35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dla mnie napro to zwykła diagnostyka, którą robi każda z nas zanim weźmie się za ivf
tam też są stymulacje, obserwacje cykli itp
Moja siostra leczy się już 1,5 roku i jak słyszę, że idzie do trenerki kartkę z wykresem omawiać za 150 zł to śmiać mi się chce, bo jak taki wykres mam tu na portalu za darmo.
wydała kupe kasę na leki, setki na wizyty i monitoringi
Wstydzili by się nazywać to technologią jak to zwykła diagnostyka jestWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 19:56
beates, Zuza6, sandzu, klamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle świadomość swojego cyklu dużo daje, moim zdaniem.
Fakt, że można samemu się z neta nauczyć...
Krukania, poczytam chętnie tą stronę. Dzięki!
Piję czerwoną koniczynę i przywrotnik. Oba polecane po 40. U mnie super działają.
krukania lubi tę wiadomość
-
Mamy serducho
Wszystko ok nastepna wizyta za 2 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 22:00
magdaP82, sandzu, kapturnica, gosia7122, Koralik, Dana721, Znowu.ta.kryska, beates, krukania, *aga*, Madzia02, Sung, Ylya, empiq, Lukrecja, villemo_gbm, MoBo, klamka, Iwone, chruszczow lubią tę wiadomość
-
doelgliwości mam
czasami zwraca mi się oranżada komunijna a czasami tylko się czai. tak czy tak boję się cokolwiek jeść, bo wraca
bolą mnie cycki, przeszkadza im grawitacja
co czułam..nadal nie wierzę
w każdym razie jak pokazała serce rozszczelniło mi się oko
poprosiłam, żeby mężowi pokazała, więc go zawołała pokazała mu dłużej w powiększeniu
też się wzruszył i przeżywał całą drogę do domu, że widziałWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:50
Dana721, Znowu.ta.kryska, Kitty.Noir, gosia7122, *aga*, kapturnica, Madzia02, krukania, Ylya, beates, Bea77_2, Lorella, empiq, Dziobak, Lukrecja, sandzu, villemo_gbm, MoBo, klamka, Iwone, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam, mam 37 lat. Staramy się o drugie dziecko od kilku cykli, bez powodzenia. Dziś byłam u ginekologa. 26dc, ciałka żółtego nie widać, @ brak. Typowego dla mnie pms też było brak więc miałam nadzieję...
Plan jest taki: cytologia, posiew, badanie nasienia i monitoring. Na początek. Później drożność jajowodów.
Pomyślałam, fajnie będzie dołączyć do Was. Starszy syn ma 11 lat. Po takiej przerwie nie spodziewałam się natychmiastowego sukcesu ale też mam poczucie straconych lat. Może nie wszystko stracone...?
Pozdrawiam
krukania, Madzia02 lubią tę wiadomość
-
Mareszka wrote:Witam, mam 37 lat. Staramy się o drugie dziecko od kilku cykli, bez powodzenia. Dziś byłam u ginekologa. 26dc, ciałka żółtego nie widać, @ brak. Typowego dla mnie pms też było brak więc miałam nadzieję...
Plan jest taki: cytologia, posiew, badanie nasienia i monitoring. Na początek. Później drożność jajowodów.
Pomyślałam, fajnie będzie dołączyć do Was. Starszy syn ma 11 lat. Po takiej przerwie nie spodziewałam się natychmiastowego sukcesu ale też mam poczucie straconych lat. Może nie wszystko stracone...?
PozdrawiamMareszka lubi tę wiadomość
2018- ziola/ suplementy
4 IUI 2017, 3 cykle z Clomid 2017
-
Sung wrote:Ale świadomość swojego cyklu dużo daje, moim zdaniem.
Fakt, że można samemu się z neta nauczyć...
Krukania, poczytam chętnie tą stronę. Dzięki!
Piję czerwoną koniczynę i przywrotnik. Oba polecane po 40. U mnie super działają.2018- ziola/ suplementy
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Uregulowanie hormonów. Koniczyna podobno dla po40tkowych bardzo wskazana.
https://parenting.pl/przywrotnik-pospolity-najlepszy-przyjaciel-kobiet
Ja natomiast, przez ostatni miesiac, pije mieszanke ziol na bezplodnosc i musze przyznac ze widze zadziwiajace efekty pomimo ze w ciaze w tym cyklu nie zaszlam , ale moje cykle wydluzyly sie z 25-26 do 28-29 dni, mialam minimalny PMS w porownaniu z poprzednimi kiedy to chodzilam jak osa i wrecz warczalam do wszystkich jak wsciekly pies; i generalnie mam dobre samopoczucie, bardziej pozytywne. Teraz planuje specjalny "fertility detox", tylko jeszcze ziolka mi sie nie skonczyly i troche obawiam sie mieszania dwoch terapii zeby nie "przedobrzyc".Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 15:37
Sung lubi tę wiadomość
2018- ziola/ suplementy