35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polarmisiu chyba po spadku należy się pogodzić z tym, że faktycznie bezowulacyjny u CIebie. Obserwujesz się dłużej niż ja...faktycznie tak jest, że w roku się takie dwa niewypały zdarzają?
inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:36,68 to bardzo ładna tempka jak na przeziębienie...
coraz ciekawiej...
inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
dawaj automatycznie
a wieczorne tempki zawsze wychodzą wyższe więc nie ma co ich brać pod uwagę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 09:34
inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dawaj automatycznie
a wieczorne tempki zawsze wychodzą wyższe więc nie ma co ich brać pod uwagęinessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:niemożliwe Bursztynku...sama możesz sobie wyznaczyć kiedy chcesz...lub nie...ale ok - już CIę nie napadam... poczekamy kilka dni to się wyjaśni...
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Inesska - ja też mam gości...ja lubię te Święta....są nostalgiczne, pomimo tego, że wspominam śmierć ojca, który zmarł kilka lat temu...
Dla gości podam rosół, a na drugie gulasz z czerwoną fasolką duszony w ciemnym piwie i soku z czarnej porzeczki i do tego placki ziemniaczane i kapusta kiszona....ciasto chyba upiekę dyniowe..inessa, bliska77, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn zaznacz tempkę a na koniec cyklu ją odznaczysz i już
Sral na to pies.inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bursztynku, zeby ustawic owulke w dniu w ktorym ty myslisz ze byla musisz kliknac wlasnie na ten konkretny dzien i wtedy na dole masz ustawienie reczne, klikasz i masz....ale pamietaj wchodzisz na konkretny dzien.
Bursztyn wrote:no to moze ja cos zle robie? to jak to uczynic?inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bursztynku, zeby ustawic owulke w dniu w ktorym ty myslisz ze byla musisz kliknac wlasnie na ten konkretny dzien i wtedy na dole masz ustawienie reczne, klikasz i masz....ale pamietaj wchodzisz na konkretny dzien.
Niewazne. Szkoda na to czasu.
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane fajnie czyta sie Wasze wpisy ale musze isć na zakupy i zaczać coś robić bo goscie przyjadą a tu brak jedzenia i nieposprzatane
Boziu ja lubie też to swieto mimo włąsnie nostalgii w moim omu rodzinnym zawsze wtedy był pełen dom gosci rodzeńśtwo taty z dziecmi było nas zawsze około 50 osób oj na wspominki mi sie wzieło!!!
Kochane poczytam Was póxniej buziakibliska77, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn - faktycznie nie da się ustawić wykresu bez owulki ręcznej...musiałabyś dla picu wybrać jakikolwiek dzień w środku cyklu...
Inesska ja też powinnam się wziąć za robotę w domu - mam dziś urlop, który spędzam zajmując się tempkami Bursztyna...a robota stoi....Bursztyn, bliska77, Lucky, gosia7122, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - faktycznie nie da się ustawić wykresu bez owulki ręcznej...musiałabyś dla picu wybrać jakikolwiek dzień w środku cyklu...
Inesska ja też powinnam się wziąć za robotę w domu - mam dziś urlop, który spędzam zajmując się tempkami Bursztyna...a robota stoi....
Dziekuje Boziu za pswiecony mi czasbardzo to doceniam i polecam sie Twojej boskiej opiece
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 10:06
bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość