35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem
Zrobilam dwa testy, jeden taki z kreskami a drugi digital gdzie tylko wyskakuje napis "w ciazy" alboe "nie w ciazy". Wg digitala nie jestem wciazy, wg tego drugiego jest cien cienia drugiej kreski, ale naprawde cien cienia. wiec nie wiem co mam myslec, bo okres mialam miec 3 dni temu. Temp.nadal wzrasta, dzis 36,96.bliska77, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Jestem
Zrobilam dwa testy, jeden taki z kreskami a drugi digital gdzie tylko wyskakuje napis "w ciazy" alboe "nie w ciazy". Wg digitala nie jestem wciazy, wg tego drugiego jest cien cienia drugiej kreski, ale naprawde cien cienia. wiec nie wiem co mam myslec, bo okres mialam miec 3 dni temu. Temp.nadal wzrasta, dzis 36,96.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztynku, może a jakieś dwa dni powtórz test a najlepiej zrób bete
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:o ja pierdziele..
ale jaja - Bursztyn no to byłby wykres ciążowy stulecia..
ale jak widać wszystko jest możliwe..
ale jakos tak nie wiem co myslec. Moxe lepiej robic z porannego moczu? Chociaz przeciez w 3 dniu po spodziewanje @ powinno byc cos widac wyraznie? a tu jeden jest jednoznacznie negatywny a drugi z cieniem drugiej kreski bladym i cienkim jak siwy wlos. Dodatkowo wczoraj, poniewaz bolal mnie brzuch caly czas jak na @ zrobilam sobie ciepla kapiel, wypilam 3 lampki wina i seksilam sie z mezem, wszystko po to zeby ta @ wkoncu przyszla bo przeciez ZADEN z parametrow nie wskazuje na ciaze. Czuje sie tez normalnie, cycki nie bola. No wielka tajemnica wiary...
anna maria, megan8, grosza, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
O matko i corko ! Bursztyn to jest kurwa piekneBursztyn wrote:Jestem
Zrobilam dwa testy, jeden taki z kreskami a drugi digital gdzie tylko wyskakuje napis "w ciazy" alboe "nie w ciazy". Wg digitala nie jestem wciazy, wg tego drugiego jest cien cienia drugiej kreski, ale naprawde cien cienia. wiec nie wiem co mam myslec, bo okres mialam miec 3 dni temu. Temp.nadal wzrasta, dzis 36,96.Bursztyn, megan8, grosza, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrawo bursztyn, moze to ciag cudow na naszym forum. Test testowi nie jest rowny, jeden ma wieksza czulosc drugi mniejsza. Z wykresu nie widac, w ktorym to dniu byla owulacja wiec de facto nie wiesz ile teraz trwa Twoja ii faza.
Czekam na Twoj wieczorny sik i poranny,.
Byloby ekstra!!!!Bursztyn, megan8, grosza, Lucky, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Brawo bursztyn, moze to ciag cudow na naszym forum. Test testowi nie jest rowny, jeden ma wieksza czulosc drugi mniejsza. Z wykresu nie widac, w ktorym to dniu byla owulacja wiec de facto nie wiesz ile teraz trwa Twoja ii faza.
Czekam na Twoj wieczorny sik i poranny,.
Byloby ekstra!!!!
grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość