35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dobry .
Biszkopt Ty się nie denerwuj wynikami ,mialas bardzo ładna przeziernosc karkowa,serduszko zdrowe i inne parametry w porządku. Pamiętaj ,ze to ze ktoś ma wynik 1do kilku tysięcy może oznaczać równie dobrze ,ze jest właśnie tym jednym wśród tak wysokiego wyniku. To tylko wyliczenie ryzyka, nic wiecej. Także luzuj szelki i ciesz się upragniona ciąża
Kapta !kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dziobak, Ty sie ciesz ze Adas Tak lubi. Znaczy krzywdy mu tam nie robia i nie musisz sobie Co rano wyrzucac, ze go tam zostawiasz " na pastwe losu"
A zapiekanki zazdroszcze. U mnie ten numer by nie przeszedl. Nic Z kalafiorem. Taki losDziobak, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
ja mialm 1:100 i tez lekarz zalecil amino ,a wrecz mi powiedzial ze mam zrobic ,i posluchalam zrobilam i nie zaluje tego .Przynajmniej wiedzialam na czym stoje ,a nie do konca ciazy martwic sie czy cos jest nie tak .satori wrote:Biszkopcie to moim zdaniem dobry wynik.
Ja mialam po korekcie 1:101 przy granicy 1:300 i w opisie że wynik do doopy i zalecają amnio.
Mialam wtedy rozmowę z 2 genetyczkami z ktorych jedna twierdziła ze taki wynik to dobry wynik bo na wyspach mają granice 1:100 a ja mam 101 (kretynka) ha ha a druga ze przy takim wyniku nie ma co kombinowac i trzeba zrobic amnio. Jedyne co to pocieszyla mnie ze jak usg dobre to bedzie ok bo wady zawsze mają swój obraz podczas usg. Nie ma tak że cyfra dobra jak usg złe ale bywa ze cyfra nie szałowa a usg ok i dziecko ok.Sabina, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Wiesz co ja tak nie bardzo na bierzaco jestem ale ciesze sie ze wszystko sie dobrze skonczylo u moich przyjacol mlody chlpoak mmial unfall i spal 8 tyg ,wybudzili go ale nie jest dobrzekrycha.stara wrote:A to ja nie raportowalam? Moze u sasiadek. Moj maz mial wypadek na budowie. Roztrzaskal glowe, spal 11 dni, ale juz go naprawili, a po sanatorium jak nowke z gwarancja mi oddadza.
-
Tylko ze tam jest tak zejuz mu do kolana noge obcieli i ma przebite gardlo z rurka do oddychania ,Dostal udar i nie duzo pamieta chlopak 28 lat i roczna corkakrycha.stara wrote:Jeszcze i u nich bedzie dobrze. Tylko trzeba wierzyc. Nie mowie ze w boga ale w cokolwiek co nadaje sens zyciu. Ja wierzylam w meza, ze mnie kocha i nie zostawi. Na intensywnej staralam sie nie plakac. Zawsze bylam dla niego umalowana i wystrojona, zeby obudzil sie przy ladnej zonie a nie przy wraku. No i jest juz ok. Teraz mysle o jakims wolontariacie na intensywnej zeby pomoc ludziom czekac na bliskich. Wesprzec. Mi tego braklo, bylam sama. Dlatego chce pomoc tym, co placza nad lozkami. Rozpisalam sie a tu spac pora bo jutro praca i szpital. Dobranic
-
Yyyy my robilismy dzis z dzieciakami stir fraj z wolowiny, warzyw i sosu sojowego z imbirem.I nudle.
Ania, jak Cie bedz gryzc kaz im do mnie przyjsc
villemo_gbm, Ruda Paskuda, Dziobak, Sabina, krycha.stara, anna maria, moremi, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzien dobry!
To ja slash.
Krycha ciesze sie ze z mezem ok.
Gratulacje dla nowych brzuchatych.
Paszcza ja tu czelam na info po badaniu a tu jeszcze poczekac musze.
Sabina porod Wow. Jak swoj sobie przypomne to łooooo noe wiem czy sie bac czy plakac. Noech rosnie Karolus Wielkus.
Tyle zdazylam nadrobic.
U nas ok. Nie tak dowano rodzilam a tu juz po macierzymskim urlopu zaleglego i biezacego pomad 70 dni plus 2 opoeki i juz sie skonczylo wiec zaczelam wychowawczy.
Gabrynia z snia na dzien bystrzacha sie robi. Rozumna taka i juz mozna jej powiedziec przyniesc mamisi to zanies tamto
Gada troche malo i po swojemu ale wszystko ma swoj czas.
Pozdrowionka dla Was wszystkich.
Reni ja nadal kciuki trzymam.
Reni, Dziobak, Sabina, krycha.stara, anna maria, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Yyyy my robilismy dzis z dzieciakami stir fraj z wolowiny, warzyw i sosu sojowego z imbirem.I nudle.
Kurde przeczytałam "my robiliśmy dziś dzieciaka stir fraj" i tak zaczęłam rozkminiać co to za metoda
Dzień dobry laseczkimacduska, Bozia3, Sabina, BISCA, krycha.stara, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
z tych całych starań zapominam dziecki robić, wczoraj mąż mi przypomniał
Chyba sobie muszę jakiś budzik ustawić, zamiast weź pigułkę, to rób dzieciakaBISCA, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny