X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, nie jestes zadna mimoza, daj spokoj, jestes normalna starajaca sie babka, ktora jak kazda z nas ma chwile slabosci....:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 11:59

Andzia33, Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki

Angela gratuluję i czekam na zdjęcie naszego forumowego dzieciaczka!

Mango -nie poddawaj się !
    Z mięśniakami ,też zależy gdzie są umiejscowione,bo ta koleżanka o której pisałam wczoraj też ma mięśniaka ,gdzieś z boku macicy,że nie zagraża on ciąży i ginka jej powiedziała,że w jej przypadku lepiej zajśc w ciąze,bo to może go usunac,a po zabiegowym usówaniu,musiałaby odczekac trochę i wiadomo ,zrosty itd, i tak dziewczyna lat 38 panna [nietrafiająca na właściwych facetów]znalazła tego właściwego kilka miesięcy temu i wczoraj zobaczyła bladziutką kreskę i stwierdziła ,że to się nie liczy ,bo nie był ten sam kolor.

Widzisz wszystko w życiu jest możliwe!

bliska77, Lucky, caffe, Mango, inessa, grosza, megan8, angela lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe super ,że nie plamisz!

I dawaj ten suwaczek ,nikomu nie będzie smutno ,tylko wesoło -głupolu jeden

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 11:55

Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Witajcie kobietki

Angela gratuluję i czekam na zdjęcie naszego forumowego dzieciaczka!

Mango -nie poddawaj się !
    Z mięśniakami ,też zależy gdzie są umiejscowione,bo ta koleżanka o której pisałam wczoraj też ma mięśniaka ,gdzieś z boku macicy,że nie zagraża on ciąży i ginka jej powiedziała,że w jej przypadku lepiej zajśc w ciąze,bo to może go usunac,a po zabiegowym usówaniu,musiałaby odczekac trochę i wiadomo ,zrosty itd, i tak dziewczyna lat 38 panna [nietrafiająca na właściwych facetów]znalazła tego właściwego kilka miesięcy temu i wczoraj zobaczyła bladziutką kreskę i stwierdziła ,że to się nie liczy ,bo nie był ten sam kolor.

Widzisz wszystko w życiu jest możliwe!
    fajna historia :)

Andzia33, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia sie odwazyla i nazwala rzecz po imieniu...dawaj wiec Glupolku ten suwaczek, oczywiscie pod warunkiem ze jestes na to gotowa!
    Andzia33 wrote:
    Caffe super ,że nie plamisz!

I dawaj ten suwaczek ,nikomu nie będzie smutno ,tylko wesoło -głupolu jeden

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witajcie :)
    Angelo, kochana, ściskam Cię mocno, tak się cieszę Waszym szczęściem! Niech Mała rośnie zdrowo. Wracaj szybko do sił i do nas, czekam na szczegóły!

Cafe, super, że lepiej się czujesz, cieszę się ogromnie. Jak będziesz gotowa to daj suwaczek, nie będę już taka mimoza :D obiecuję i będę się z Tobą cieszyć każdym dniem

Mango, przytulam mocno, wiem, że takie wieści uderzają w głowę jak obuchem :( współczuję stresu, ale może przychylisz się do zyczliwych rad dziewczyn, wg mnie warto zrobić dodatkowe badania i jeśli są mięśniaki, to zająć się nimi a potem reprodukcją. Czekam tu na Ciebie!

Bursztynie jesteś najwyraźniej medyczną zagadką :) trzymam kciuki żeby było mądre i pozytywne wyjaśnienie tego opóźnienia

Aga co tam u Ciebie?

Pozdrawiam wszystkie serdecznie
    dzięki Lucky, u mnie raczej nic ciekawego, ostatnio przechodzę cholerny kryzys i po prostu jestem w kiepskiej formie (wiele spraw sie na to złożyło) dlatego nie udzielam się ;-) ale każdej z Was niezmiennie kibicuję ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 12:08

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już lepiej,muślimy o wyjeżdzie na kilka dni nad morze,trochę odpoczniemy od starań i codzienności.
    A wczoraj robiliśmy zoo z warzyw,bo mała ma konkurs w przedszkolu i trzeba przynieśc zdjęcie kolorowej potrawy,wcześniej była sałatka.Nawet fajnie wyszło drzewo z brokuła,krokodyle z ogórków,ich domek z pomidora malinowego,pająk z surowego ziemniaka i kopru[od ogórków]muchomory,mysz z gruszki ,bo nie miałam jajek,a ta gruszka była taka żółto-bronzowa.

Zobaczymy jakie prace przyniosą inne dzieci,bo rodzice się przykładają.

bliska77, Lucky, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Jesli cos z ego bedzie to sie two m moze powiesic na nie uzytej gumce hi hi hi

Lepiej nie,przecież ktoś musi zarobic na żonę i trójkę dzieci!

Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus, ciesze sie, ze sie pojawilas :)
    Zycze Ci sily i cierpliwosci. Bo wsparcie juz masz, chocby tutaj <3

bliska77, Andzia33, Lucky, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak, masz racje rodzice sie staraja, my z M tez mamy pelno nagrod za rozne osiagniecia;-)....tzn. my robilismy co trzeba bylo a dzieci zbieraly nagrody;-)
    Andzia33 wrote:
    U mnie już lepiej,muślimy o wyjeżdzie na kilka dni nad morze,trochę odpoczniemy od starań i codzienności.
    A wczoraj robiliśmy zoo z warzyw,bo mała ma konkurs w przedszkolu i trzeba przynieśc zdjęcie kolorowej potrawy,wcześniej była sałatka.Nawet fajnie wyszło drzewo z brokuła,krokodyle z ogórków,ich domek z pomidora malinowego,pająk z surowego ziemniaka i kopru[od ogórków]muchomory,mysz z gruszki ,bo nie miałam jajek,a ta gruszka była taka żółto-bronzowa.

Zobaczymy jakie prace przyniosą inne dzieci,bo rodzice się przykładają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 12:22

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Bursztynku, wiem, ze mam w Was wsparcie i dlatego nie potrafię się od Was odciąć ;-)

Andzia33, Lucky, caffe, Bursztyn, pepapig, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dzięki Bursztynku, wiem, ze mam w Was wsparcie i dlatego nie potrafię się od Was odciąć ;-)

Nawet nie próbuj,bo będziemy Cię nawiedzac w snach027.gif

bliska77, Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, myślę i wspieram, cokolwiek tam się namieszało- to się ułoży, trzymam mocno kciuki. Wierzę, że szybko do nas wrócisz i będziesz tu montować swój suwaczek i kibicować naszym. Uszy do góry. Przytulam mocno

Violu dzieki za zrozumienie.

jak się robiło te serduszka ze znaków przestankowych????

Andzia33, pepapig, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, Viola, suwaczek wstawię gdy mi lekarz kartę ciążową założy :)

Aga, życzę Ci, żeby wyszło słońce zza chmur, a kłopoty odeszły w cholerę.
    Też ostatnio mam kiepski czas, nie związany z ciążą, więc rozumiem, ze człowiek nie ma ochoty na nic.

Ściskam mocno :)

Lucky, już się lepiej czujesz?

bliska77, Andzia33, Lucky, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    nie wiem czy nie zmienic mojego terminu testowania, bo 04.11. to dopiero bedzie 11 dpo? chyba zmienie na 06.11.

Wiesz ja też nie wiem ,bo pierwsza owulka była w niedzielę ,druga wczoraj lub dzisiaj[jutro usg ]i nie wiem od której liczyc.
    11,11 to było od pierwszej ,ale nie wzięłam luteiny ,czekam do jutra.

caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Aga, myślę i wspieram, cokolwiek tam się namieszało- to się ułoży, trzymam mocno kciuki. Wierzę, że szybko do nas wrócisz i będziesz tu montować swój suwaczek i kibicować naszym. Uszy do góry. Przytulam mocno

Violu dzieki za zrozumienie.

jak się robiło te serduszka ze znaków przestankowych????
    < 3

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, dokładnie, u mnie nieudana IUI i wszystko związane z staraniami jest jakby kropką nad i! reszta spraw nie jest związana z naszym tematem a wykańcza mnie emocjonalnie, wiem że minie ;-)

caffe, Andzia33, Lucky, Bursztyn, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzięki dziewczyny, dokładnie, u mnie nieudana IUI i wszystko związane z staraniami jest jakby kropką nad i! reszta spraw nie jest związana z naszym tematem a wykańcza mnie emocjonalnie, wiem że minie ;-)
    Czasami jest tak, że jeden cios to mało. Gdzie się człowiek nie wychyli, to dostaje strzała. Doskonale rozumiem Twój żal i smutek.

Życzę przede wszystkim siły i jak najmniej "obrażeń" <3

bliska77, Andzia33, Lucky, Bursztyn, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga będzie dobrze,zobacz u mnie jaki kryzys i już pomału przechodzimy nad nim do codzienności.Uśmiechnij się i nie myśl o tym!

caffe, Lucky, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, nawet nie wiecie jakie to ważne że jesteście!!!!! teraz chyba bedzie juz tylko lepiej, bo np dziś w pracy cos we mnie pękło i się poryczałam, tak po prostu.......

Andzia33, caffe, Lucky, Bursztyn, Reni, pepapig, samira, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1567 1568 1569 1570 1571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ