35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:nie ,byłam u tej co zawsze ,właśnie ostatnia fazę biorę pod uwagę i obliczyłam stosunek LH do FSH i jest 0,61 także nie za różowo i oczywiście z tego co poczytałam to do dupy wynik FSH czyli dużo za duży ehhh...(nie są to wyniki z 2-3dc a tak powinny być zrobione) czyli będzie bardzo ciężko :cry:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 20:41
samira, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:niekoniecznie, bo ten cykl byl totalnie zaburzony. Dobrze byloby zrobic te badania w normalnym cyklu, zeby miec jasnosc. Wiec spokojnie.
no zaraz bromek łykam AllelujaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 20:45
inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:jak kasy styknie to zrobię jeszcze w czasie @ (bo te były za free) czyli w tym 3dc może co się poprawi ..
no zaraz bromek łykam Alleluja
bromek niech Ci idzie na zdrowie
samira, inessa, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Gosia za info....
czyli Clo dziala cyckopednie, bo nie dosc ze bola to jeszcze sie pieknie zaokraglily:-)
gosia7122 wrote:a ja kupuję gotowe woreczki z przyprawami i dodaje np. udka są pysznie i ro
boty mało.
Udało mi się wkręcić do mojej gin. na poniedziałek będzie to 14 dc,myślicie że będzie coś widać po clo ,dziś skończyłam.Viola mnie cycki zaczęły boleć jak tylko zaczęłam łykać tabsy.
Caffe a u Ciebie ok ?trzymam kciuki za niedzielną wizytę.inessa, Lucky, malgos741, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Samirka, ja na Twoim miejscu w ogole nie bralabym na serio tych wynikow, bo jak one maja byc wiarygodne i pokazac cokolwiek jak twoj cykl trwa 84 dni!! Dziolcha jak tylko dostaniesz @ smigaj na badania w 3 dc i wtedy bedzie mozna cos powiedziec.
samira, inessa, grosza, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola wrote:Samirka, ja na Twoim miejscu w ogole nie bralabym na serio tych wynikow, bo jak one maja byc wiarygodne i pokazac cokolwiek jak twoj cykl trwa 84 dni!! Dziolcha jak tylko dostaniesz @ smigaj na badania w 3 dc i wtedy bedzie mozna cos powiedziec.
te co dala mi na NFZ kosztują jakoś 80zyta z pobraniem ...
inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Angela gratulacje
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Samira, ale badania w tak zaburzonym cyklu nie mogą określać twoje płodności. Żeby tu coś powiedzieć, to trzeba je zrobić w najlepiej w 3 dc. A i tak sama norma mówi tylko o statystyce. Póki masz @ i póki miewasz owulację możesz zajść w ciążę
samira, inessa, megan8, Lucky, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:oj widzę że mi to już rzadko się odpisuje,szkoda
(a niestety nie mogę pisać tak czę sto jak bym chciała)
Ja też ostatnio rzadko piszę, ale podczytuje- nie wszystko, bo bym musiała się z pracy zwolnić tyle w ciągu dnia płodzicie, ale się staram
inessa, Lucky, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A teraz pytanie
Czy orientujecie się czy pierwszy cykl po poronieniu i łyżeczkowaniu może być bardzo obfity? Bo ze mnie się dosłownie leje. Największa podpaska dosłownie przelewa się max po godzinie. A lekarzy mam tak dość, ze chciałabym uniknąć znów włóczenia się po świątecznych dyżurach. A zaczynam się już martwićsamira, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:Samira, ale badania w tak zaburzonym cyklu nie mogą określać twoje płodności. Żeby tu coś powiedzieć, to trzeba je zrobić w najlepiej w 3 dc. A i tak sama norma mówi tylko o statystyce. Póki masz @ i póki miewasz owulację możesz zajść w ciążę
Lucky lubi tę wiadomość
-
no i faze lutealną miałam wyjątkowo krótką tylko 5 dni.
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:A teraz pytanie
Czy orientujecie się czy pierwszy cykl po poronieniu i łyżeczkowaniu może być bardzo obfity? Bo ze mnie się dosłownie leje. Największa podpaska dosłownie przelewa się max po godzinie. A lekarzy mam tak dość, ze chciałabym uniknąć znów włóczenia się po świątecznych dyżurach. A zaczynam się już martwić
Nati tu masz wypowiedz lekarza na takie pytanie ,jakie ty masz ??
cyt:"krwawienie po zabiegu łyżeczkowania może się utrzymywać nawet do dwóch tygodni. Gdyby krwawienie było mocno nasilone oraz towarzyszyły mu silne dolegliwości bólowe lub gorączka, powinna Pani zgłosić się do ginekologa. Jeżeli nie obserwuje Pani u siebie tych objawów, nie ma powodów do niepokoju."
Bursztyn, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samira źle napisałam chodzi mi o pierwszą @. Krawawienie po łyżeczkowaniu skońćzyło się ponad 2 tygodnie temu.
samira, Lucky, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati74 wrote:Samira źle napisałam chodzi mi o pierwszą @. Krawawienie po łyżeczkowaniu skońćzyło się ponad 2 tygodnie temu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 21:58
Lucky lubi tę wiadomość