powiem babie? Pani musze do domu isc dziecko robic?
A z ovu, to izi. Bierzesz meza na nocowanie i tyle. Dzieci w jednym pokoju, wy w drugim robicie kolejne dzieci. Musi sie dac!
Magdala, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlbo we lazienceDziobak wrote:Ojojojoj! Biedaku Ty! Ojojojoj! Oj!
A z ovu, to izi. Bierzesz meza na nocowanie i tyle. Dzieci w jednym pokoju, wy w drugim robicie kolejne dzieci. Musi sie dac!
Magdala, nick nieaktualny, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry,
Dziobak zazdroszcze weekendu ale nie pogody. U nas lata ciag dalszy. Dzisiaj 28°
U nas na kolacja salata zielona z pomidorem, Oliwa a na to zapiekane tosciki (bo male tosty
) z kzim serem, podawane na cieplo.
Szybko, smacznie i zdrowo. Polecam
anna maria lubi tę wiadomość
-
W ogole mnie nie denerwuj z ta pogoda!BISCA wrote:Bry,
Dziobak zazdroszcze weekendu ale nie pogody. U nas lata ciag dalszy. Dzisiaj 28°
U nas na kolacja salata zielona z pomidorem, Oliwa a na to zapiekane tosciki (bo male tosty
) z kzim serem, podawane na cieplo.
Szybko, smacznie i zdrowo. Polecam
U nas definitywnie koniec lata. Witajcie spodnie i kurtki przeciwdeszczowe. Dzis tak wieje, ze parabola lata w lewo i prawo, i dupa nie telewizja dzis, bo sygnalu ni ma. -
A wiesz co Biszkopt? Bier se te slonce! Ja sie jutro zapakuje pod koc z herbatka i bede czytac ksiazke caly dzien! Ha!BISCA wrote:Hyhy, jak mnie przestaniesz denerwowac week-endem w czwartek to Ja przestane pogoda

moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak sobie. Noc była fajna. Budzil się tylko na jedzenie. Ale od 9 rano ciągle marudzi, popkakuje a czasem placze straszliwie. Teraz śpi na mnie. A ja udaje ze się poświęcamBISCA wrote:Sabcia, jak tam sytuacja kolkowa ?
nick nieaktualny, BISCA, moremi, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja. Bylam dzisiaj w odwiedzinach u kuzyki. Ma trzydniowego Frania. Jaki malutki!3 kg!
Zapomnialam ze dzieci takie małe się rodzą!
I kupiłam w C&A ciażową jeansową spódniczkę za całe 19 zeta. Z dziesiątej przeceny.
Teraz leżę i objadam się zielonymi winogronami. Mniam!
I dzisiaj minęło 35% ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:00
nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, slash, moremi, beates, nick nieaktualny, *aga*, Magdala, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
Reni mordeczko wszystko ok u nas. Tylko znow nam sie szczepienie przesunelo bo Gabrysia zlapala 3 dniowke.
Hmmm do gry? Czyli ze robic rodzenstwo dla córci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 22:13
Reni, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBobry...
Paszcza zazdroszczę ci obrobienia. U mnie piątki to z reguły pożar w burdelu, latające wszędzie kurtyzany z płonącymi włosami i ja ze szklanką wody próbująca to gasić.
Cześć pracy rodacy!
Grecji zazdroszczę, wybrałabym się... nawet na delegację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 09:08
Dziobak, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, paszczakin, satori lubią tę wiadomość