35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jesteś na pewno ciężko chora i dlatego testy ciążowe wychodzą Ci z cienką drugą kreską....ciekawe co to za choroba...
już się nie mogę doczekać do jutra...ale to normalnie jest hit stulecia....
i weź ciesz się z własnych ładnych i owulacyjnych wykresów.....Bursztyn, megan8, grosza, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jesteś na pewno ciężko chora i dlatego testy ciążowe wychodzą Ci z cienką drugą kreską....ciekawe co to za choroba...
już się nie mogę doczekać do jutra...ale to normalnie jest hit stulecia....
i weź ciesz się z własnych ładnych i owulacyjnych wykresów.....
Musze zatem isc dzisiaj po nowe testy bo na super mega technologiczne digitale szkoda moich sikow
grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Hmm... skoro Bursztyn może bez owulacji, to może ja mogę z owulacją, ale bez serduszek. Jak myślicie?
grosza, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
JA PIERDZIU!!!!!!!!!!!! WCHODZE A BURSZTYN MA POZYTYWNY TEST!!!! NIE NO BOZIA MA RACJE, ja tu sie cieszyc z pieknych wykresow i owulacji jak na naszym forum jest nowa moda na zachodzenie w ciaze bez owulacji....
Bursztynku, trzymam mocno kciuki i jestem pewna ze mialas po prostu zepsuty termometr...Bursztyn, Lucky, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:JA PIERDZIU!!!!!!!!!!!! WCHODZE A BURSZTYN MA POZYTYWNY TEST!!!! NIE NO BOZIA MA RACJE, ja tu sie cieszyc z pieknych wykresow i owulacji jak na naszym forum jest nowa moda na zachodzenie w ciaze bez owulacji....
Bursztynku, trzymam mocno kciuki i jestem pewna ze mialas po prostu zepsuty termometr...Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobra, dobra...."nastala nowa, swiecka tradycja"
Bursztyn wrote:ale zaraz! Nie ma narazie zadnego pozytywnego testu! Jest jeden negatywny a drugi z jakism widmem cienia cienia! I do tego zadnych objawow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 16:41
Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku trzymam kciuki
A ja już po grobach, wczoraj się nie odzywałam bo byłam u dentysty i usunął mi zęba, mam całą szczękę obolałą no i dostałam antybiotyk delikatny bo uprzedziłam że mogę być w ciąży ale to się okaże dopiero za tydzień.Bursztyn, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Fajnie sie Was czyta:)ciagle cos sie dzieje...Nawet cuda sie zdarzaja:)kilka lat temu jak bylam w ciazy i mialam "normalne"@ to w 33 dc test ciazowy wyszedl mi negatywny,nawet czulam ,ze okres sie zbliza bo brzuch zaczal bolec ,ale @ nadal nie bylo i dopiero w 41 dc wyszedl pozytywny!!!Tak wiec Bursztyn glowa do gory!!! Jak widac po tym forum to wszystko jest mozliwe:)
Bursztyn, samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
NO NO NO NO BURSZTYNKU
Jutro powtórka koniecznie!
Bursztyn wrote:Jestem
Zrobilam dwa testy, jeden taki z kreskami a drugi digital gdzie tylko wyskakuje napis "w ciazy" alboe "nie w ciazy". Wg digitala nie jestem wciazy, wg tego drugiego jest cien cienia drugiej kreski, ale naprawde cien cienia. wiec nie wiem co mam myslec, bo okres mialam miec 3 dni temu. Temp.nadal wzrasta, dzis 36,96.Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja mysle Bursztynku ze to jest numer na miare 'Misia"
a jak bedziesz miala dziewczynke to koniecznie musisz ja nazwac Tradycja;-)
Bursztyn wrote:hahaha! Dobre!
Ale tak na serio to mysle, ze moze dopiero jutro albo pojutrze bedzie cos wiadomo, czy "+" czy "-"Lucky, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Ja mysle Bursztynku ze to jest numer na miare 'Misia"
a jak bedziesz miala dziewczynke to koniecznie musisz ja nazwac Tradycja;-)
grosza, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość