35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A to ja wam powiem, co sie dzieje w naszym żłobku/ przedszkolu. Przedszkole ma profil ( tak! ) fizyczno - przyrodniczy. Co miesiac nowy temat i nowe eksperymenty. W styczniu - uklad słoneczny. Robili planety i ogladali kosmos na tabletach ( duzo wykorzystuja tablety i przerozne appki w pracy ). W lutym - sila. Adas mi pokazywal w domu, ze jak dmuchnie balon, to on poleci, ale jak dmuchnie w niego suszarka, toooooo dopiero poleci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 13:03
-
Ale ale.
Teraz marzec - zmysly. Smak - beda cos ciamkac wczesniej byl dotyk z masazem stop i dloni, i dotykaniem najrozniejszych przedmiotow.
Wydaje sie banalne i proste. Robimy to przeciez w domu. Ale fajnie podane smakuje jeszcze lepiej.
Norweskie zlobki sa naprawde fajne.
Nie pisze o kompetencjach spolecznych ani o byciu na dworze czy slonce czy deszcz, bo to norweski standart.BISCA lubi tę wiadomość
-
Biszkopt? Czekasz do 17?
A poważnie, to chciałam zapytać jak się czujesz. Wiem, że takie pytania irytują często na końcówce, więc jak napiszesz, że nosisz nóż w kieszeni, to będę cierpliwie czekać na sygnał.
I jeszcze pytanie - będzie poród online?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Biszkopt? Czekasz do 17?
A poważnie, to chciałam zapytać jak się czujesz. Wiem, że takie pytania irytują często na końcówce, więc jak napiszesz, że nosisz nóż w kieszeni, to będę cierpliwie czekać na sygnał.
I jeszcze pytanie - będzie poród online?
Dobry !
Nie rodze. Nie i juz
Czuje sie Ok. Brzuch juz ciazy troche ale nie przeszkadza mi to w spaniu ani w sprzataniu
Ale szczerze, chcialabym juz urodzic bo zaczynam sie martwic czy z mala wszystko OK no i zeby za wielka nie urosla
I dziekuje za zainteresowanie, ja nie z tych co sie tym irytuja
A porod online obiecuje, chyba ze nie zdaze, bo za szybko pojdzie. Cos w stylu kichne i mala wyleci. HyhyhyDziobak, malgos741, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Małgoś, miło Cię widzieć zaraz i Ty startujesz właściwie to o co chodzi z tą mutacją? Co się z nią robi? Czy w ogóle można coś zrobić?
Reni, to w tej poradni liczą tak dokładnie jak nasze ovu. Czyli w okolicach 20 będzie wiadomo?
Muszę sobie odnotować Wasze terminy, żeby nie pytać na okrągło.
jak zajde to muszę przyjmować cleaxne..01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Z mutacja nic nie zrobisz, muszę przyjmować kwas foliowy,b6 i b12 metabolizowane i lykac acard. .
jak zajde to muszę przyjmować cleaxne..
Biszkopt, moją kumpela ma teraz termin i od dwóch tygodni chodzi z otwartą szyjką, a nie ma skurczy. Dziecko można już po główce pogłaskać i z nim przez te rozwarcie 6 cm pogadać Plus jest taki, że przy tak wolnym otwieraniu prawdopodobnie nie popeka, ale zobaczymy jak szybko urodzi.malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Miałam poczekać, ale jaram się jakby to był pierwszy raz. Aaaaaa
Zobaczymy czy się uda
[img/] https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48249e341b99.jpg [/img]malgos741, Reni, Aasiula, Sabina, Mega, kapturnica, Dziobak, sandzu, beates, BISCA, Jastra, anna maria, Luna76, AsiaPoli, satori, villemo_gbm, BlackCatNorL, Sung lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Woooooooooowww Moremi ale niespodzianka trzymam kciuki
moremi lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jaja jak berety wczoraj znalazłam trochę informacji, że ten facelle kłamie, więc się nie podniecalam, ale dzisiaj quixx, więc chyba coś jest na rzeczy
Sabina, malgos741, Aasiula, kapturnica, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Miałam poczekać, ale jaram się jakby to był pierwszy raz. Aaaaaa
Zobaczymy czy się uda
[img/] https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48249e341b99.jpg [/img]moremi lubi tę wiadomość