35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWItajice kochane
Angela super,ze juz w domciu sił Wam życzę
WIdzę,ze ti różne humory ale zastanawiam sie czy to jednak pogoda nie wpływa na nas ???!!!
Właśnie dostałam wynik progesteronu nie jest super ale wiem że owulka jednak była i to chyba jednak wtedy w ten piatek, najgorsze,zę teraz powinnam zrobić badanie w piatek ale to dzień wolny, wiem tylko,zę zwiekszam dawke Duphastonu od dzisiaj, w poniedziałek zrobie badanie i zobaczymy co dalej!!!
Dobrego popołdudnia Wam życze i pamietam naprawde o każdej z WasAndzia33, Lucky, pepapig, Bursztyn, gosia7122, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaffe ja coraz bardziej też myśle,ze DUpek na mnie za słabo działa ale zobaczymy ten cykl i w nowym bede dzwonić do ginekolog co dalej.
Mój wynik to 5,23 ng/ml normy dla fazy lutealnej 1,5 - 20,0
wiec jak na mnie to i tak ładnie jak na ten dzień cyklu
acha a na wykresie zaznaczyłam sobote tylko żeby mniej wiecej wiedzieć kiedy spodziewać sie okresu no wtedy tak najbardziej wskazywało na owulke wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 15:34
Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
Masz po prostu niski ten progesteron, ale w porównaniu z poprzednim wynikiem, to faktycznie skoczyło... Może tak jak mówi caffe powinnaś dupka zastąpić luteiną - ale to już CI powie Twoja ginka...
Ważne, że wiesz co się dzieje....
Andzia33, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
Olena też chyba miała iść do ginekologa to czekamy na wiadomości.
Dziewczyny czy Wam też chce sie dzisiaj tak spać no ja sobie nie daje rady położyłam sie na chwile bo mnie kregosłup boli i zasnełam na jakieś pół godziny a ja nie śpie nigdy w dzień no w szoku jestem.
W piątek mają przejsć deszcze i burze brbrbrbAndzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
moja tydz przed świętami bożego narodzenia
4 lata temu po niespodziewanej chorobie
wiem co czujeszAndzia33 wrote:Dzisiaj jest 15 lat jak zmarła moja mama,brakuje mi jej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 17:15
Andzia33, Bursztyn, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość