35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn -01,11
Grosza -04,11
Alis - 05,11
Viola -06,11
Polarmis- 08,09.11
Malgoś -09,11
Bozia -11,11
Andzia33 -13,11
Lucky - 21-22.11
Zmieniam datę byłam u ginki,drugi też pękł,czekam teraz na moje bliżniaki.Nieczytałam co u Was,bo jestem sama w pracy.
Pozdrawiam i pamiętam o każdej!
Acha i uważajcie dziewięciomiesięczówka panuje,kumpela z bladzioszkiem ,ma drugą mocną krechę!
Lucky, caffe, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
szczęśliwa 2 wrote:do Agi
Aga poprawilam swój wpis ale myslałam o gratulacjch dla Angeli i 40 a poczatkowo napisalam Aga i 40 gratulacje
to jakis znak jak nicAndzia33, szczęśliwa 2, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Dzieki czuje się dobrze , tylko martwie sie ta szyjką
mamy przerabane na poczatku ciągłe batalie o to żeby zajść pózniej ,zeby ciąza prawidłowo przebiegała i ta ciągle coś
pewnie dziewczyny pieką ten karczek w pomidorach czy kapuście
szczęśliwa 2, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
A mnie zastanawia to ,że od kilku cykli zawsze mam po dwa pęcherzyki,tylko nigdy jeszcze obydwa nie pękły.Ginka powiedziała,że pięknie to wygląda i zdarza się niezwykle rzadko.Oby się udało,miec te zdrowe bliżniaki!
Co jakiś czas zerkam na foto z usg a tam spokojnie leżą obok siebie takie dwie małe fasoleczki[ciałka żółte]Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 16:47
szczęśliwa 2, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:A mnie zastanawia to ,że od kilku cykli zawsze mam po dwa pęcherzyki,tylko nigdy jeszcze obydwa nie pękły.Ginka powiedziała,że pięknie to wygląda i zdarza się niezwykle rzadko.Oby się udało,miec te zdrowe bliżniaki!
Co jakiś czas zerkam na foto z usg a tam spokojnie leżą obok siebie takie dwie małe fasoleczki[ciałka żółte]
szczęśliwa 2, Andzia33, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Dzieki czuje się dobrze , tylko martwie sie ta szyjką
mamy przerabane na poczatku ciągłe batalie o to żeby zajść pózniej ,zeby ciąza prawidłowo przebiegała i ta ciągle coś
pewnie dziewczyny pieką ten karczek w pomidorach czy kapuścieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 17:15
szczęśliwa 2, Andzia33, bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:no własnie ale mnie szlak trafia bo jalubie cos robic
a nie dżwigam juz od dawna bo wiedziałam ze pierwsza ciąza był szew , wiec teraz gina pilnowałam i ciagle trułam o tej szyjce
niby była długa a tu na usg wyszło 19 mmm jak nie urok to sraczka
a jak sie czujesz ??
i podpowiedz jaks szybką potrawe nie wymagająca zachodu
A chcesz potrawę dla gości czy dla Was na obiad?Andzia33, szczęśliwa 2, bliska77, inessa lubią tę wiadomość