35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:Bursztyn wrote:Andzia, czuje sie dziwnie, chyba jednak jestem przeziebiona.
Ta moja kumpela,co wyszła jej wczoraj ta blada kreska,dzwoni i mówi,że to pewnie nie ciąża ,tylko trzydniówka,bo trzęsie ją zimno i ma rozwolnienie,i ogólnie żle się czuje.Hahaha a ja myślę ,że dziewięciomiesięczówka.Jutro robi pod moim przymusem drugi test,do niej jeszcze nie dociera,że tak się często zaczyna ciąża.Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Andziu, Grosza ściskam wspierająco
nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujecie
trzymajcie się ciepło
Bursztynie... no sama nie wiem. Ważne by nic poważnego chorobowo. serio nie ma szansy na ciązę?????
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn -01,11
Grosza -04,11
Alis - 05,11
Viola -06,11
Polarmis- 08,09.11
Malgoś -09,11
Andzia33 -11,11
Bozia -11,11
Lucky - 21-22.11
Zmienilam zdanie, poczekam jeszcze i jesli do jutra nie przyjdzie @ to wtedy zatestuje 1 listopada, chociaz uwazam, ze to i tak bez sensuinessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrosza i ANdzia z serca Wam współczuje
Bursztynkuboisz sie testowania,ze tak przesuwasz test???
Caffe uwielbiam barszczyk mogłabym pic od rana do wieczora a krokiety również chociaż ja osobiscie lubie z grzybami i kapustą
Ja mam dostać @ 10.11. a to jest rocznica ślubu moich rodzicówgrosza, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Grosza i ANdzia z serca Wam współczuje
Bursztynkuboisz sie testowania,ze tak przesuwasz test???
Caffe uwielbiam barszczyk mogłabym pic od rana do wieczora a krokiety również chociaż ja osobiscie lubie z grzybami i kapustą
Ja mam dostać @ 10.11. a to jest rocznica ślubu moich rodziców
Ale nie chce mi sie juz o tym pisac.
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny