35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:NO za to bo ja mam te diety i jeszcze pozbawić sie mieska i ryb to ja bym umarłą z głodu, a do tego mieso lubie i ryby. Najważniejsze,ze dobrze sie czujesz
Bursztynku czy my same tu jesteśmy?
wyglada na to, ze sameLucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Inessa pleas rzuć przepisik na tą w zalewie pomidorowej
inessa wrote:Grosza a wiesz,zę myślałam też o karkówce a mam dwa dobre przepisy jeden w zalewie pomidorowej a druga w kapuscie. A ciasto bede robić sernik z brzoskwiniamiLucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Męża też zbałamuciłaś na niemięso?
Lucky, malgos741, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Boże...tak faceta zbałamucić...
Już się nie mogę doczekać do Twojego testowania...
. Możliwość jest jeszcze taka, że mogłaś się mocno zestresować faktem rozpoczęcia starań na poważnie - i Ci zblokowało @. Czytałam tu w którymś pamiętniku o takiej historii. Dziewczyna całe życie okres regularnie, a jak zaczęła starania, to z nerwów się jej cykl przedłużał ponad 40 dni...
Bursztyn, Lucky, pepapig, malgos741, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Boże...tak faceta zbałamucić...
Już się nie mogę doczekać do Twojego testowania...
. Możliwość jest jeszcze taka, że mogłaś się mocno zestresować faktem rozpoczęcia starań na poważnie - i Ci zblokowało @. Czytałam tu w którymś pamiętniku o takiej historii. Dziewczyna całe życie okres regularnie, a jak zaczęła starania, to z nerwów się jej cykl przedłużał ponad 40 dni...
Jesli @ do jutra nie przyjdzie, to zatestuje we Wszystkich Swietychno chyba kazda by tak zrobila mimo wszystko? a gdyby nadal sie nie pojawiala to pojde do lekarza.
Ale Boziu, nie licz na Natanka w tym cyklu, bo nic nie bedzie. Wlasnie pije czerwone winoWasze i moje zdrowie
Lucky, malgos741, inessa, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
witam dziewczyny mam prosbe jak bedziecie mialy chwilke to wejdzcie na ta strone szukamdanusi.republika.pl,im wiecej osob to przeczyta tym lepiej,chodz sama nie wiem czy sa jakies szanse odnalezienia .Dzieki
Lucky, Bursztyn, malgos741, inessa, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja już padam na kolana i czołgam sie do łóżka
Boziu czy byłaś już na wizycie kontrolnej? jak tam to owu u Ciebie, bo wykres super
Annomario zerknę, ale wydaje mi się że miałam tę info na FB
Karkówka w pomidorach też mnie zaintrygowałainessa, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:czy Natanek będzie, czy nie będzie..to teraz już nie masz za dużo do gadania..
Pij to wino....i zobaczymy co się wydarzy....
Ja też se idę walnąć lampkę na podtrzymanie endo...
Zdrowie Boziu!
Lucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:witam dziewczyny mam prosbe jak bedziecie mialy chwilke to wejdzcie na ta strone szukamdanusi.republika.pl,im wiecej osob to przeczyta tym lepiej,chodz sama nie wiem czy sa jakies szanse odnalezienia .Dzieki
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość