X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na sikańcowe wieści poranne :)

Bursztyn, Lucky, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    No ok, rozumiem w koncu Stasiu nie byl glownym bohaterem....wiec bedzie Rysio!:-)
    z Rysiem kojarzy mi sie natychmiast tylko Rychu z Klanu ;)

Lucky, caffe, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale jaja Bursztyn! zacznę marzyć o cyklach bez owulacji, albo powiem M że sex max raz w miesiącu, bo inaczej nigdy nam się nie uda

cień cienia to słynny młodszy brat grubej drugiej kreski

nie no ale jaja

idę do gina żeby mu rzucić to Clo w twarz! na co mi te jaja, jak teraz się zachodzi bez owu i niemal bez seksu

oto ewolucja na miarę naszych zaganianych czasów :D

grosza, gosia7122, caffe, samira, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale zaraz! Nie ma narazie zadnego pozytywnego testu! Jest jeden negatywny a drugi z jakism widmem cienia cienia! I do tego zadnych objawow.

no sorry ale co to za logika, jeden test masz może negatywny, a drugi jaki? nie -negatywny czyli chyba pozytywny nie?!
    a tabelkę objawów na OF to Ci sąsiad wypełniał?
    objawów cały worek :)

pewnie owu była wtedy gdy ten skok był w połowie cyklu, tylko potem temp nie za wysoka, czyli jest obawa że progesteron może być niezbyt wysoki

nie masz w domu luteiny?

caffe, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    no sorry ale co to za logika, jeden test masz może negatywny, a drugi jaki? nie -negatywny czyli chyba pozytywny nie?!
    a tabelkę objawów na OF to Ci sąsiad wypełniał?
    objawów cały worek :)

pewnie owu była wtedy gdy ten skok był w połowie cyklu, tylko potem temp nie za wysoka, czyli jest obawa że progesteron może być niezbyt wysoki

nie masz w domu luteiny?
    takie objawy to ja mam w kazdym cyklu od 25 lat :) tak po prostu mam, wiec nie sa one akurat u mnie ciazowe :)

samira, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    no ale jaja Bursztyn! zacznę marzyć o cyklach bez owulacji, albo powiem M że sex max raz w miesiącu, bo inaczej nigdy nam się nie uda

cień cienia to słynny młodszy brat grubej drugiej kreski

nie no ale jaja

idę do gina żeby mu rzucić to Clo w twarz! na co mi te jaja, jak teraz się zachodzi bez owu i niemal bez seksu

oto ewolucja na miarę naszych zaganianych czasów :D
    bez owulacji sie czasem zachodzi, Caffe przykladem najlepszym. A u mnie seks byl, bardzo przepraszam- 2 razy, a wczoraj raz a poza tym tez sie zabawiamy tylko nie zawsze wpisuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 17:37

malgos741, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co sie nakrecac, naprawde. Ja na serio czuje sie normalnie, tak jak zawsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 17:37

gosia7122, malgos741, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Nie ma co sie nakrecac, naprawde. Ja na serio czuje sie normalnie, tak jak zawsze.
    nie nakręcamy się ale czekamy na jutrzejszy test

Bursztyn, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na chwile i szok :D :D :D :D
    Bursztynku czekam na rano :)
    Pamietam o Was :)
    MY przejedzeni :P teraz chwile położyłam sie aby nogi rozprostować a niedługo kolacje trza szykować :D :P
    Buziaki dla każdej z Was <3

Bursztyn, malgos741, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co, ostatnio przemyslalam sprawe ludzi pytajacych jak tam u nas i kiedy dziecko. Wczesniej nie chcialam nic nikomu mowic, gdy myslalam, ze maz ma slabe wyniki, bo to wtedy byloby nie fair wobec niego. Jednak odkad lekarz powiedzial, ze wyniki meza mieszcza sie jakos na granicy normy, mowie ludziom, że się staramy i nic.
    Oczywiscie nie jestem ekshibicjonistką i z przypadkowymi osobami nie rozmawiam o prywatnych sprawach, ale moim przyjaciółkom, czy bliższym koleżankom mówię. W koncu to powszechny problem i nie chcę udawać, że uważamy, ze nie porac czy coś tam... I można usłyszeć wtedy o innych osobach, które się dłużej starają albo musiały dłużej starać. Z drugiej strony może nasza historia też komuś pomoże się lepiej poczuć.

samira, Bursztyn, malgos741, Lucky, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki ja już po wizycie na grobach ,byłam u brata rano i wieczorkiem ,no i jeszcze u brata mojego G(zmarł jak był malutki) niestety nie byłam na grobach w Piotrkowie Tryb. (koło Łodzi) a tam sporo pochowanej rodzinki (szczególnie babunia która zm. w 2011r...ehh...:(

bursztynku trzymam kciuki za grubsza krechę :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 19:19

inessa, Bursztyn, malgos741, Lucky, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynu pocichu trzymam kciuki za poranny się ale do chwili wyjaśnienia czy jesteś w ciąży uważaj na gorące kąpiele jutro napewno zairze do Was zobaczyć co u Was częściej muszę zaglądać bo za kkażdym razem jest prawie zielona kropka teraz wezmę pod uwage wasze daty na testowanie i tego dnia będę zaglądać to Wszystkie może zobaczą dwie grube kruchy na teście czego z całego serca życzę każdej z Was

samira, inessa, Bursztyn, Lucky, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, zgalądaj jak najczęściej. Każda pomoc się przyda :)

inessa, samira, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu mi sie wiesza Ovu!

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku mi sie cały czas wiesza ovu już od dłuższego czasu :(

Samirko pamietam <3

Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcialam napisac "Dzieki dziewczynki" ale nie moge nic wyslac, Ovu oszalalo

Lucky lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Violik,fajnie ze dolaczylas do nas

Lucky, bliska77, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Pankotek Debiutantka

Wysłany: 1 listopada 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,chciałam się przywitać. Wczoraj trafiłam na tę stronę i od razu bardzo mi się tu spodobało. Mam 36 i staram się o drugie dziecko.

samira, Alis, pepapig, grosza, Lucky, caffe, Andzia33, inessa, promyk, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

Pankotek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny z nami raźniej :-)

Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    witam nowe koleżanki

Bursztynie nie zemdlałaś tam z wrażenia w łazience???

pozdrawiam Was
    my lecimy do znajomych na cały dzień, zjechali z Wiednia na weekend i musimy się nacieszyć

zdrówka dla chorych
    kciuki dla testujących dziś lub wkrótce

caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa, malgos741, megan8, grosza lubią tę wiadomość

‹‹ 1584 1585 1586 1587 1588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ