35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Wkurzy sie. Na pewno wolalby kucyka. Albo chociaz hulajnoge.
Dziobak, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy ja dobrze patrze, ze znowu bede ciocia???
Gratulacje Morek!!!!!!!!!!
Hellloooou dziewczeta
To ja tak dorzuce, ze moja siostra wpadla i po roku od drugiej cesarki znowu jest w ciazy. Byla przerazona, teraz juz zaczyna sie niesmialo cieszyc.
Uprzedzajac ewentualne pytania, bycie ciocia mi wystarczy.
No to trzerba to uczcic jakims winkiem. Ide szukacSabina, anna maria, beates, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Moremi GRATULACJE
A ja dzis bylam na usg i wizyta..12 tydz +4 dni ,61mm, termin teraz na 21 września. przeziernosc karku 1.9 , kość nosowa jest ok.czekam na wyniki pappa które pewnie wskażą ryzyko przez mój wiek, ale nie będę raczej robić dodatkowych testów. małe fikalo koziolki,krecilo sie na boki i podskakiwalo,cudny widok ale dlugo, zanim wszystko pomierzyla bo tak się krecilo. więc kolejny żywioł tam rosniegosia7122, moremi, BISCA, satori, Dziobak, Sabina, anna maria, beates lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:A i ten niemiecki test ciazowy
Cieszę się, że tyle Was tu dzisiaj zajrzałoBISCA, Aasiula, marta78, malgos741, Sabina, Jastra, Luna76, anna maria, kapturnica, Dziobak, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jastra wrote:Czy ja dobrze patrze, ze znowu bede ciocia???
Gratulacje Morek!!!!!!!!!!
Hellloooou dziewczeta
To ja tak dorzuce, ze moja siostra wpadla i po roku od drugiej cesarki znowu jest w ciazy. Byla przerazona, teraz juz zaczyna sie niesmialo cieszyc.
Uprzedzajac ewentualne pytania, bycie ciocia mi wystarczy.
No to trzerba to uczcic jakims winkiem. Ide szukac
Jastra, kope lat !!!!
Fajnie,ze tu wdeplasJastra lubi tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Moremi GRATULACJE
A ja dzis bylam na usg i wizyta..12 tydz +4 dni ,61mm, termin teraz na 21 września. przeziernosc karku 1.9 , kość nosowa jest ok.czekam na wyniki pappa które pewnie wskażą ryzyko przez mój wiek, ale nie będę raczej robić dodatkowych testów. małe fikalo koziolki,krecilo sie na boki i podskakiwalo,cudny widok ale dlugo, zanim wszystko pomierzyla bo tak się krecilo. więc kolejny żywioł tam rosnie
Super, ze wszystko z maluchem Ok
Jeszcze raz, gratulacje !AsiaPoli lubi tę wiadomość
-
Wiosna panie sierżancie! U nas dziś pięknie, choć rano było chłodno. Szyby drapałam
Dzieci się sypią! Przyznawać się, która następna jaskółka gniazdko (w)sobie wije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 10:24
kapturnica, Jastra, BISCA, moremi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny