35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Że albo test był wadliwy, albo dla pozostałych testów stężenie hcg jest za niskie żeby coś wykazać.
Ja bym zrobiła jeszcze raz test ten, który wyszedł z tą drugą kreską. Bo nawet gdy traci się ciążę, to po kilku godzinach stężenie hcg aż tak nie spada żeby nie było wykrywalne.malgos741 lubi tę wiadomość
-
Jutro nie bede testowac, pewnie w poniedzialek przed pojsciem do lekarza.
W sumie to chcialabym, zeby poszlo albo w jedna albo w druga strone.
Ale co ma byc to bedzie.
Dziekuje Wam bardzo za zainteresowanie i dobre slowainessa, gosia7122, megan8, malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViolik wiesz każda z nas ma góry i doliny podczas starań i jest to normalne. Co do psychiki niestety to racja,ze ona ma również oprócz wyników bardzo duży wpływ na zajscie wciaze.
WIesz wiele z dziewcząt stara sie po kilka lat zaciążyć,ja staram sie o pierwsze dziecko ale dzieki dziewczynom zmieniłam lekarza w styczniu i zaczeło sie w końcu coś zmieniać na lepsze, moze powinnaś zmienić lekarza i na nowo zrobić badania bo jednak tamte były robione ponad rok temu a to jest dużo czasu i wiele mogło sie zmienic.
My tu wierzymy,ze kazdej z nas w odpowiednim czasie sie udai Tobie - Wam również
gosia7122, grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no niby tak...ale uplynely w sumie prawie 24 godz. Niestety nie mam juz tego testu z druga kreska (byl dolaczony pojedynczy do owulacyjnych), w sklepie tez go nie znalazlam.
Po prostu się oszczędzaj do czasu badań bądź wizyty i to chyba jedyne co możesz zrobićBursztyn, megan8, grosza, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Pewnie więcej niż zostało powiedziane w tym temacie, nikt już więcej nic nie wymyśli, bo to zupełnie niepotrzebne. W każdym razie sytuacja jak dla mnie jest 50/50 i trzeba czekać.
Po prostu się oszczędzaj do czasu badań bądź wizyty i to chyba jedyne co możesz zrobić
nie ma czego juz walkowac. Temat przerobiony do oporu
Ale dzieki za wsparcie
caffe, megan8, grosza, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:A ja dzisiaj skonczylam 40 lat!
40 lat minelo!inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cafe a co u ciebie jak się czujesz?
inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Cafe a co u ciebie jak się czujesz?
Czuję się ok, wczoraj już wstałam, ale się oszczędzałam. Dzisiaj trochę leżę, ale już nie w łózku tylko w dużym pokojugrosza, inessa, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
To cieszę że jest ok , oszczędzaj się kochana
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny