35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:A mnie ostatnio koleżanka z pracy zapytała,,jak tam ruchy w sprawie twojej ciąży,, to jej odpowiedziałam,że JESZCZE RUCHÓW NIE CZUJĘ
Andzia33, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, bo zauważyłam, że robicie tutaj listę testujących
to ta lista z " lista starających się ,zafasolkowanych 35+ " jest już nieaktualna?bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczyny, bo zauważyłam, że robicie tutaj listę testujących
to ta lista z " lista starających się ,zafasolkowanych 35+ " jest już nieaktualna?obstawiamy kase?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 14:00
pepapig, Andzia33, caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny coś sie z moją temperatura dzieje fiks mam jakąś wysoką? wczoraj wyszła krecha owulacyjna spora dzisiaj mega gruba i miałam brązowe plamienie nigdy czegoś takiego nie miałam... powinna spaść ta tempka i potem się odbić .. sama nie wiem nie nakręcam się nic w żadną storne jestem i smigam się z mężem i czekam cierpliwie... może kiedyś mi tą owulke wyznaczy za dzień dwa... zwykle miałam koło 17-20...
no i sorki że ja dzisiaj tylko szybko i zmykam pozdrawiam i do listy pasuje się dopisać... pa paAndzia33, Lucky, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
aaaaa kumamBursztyn wrote:mysle ze nadal jest aktualna. Ta tutaj to taka "podlista" chyba bardziej dla dodatkowych emocji...
obstawiamy kase?
Andzia33, pepapig, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Właśnie wpadła do mnie do pracy koleżanka,którą ostatnio widziałam w kwietniu i pierwsze pytanie,,i jak tam drugie w drodze?,,-a ja na to ,,tak ,gdzieś na zakręcie,,zamórowało ją i koniec tematu.
pepapig, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
delikatne nie ma co
a ja cały czas odpowiadam że jak wrócę z Londynu
zawsze pytają ooo a kiedy jedziesz..ja na to z uśmiechem "na razie się nie wybieram"
ucinam na starcie takie głupie gadki
Andzia33 wrote:Właśnie wpadła do mnie do pracy koleżanka,którą ostatnio widziałam w kwietniu i pierwsze pytanie,,i jak tam drugie w drodze?,,-a ja na to ,,tak ,gdzieś na zakręcie,,zamórowało ją i koniec tematu.Bursztyn, Andzia33, caffe, Lucky, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:delikatne nie ma co
a ja cały czas odpowiadam że jak wrócę z Londynu
zawsze pytają ooo a kiedy jedziesz..ja na to z uśmiechem "na razie się nie wybieram"
ucinam na starcie takie głupie gadkipepapig, Andzia33, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chciała się podbudować? nie sądzę.. poprostu czysta złośliwość .. akurat Ty się trafiłaś
Andzia33 wrote:ona wie,że się staram już tak długo,ale może chciała dociąc,bo jej mąż zrobił sobie trzecie z inną i już są po rozwodzie.Lucky, Andzia33, inessa, caffe lubią tę wiadomość