35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Boziu u mnie dziś lekarz powiedział to samo tylko od jutra luteina w ruch.
Lucky, malgos741, inessa lubią tę wiadomość
-
pepapigg wrote:Małgoś a czy Ty masz niski progesteron i jaką dawke masz luteiny? Jeśli możesz napisać? .. No ja spać nie moge....
Pepapingg ja progesteron miałam 14,41 ng/ml w 21 dc, luteine mam brać 2razy dziennie po 2tab, jestem po stymulacji clo i zastrzyku pregnyl bo w sierpniu i we wrześniu nie miałam owu a oprócz tego miałam wysoką prolaktynę (3 krotnie) więc biorę norprolak 75- lekarz mi teraz zmiejszył dawkę bo jest w normie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 07:42
inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wczoraj lekarz powiedział że jest ciałko żółte, i widać było pozostałości po płynie owulacyjnym, więc mam nie wracać bez ciąży (tak se zażartował), dostałam jeszcze receptę na jeszcze jedną stymulacje tak na wszelki wypadek a później będziemy mocniejszymi lekami stymulować. Jak czekałam u niego w poczekali to babki gadały że bardzo dobry lekarz, kobiety przyjeźdzają do niego z daleka nawet po klinikach w Warszawie i Białymstoku i zachodzą.więc jestem dobrej myśli.
A dziś dentysta brrrrrr.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 07:48
Bursztyn, inessa, Lucky, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Wczoraj lekarz powiedział że jest ciałko żółte, i widać było pozostałości po płynie owulacyjnym, więc mam nie wracać bez ciąży (tak se zażartował), dostałam jeszcze receptę na jeszcze jedną stymulacje tak na wszelki wypadek a później będziemy mocniejszymi lekami stymulować. Jak czekałam u niego w poczekali to babki gadały że bardzo dobry lekarz, kobiety przyjeźdzają do niego z daleka nawet po klinikach w Warszawie i Białymstoku i zachodzą.więc jestem dobrej myśli.
A dziś dentysta brrrrrr.trzymam kciukaski no ja tez miałam i ciałko i pyn i nic... a tak się napaliłam mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko ładnie i nie wracaj do lekarza bez ciąży!!
inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
No wlasnie Reni? Dziadyga przezyl ?
Pepa, mailas nocny dyzur na forum?
40 gratki.
U mnie bez zmian, temp.jeszcze bardziej wzrosla, nawet juz nie wpisuje w wykres. Zobaczymy co dzien przyniesie. A tymczasem sniadanie i musze poleciec na chwile do pracy.
Reni, inessa, Lucky, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
40 wielkie gratulacje
Kochane mniej mnie bedzie teraz przez te dni na forum ponieważ już dziś popołudniu przyjeżdzają do nas goście wiec trzeba sie nimi zajać tym bardziej,że zadko tu bywają
Buziaczki i dobrego długiego weekendu każdej z Was życzeReni, Bursztyn, Lucky, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Babki,pierwsze oczywiscie gratulacja na nowej mamusi:-)
a ja mam pytanie do tych co biora/braly Clo. Czy Clo zwieksza tempke w fazie lutealnej???? i czy odczulyscie mocniejszy bol piersi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 09:01
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
temp ..hmm jest to możliwe, bo ja miałam wyższe niż zwykle ale może to zbieg okoliczności
piersi mnie nie bolały w ogóle ( a zawsze mam mega ból) ale brałam dupka więc pewnie dlategoViola wrote:Hej Babki,pierwsze oczywiscie gratulacja na nowej mamusi:-)
a ja mam pytanie do tych co biora/braly Clo. Czy Clo zwieksza tempke w fazie lutealnej???? i czy odczulyscie mocnjeszy bol piersi?inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Jaka mila wiadomosc z samego rana! Gratulacje 40-tko!
Trzymam kciuki za reszte staraczek
U nas cudowna pogoda, po pracy zakupy bo jutro pozamykane
Dobrze ze nie mamy gosci, musze odpoczaąć
Bursztynie - jestes nadal zagadkąinessa, Bursztyn, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
dzieki Reni, cycki mi tak napieprzaja jak jeszcze nigdy, no i zwalam to na Clo, bo ciaza to za wczesnie. Wczoraj pod prysznicem nie moglam sie umyc bo tak mnie bolalo. Ciekawe czemu to tak dziala, na co dokladnie wplywa Clo ze cycory bola.
inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no no własnie
zwykle lekko go potrząsam, żeby się wybudził ale nie obudził
a wczoraj było bez litości..
myślalam, że się w pewnym momencie uduszę ze smiechu..raz się zerwał ..co co pyta, bo nie wytrzymałam i oprócz sprzedania kopa ryknęłam na niego ... ..mówie myślałam, że wymiotujesz i się przestraszyłam
a on na to oszalałaś? poszedł dalej spać..
Bursztyn wrote:Reni, teraz doczytalam ze jednak przezyl. Ja mojego tez kopie kiedy chrapiea jak mnie wkurwi to go bije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2013, 09:06
inessa, Bursztyn, caffe, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość