35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no ale jaja Bursztyn! zacznę marzyć o cyklach bez owulacji, albo powiem M że sex max raz w miesiącu, bo inaczej nigdy nam się nie uda
cień cienia to słynny młodszy brat grubej drugiej kreski
nie no ale jaja
idę do gina żeby mu rzucić to Clo w twarz! na co mi te jaja, jak teraz się zachodzi bez owu i niemal bez seksu
oto ewolucja na miarę naszych zaganianych czasówgrosza, gosia7122, caffe, samira, Simba, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale zaraz! Nie ma narazie zadnego pozytywnego testu! Jest jeden negatywny a drugi z jakism widmem cienia cienia! I do tego zadnych objawow.
no sorry ale co to za logika, jeden test masz może negatywny, a drugi jaki? nie -negatywny czyli chyba pozytywny nie?!
a tabelkę objawów na OF to Ci sąsiad wypełniał?
objawów cały worek
pewnie owu była wtedy gdy ten skok był w połowie cyklu, tylko potem temp nie za wysoka, czyli jest obawa że progesteron może być niezbyt wysoki
nie masz w domu luteiny?caffe, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:no sorry ale co to za logika, jeden test masz może negatywny, a drugi jaki? nie -negatywny czyli chyba pozytywny nie?!
a tabelkę objawów na OF to Ci sąsiad wypełniał?
objawów cały worek
pewnie owu była wtedy gdy ten skok był w połowie cyklu, tylko potem temp nie za wysoka, czyli jest obawa że progesteron może być niezbyt wysoki
nie masz w domu luteiny?tak po prostu mam, wiec nie sa one akurat u mnie ciazowe
samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:no ale jaja Bursztyn! zacznę marzyć o cyklach bez owulacji, albo powiem M że sex max raz w miesiącu, bo inaczej nigdy nam się nie uda
cień cienia to słynny młodszy brat grubej drugiej kreski
nie no ale jaja
idę do gina żeby mu rzucić to Clo w twarz! na co mi te jaja, jak teraz się zachodzi bez owu i niemal bez seksu
oto ewolucja na miarę naszych zaganianych czasów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 17:37
malgos741, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na chwile i szok
Bursztynku czekam na rano
Pamietam o Was
MY przejedzeniteraz chwile położyłam sie aby nogi rozprostować a niedługo kolacje trza szykować
Buziaki dla każdej z WasBursztyn, malgos741, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
wiecie co, ostatnio przemyslalam sprawe ludzi pytajacych jak tam u nas i kiedy dziecko. Wczesniej nie chcialam nic nikomu mowic, gdy myslalam, ze maz ma slabe wyniki, bo to wtedy byloby nie fair wobec niego. Jednak odkad lekarz powiedzial, ze wyniki meza mieszcza sie jakos na granicy normy, mowie ludziom, że się staramy i nic.
Oczywiscie nie jestem ekshibicjonistką i z przypadkowymi osobami nie rozmawiam o prywatnych sprawach, ale moim przyjaciółkom, czy bliższym koleżankom mówię. W koncu to powszechny problem i nie chcę udawać, że uważamy, ze nie porac czy coś tam... I można usłyszeć wtedy o innych osobach, które się dłużej starają albo musiały dłużej starać. Z drugiej strony może nasza historia też komuś pomoże się lepiej poczuć.samira, Bursztyn, malgos741, Lucky, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczynki ja już po wizycie na grobach ,byłam u brata rano i wieczorkiem ,no i jeszcze u brata mojego G(zmarł jak był malutki) niestety nie byłam na grobach w Piotrkowie Tryb. (koło Łodzi) a tam sporo pochowanej rodzinki (szczególnie babunia która zm. w 2011r...ehh...
bursztynku trzymam kciuki za grubsza krechę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 19:19
inessa, Bursztyn, malgos741, Lucky, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztynu pocichu trzymam kciuki za poranny się ale do chwili wyjaśnienia czy jesteś w ciąży uważaj na gorące kąpiele jutro napewno zairze do Was zobaczyć co u Was częściej muszę zaglądać bo za kkażdym razem jest prawie zielona kropka teraz wezmę pod uwage wasze daty na testowanie i tego dnia będę zaglądać to Wszystkie może zobaczą dwie grube kruchy na teście czego z całego serca życzę każdej z Was
samira, inessa, Bursztyn, Lucky, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,chciałam się przywitać. Wczoraj trafiłam na tę stronę i od razu bardzo mi się tu spodobało. Mam 36 i staram się o drugie dziecko.
samira, Alis, pepapig, grosza, Lucky, caffe, Andzia33, inessa, promyk, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
Pankotek -
nick nieaktualny
-
hej wszystkim
witam nowe koleżanki
Bursztynie nie zemdlałaś tam z wrażenia w łazience???
pozdrawiam Was
my lecimy do znajomych na cały dzień, zjechali z Wiednia na weekend i musimy się nacieszyć
zdrówka dla chorych
kciuki dla testujących dziś lub wkrótce
caffe, Bursztyn, Andzia33, inessa, malgos741, megan8, grosza lubią tę wiadomość