35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Water mi giny przez dobre naście lat wmawiali, że taka moja natura.
Dopiero jak polip był dobrze widoczny na usg (czyli już spory) to go zauważyli.
Dziwne, że po usunięciu tego dziadostwa plamienia ustały. Zawsze miałam tak mniej więcej 7-5 przed @ i 3-4 dni po.
-
Co ja widzę??? Reni cuda się zdarzają. Dla mnie to mega zaskoczenie i oddaje hołd naturze. Ogromne gratulacje - należy Ci się to bardzo. I podziwiam za cierpliwość !!! Teraz przed Tobą spełnienie marzeń i mega praca non stop przez jakieś 18 lat
Reni, Lucky, Znowu.ta.kryska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Megan gratulacje .Napisz cos wiecej.
chruszczow, gosia7122, beates, Reni, Iwone, kapturnica, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:PS. I dlaczego tak późno się pochwaliłaś? ☺️
Mega WIELKIE GRATULACJE!!! A jednak Twój długi czas starań został wynagrodzony. A w jakim wieku jesteś? Ja już mam prawie 40lat.Mega, Jola79 lubią tę wiadomość
listopad 2017 (*)cb marzec 2018(*) puste jajo
pierwszy cykl z CLO 1x1 06.18r. zrobiła się torbiel
Mąż wyniki dobre. Moje AMH-0.26 TRAGEDIA!
Kariotypy ok. Histeroskopia i LAPAROSKOPIA 16.08.18r.
3.08.początek cyklu z antykami. -
Hera39 wrote:Pewnie wolała nic nie mówić żeby nie zapeszyć, a teraz jak już jest w drugim trymestrze i po prenatalnych to się ujawniła hehehe.
Mega WIELKIE GRATULACJE!!! A jednak Twój długi czas starań został wynagrodzony. A w jakim wieku jesteś? Ja już mam prawie 40lat.Reni, chruszczow, Lucky, dorot lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:ALe co wiecej? zupełnie nie mogłam uwierzyć ze sie udało. Byliśmy na majowce - wiadomo jak jest, zle spojrzałam na kalendarz i myślała sobie - aaaa kolo 33 dc to ok, bo ostatnio mi sie cykle wydłużyły.... Na test siknelam w 38 dc, na drugi dzien beta 32500, za 2 dni byłam u swojego gina - serce jak dzwon. Teraz brzuch rośnie, apetyt dopisuje, badania prenatalne wyszły ok, mimo ze pani genetyk usilnie namawiała nas na amniopunkcję - wysokie ryzyko statystyczne ze względu na wiek - odpuściłam. Od początku jestem na l4, praca z klientami, stres i waląca sie firma nie sa mi teraz potrzebne. 27.07 mam kolejna wizytę u mojego gina, 22.08 2 usg szczegółowe. Zaczynam powoli wierzyć ze pojawi sie w moim życiu mały człowiek
Mega, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 08:48
Mega lubi tę wiadomość
2023 - wracam do gry
podejrzenie adenomiozy
♂️ - nasienie - 3.2023 - 0
plan na badania:
♀️ - hormony, histero
2019 - 2021 przerwa
2018 - nie poszło