35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
35 lat skończone w sierpniu, dwoje dzieci w wieku 13 i 10 lat, nowy partner i nareszcie... Upragnioną ciąża, 7 tygodni skończone. Jednak warto próbować. ☺️
Sung, Nusieńka, Enii, beates lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Witam wszystkie forumowiczki, nowe i stare, te które się ujawniają i te, które podglądają zza krzaka.
Dzieci mi się postarzały. Karolina właśnie skończyła roczek, świetnie się rozwija, ale lekarz ostatnio trochę mnie postraszył, bo jak na swój wiek jest za mała, zwłaszcza jeśli chodzi o wzrost, ma tylko jednego zęba i jeszcze dość duże ciemię. Nie byłabym sobą gdybym się nie martwiła.
Poza tym żyjemy w ciągłym biegu. Praca, dom, zakupy. A do tego kaszle, katary, biegunki, gorączki. Ot, życie przeciętnej matki Polki.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w staraniach, a wszystkim mamom, samych radości z macierzyństwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 11:17
gosia7122, kapturnica, beates, Enii, Reni lubią tę wiadomość
-
Centyle to tylko orientacyjne ramy, wazne jest ogolne zdrowie, moja koleżanka tez sie zamartwiała, ze synek malutki, a tymczasem ona drobnokoscista, maz 160 w kapeluszu, po kim mlody mial byc duzy? I cantylach zawsze na dole, ale generalnie zdrowo im sie chowa
-
gosia7122 wrote:Wyrosly Mysza Ci dzieciaczki.
Moja Marysia tez drobna zawsze do tylu z waga i wzrostem w zadnych centylach sie nie miescila.Obecnie wazy 15 kg to nie za duzo ale nie choruje i dobrze sie rozwija to sie nie martwie.gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kitty.Noir wrote:Centyle to tylko orientacyjne ramy, wazne jest ogolne zdrowie, moja koleżanka tez sie zamartwiała, ze synek malutki, a tymczasem ona drobnokoscista, maz 160 w kapeluszu, po kim mlody mial byc duzy? I cantylach zawsze na dole, ale generalnie zdrowo im sie chowaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
beates wrote:Dzień dobry!
No i sikałam.
Pojawiła się blada kreska. Bardzo blada, ale widoczna.
Czekam na rozwój sytuacji
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2018, 21:59
beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej kochane... piszę pracę mgr na temat sposobów radzenia sobie ze stresem przez kobiety starające się o dziecko przez min. 2 lata.Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie ankiety i testów. Badania są anonimowe a ich wyniki będą podstawą do pracy naukowej. Z góry dziękuje za pomoc
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSft0DddBBOzUFBHQUBb0MQKU2iS6BtiqrjywtFecneN2LKJPA/viewform?usp=sf_link
Sówka_83, krukania lubią tę wiadomość
Kasia -
Witam. Jak mnie tu dawno nie było. Przypadkiem dzisiaj przeczytałam pewien pamietnik i chciałam serdecznie pogratulować. Reni...zasłużyłaś na to szczęście☺. Spokojnych miesięcy. Wychodzi że dla mnie też jest nadzieja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 22:31
Reni, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* niespodzianka
chyba najbardziej zaskoczona osoba, to ja sama
dzisiejsza beta 7015gosia7122, Bea77_2, *aga*, kapturnica, beates, Dana721, Madzia02, Mysia 15, Kitty.Noir, krukania, niezapominajka2017, Lucky, MoBo, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Reni, gratulacje aż przeczytałam cały pamiętnik. Naturalnie się udało? Czy kolejne IVF?
Naturalnie.
Zbieraliśmy kase na adopcje zarodka lub komórki, bo lekarze nie dawali mam żadnych szans.sandzu lubi tę wiadomość