35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Rzutka, nie znam sie na meskich wynikach, ale widzialam ze bylas juz wczesniej w ciazy, wiec moze nie sa one az tak do konca zle? moze z mala pomoca medyczna da sie cos zrobic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 22:36
Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Rzutka - do zapłodnienia wystarczy jeden
Lucky, bliska77, Andzia33, Rzutka lubią tę wiadomość
-
40 wrote:Dziewczyny, chociaz sie nie udzielałam na forum to cały czas byłam z Wami na bieżąco, pragnę Was zatem poinformowac ,że 21 października przyszła na świat moja córeczka! Mała jest cudna a ja jeszcze dochodzę do siebie...czuję się tak jakby to było moje pierwsze dziecko i tak samo jak przy pierwszym cały świat staje na głowie...jest pięknie...
GRATULACJE !!!Lucky, bliska77, Bogdalena, Rzutka lubią tę wiadomość
-
Dobrze Reni ze o tym napisalas........Reni wrote:dziewczyny wiem, że tu czekamy na cud narodzin ale w związku ze zbliżającym się świętem polecam Wam artykuł w GW w dodatku Duży format. Czasami nie wiemy jak zachować się w stosunku do osoby, która straciła dziecko.
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,134718,14865684,Oswoic_slonia_w_pokoju.html
w artykule jest podany adres strony dlaczego.org.pl -
hej dziewczyny
Nati, moja @ pierwsza po stracie była właśnie bardzo obfita i mimo iż nie miałam temperatury ani nic specjalnego się nie działo, skontaktowałam się z gin i dał mi cycklonaminę na opanowanie tej krwotocznej @ żeby nie stracić zbyt dużo krwi. Gin mówił że taka reakcja jest normalna i częsta. Trzymaj sie dzielnie
Rzutka, wiem że trudno się nie przejmować, ale może popracujcie suplementami nad ruchliwością, a wtedy wystarczy jeden a dzielny plemnik. Nie załamuj rąk tylko rozpisz plan działania, zakup witaminy i zmobilizuj M by brał przez minimum 3 miesiące. Czasem na wynik badania wpływają czynniki zewnętrzne i badanie jest niemiarodajne. Podleczcie się i zróbcie ponownie! Jestem pewna, że wynik będzie lepszy. trzymam mocno kciuki
Cafe jak się masz?
Bursztynie.... czy temp znowu w górę? test zrobiony?
Boziu jak samopoczucie?
Skuterku co u Ciebie?
Reni? działacie już?
pozdrawiam WasNati74, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati, ja zaraz po poronieniu mialam krwawienie plus plamienie okolo 10 dni. Miesiaczke dostalam 29 dni potem. Pierwszy okres byl normalny. Przelewajaca sie podpaska w ciagu godziny to niepokojacy objaw. Czy taka obfitosc trwa juz klika dni ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 10:57
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Nati, ja zaraz po poronieniu mialam krwawienie plus plamienie okolo 10 dni. Miesiaczke dostalam 29 dni potem. Pierwszy okres byl normalny. Przelewajaca sie podpaska w ciagu godziny to niepokojacy objaw. Czy taka obfitosc trwa juz klika dni ?
Nigdy wcześniej nie kupowałam podpasek gigantów, w sensie tych dłuższych na noc, a wtedy musiałam.
Potem się unormowało. jeśli dobrze się odżywiasz Nati, to nic złego się nie powinno stać, nawet gdy jest duży ubytek krwi.bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nati, ja zaraz po poronieniu mialam krwawienie plus plamienie okolo 10 dni. Miesiaczke dostalam 29 dni potem. Pierwszy okres byl normalny. Przelewajaca sie podpaska w ciagu godziny to niepokojacy objaw. Czy taka obfitosc trwa juz klika dni ?
Zaczęło się wczoraj rano, wiec trochę ponad dobę.caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja pierwszą @ miałam własnie taką bardzo ofitą i dugą chyba też.
Nigdy wcześniej nie kupowałam podpasek gigantów, w sensie tych dłuższych na noc, a wtedy musiałam.
Potem się unormowało. jeśli dobrze się odżywiasz Nati, to nic złego się nie powinno stać, nawet gdy jest duży ubytek krwi.
Ja już wczoraj te nocne zastosowałam w ciągu dnia + dodatkowy wkład w środek
W sumie bałam się, że obudzę się rano w kałuży krwi, ale nie było najgorzej. Kałuża była, na szczęście nieproporcjonalna do tych ilości w ciągu dnia. Po prostu dziś leżę. Jak się do wieczora nie uspokoi, to chyba pofatyguję się po tą Cyclonaminę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czy Wam tez sie wiesza Ovu? Nie moge sie dobrac do wykresu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2013, 12:35
bliska77, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki - wróciłam z cmentarza i szykuje jedzonko podczytując forum..
Lucky dzięki za pamięć - czuję się 0k - oczekuje @ a w międzyczasie od poniedziałku zaczynam robić badania zmierzające do laparo - czad
Bursztyn - przestań grzebać w tym wykresie tam i z powrotem....jest jaki jest - widocznie taki ma być..i na miłość boską ile można iść po test....
Samirko - badania masz jakie masz, ale jeśli wywołasz @ to może będzie lepiej...
bliska77, Bursztyn, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość