35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Nowe ciaze? To nie ten dzial!
Robie nalesniki, chcesz? Masz do wyboru: szpinak z feta, losos, szynka z serem oraz klasyk nad klasyki, nalesnik z dzemikiem.
A dzemikiem dla mnie poprosze. Miam
Edit : i zeserem. MmmmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 15:19
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:przepraszam a są nowe ciąże?
Ktoś ogląda śluzy?
Grzebie w wedżajnie, żeby dokopać się do szyjki?
Może som chociaż nowe magnesy?
Oeeesu Simba była? Jadła coś?
p.s. dzwoniłam, moich wyników jeszcze nie ma
poczekasz jeszcze ja robiłam w sierpniu wynik miałam w październiku u pani genetyk..Dziobak lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Lithe, wygląda na to, że nie przeczytałaś uważnie moich słów, ale już wszystko napisałam i jaśniej się nie da. Tak, wiem co oznacza adaptacja i tak się składa, że nie wpadlabym na to, by prowadzić dziecko do żłobka na "hurra" i od razu osiem godzin. Mam wrażenie, że traktujesz mnie trochę jak idiotkę. No nic. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie z każdym trzeba się zgadzać.
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Małgoś, miło Cię widzieć zaraz i Ty startujesz właściwie to o co chodzi z tą mutacją? Co się z nią robi? Czy w ogóle można coś zrobić?
Reni, to w tej poradni liczą tak dokładnie jak nasze ovu. Czyli w okolicach 20 będzie wiadomo?
Muszę sobie odnotować Wasze terminy, żeby nie pytać na okrągło.BISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:No to jeszcze kilka dni. Zalozmy,ze wyniki OK. Co dalej robimy ?
jak ok to czekamy na kolejne wyniki, bo zostawiłam próbkę dna, żeby drugi raz nie jechać
będą szukać dalej tym razem w mutacjach -
Reni wrote:jak ok to czekamy na kolejne wyniki, bo zostawiłam próbkę dna, żeby drugi raz nie jechać
będą szukać dalej tym razem w mutacjach
Ok. Wiesz Reniek, mam zamiar zalac sie w trupa jak nam oswiadczysz, ze jest serduszko. Zreszta pewnie nie ja jednamoremi, paszczakin, Reni lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ok. Wiesz Reniek, mam zamiar zalac sie w trupa jak nam oswiadczysz, ze jest serduszko. Zreszta pewnie nie ja jedna
Biszkopt, będzie od jutra "Raport z dna macicy"? W końcu to 40 tydzieńBISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!