35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kobietki
Angela gratuluję i czekam na zdjęcie naszego forumowego dzieciaczka!
Mango -nie poddawaj się !
Z mięśniakami ,też zależy gdzie są umiejscowione,bo ta koleżanka o której pisałam wczoraj też ma mięśniaka ,gdzieś z boku macicy,że nie zagraża on ciąży i ginka jej powiedziała,że w jej przypadku lepiej zajśc w ciąze,bo to może go usunac,a po zabiegowym usówaniu,musiałaby odczekac trochę i wiadomo ,zrosty itd, i tak dziewczyna lat 38 panna [nietrafiająca na właściwych facetów]znalazła tego właściwego kilka miesięcy temu i wczoraj zobaczyła bladziutką kreskę i stwierdziła ,że to się nie liczy ,bo nie był ten sam kolor.
Widzisz wszystko w życiu jest możliwe!bliska77, Lucky, caffe, Mango, inessa, grosza, megan8, angela lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Witajcie kobietki
Angela gratuluję i czekam na zdjęcie naszego forumowego dzieciaczka!
Mango -nie poddawaj się !
Z mięśniakami ,też zależy gdzie są umiejscowione,bo ta koleżanka o której pisałam wczoraj też ma mięśniaka ,gdzieś z boku macicy,że nie zagraża on ciąży i ginka jej powiedziała,że w jej przypadku lepiej zajśc w ciąze,bo to może go usunac,a po zabiegowym usówaniu,musiałaby odczekac trochę i wiadomo ,zrosty itd, i tak dziewczyna lat 38 panna [nietrafiająca na właściwych facetów]znalazła tego właściwego kilka miesięcy temu i wczoraj zobaczyła bladziutką kreskę i stwierdziła ,że to się nie liczy ,bo nie był ten sam kolor.
Widzisz wszystko w życiu jest możliwe!
Andzia33, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Andzia sie odwazyla i nazwala rzecz po imieniu...dawaj wiec Glupolku ten suwaczek, oczywiscie pod warunkiem ze jestes na to gotowa!
Andzia33 wrote:Caffe super ,że nie plamisz!
I dawaj ten suwaczek ,nikomu nie będzie smutno ,tylko wesoło -głupolu jedenAndzia33, Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:witajcie
Angelo, kochana, ściskam Cię mocno, tak się cieszę Waszym szczęściem! Niech Mała rośnie zdrowo. Wracaj szybko do sił i do nas, czekam na szczegóły!
Cafe, super, że lepiej się czujesz, cieszę się ogromnie. Jak będziesz gotowa to daj suwaczek, nie będę już taka mimozaobiecuję i będę się z Tobą cieszyć każdym dniem
Mango, przytulam mocno, wiem, że takie wieści uderzają w głowę jak obuchemwspółczuję stresu, ale może przychylisz się do zyczliwych rad dziewczyn, wg mnie warto zrobić dodatkowe badania i jeśli są mięśniaki, to zająć się nimi a potem reprodukcją. Czekam tu na Ciebie!
Bursztynie jesteś najwyraźniej medyczną zagadkątrzymam kciuki żeby było mądre i pozytywne wyjaśnienie tego opóźnienia
Aga co tam u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkie serdecznieale każdej z Was niezmiennie kibicuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 12:08
Andzia33, Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
U mnie już lepiej,muślimy o wyjeżdzie na kilka dni nad morze,trochę odpoczniemy od starań i codzienności.
A wczoraj robiliśmy zoo z warzyw,bo mała ma konkurs w przedszkolu i trzeba przynieśc zdjęcie kolorowej potrawy,wcześniej była sałatka.Nawet fajnie wyszło drzewo z brokuła,krokodyle z ogórków,ich domek z pomidora malinowego,pająk z surowego ziemniaka i kopru[od ogórków]muchomory,mysz z gruszki ,bo nie miałam jajek,a ta gruszka była taka żółto-bronzowa.
Zobaczymy jakie prace przyniosą inne dzieci,bo rodzice się przykładają.bliska77, Lucky, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość
Andzia33 -
oj tak, masz racje rodzice sie staraja, my z M tez mamy pelno nagrod za rozne osiagniecia;-)....tzn. my robilismy co trzeba bylo a dzieci zbieraly nagrody;-)
Andzia33 wrote:U mnie już lepiej,muślimy o wyjeżdzie na kilka dni nad morze,trochę odpoczniemy od starań i codzienności.
A wczoraj robiliśmy zoo z warzyw,bo mała ma konkurs w przedszkolu i trzeba przynieśc zdjęcie kolorowej potrawy,wcześniej była sałatka.Nawet fajnie wyszło drzewo z brokuła,krokodyle z ogórków,ich domek z pomidora malinowego,pająk z surowego ziemniaka i kopru[od ogórków]muchomory,mysz z gruszki ,bo nie miałam jajek,a ta gruszka była taka żółto-bronzowa.
Zobaczymy jakie prace przyniosą inne dzieci,bo rodzice się przykładają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 12:22
Andzia33, Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, myślę i wspieram, cokolwiek tam się namieszało- to się ułoży, trzymam mocno kciuki. Wierzę, że szybko do nas wrócisz i będziesz tu montować swój suwaczek i kibicować naszym. Uszy do góry. Przytulam mocno
Violu dzieki za zrozumienie.
jak się robiło te serduszka ze znaków przestankowych????Andzia33, pepapig, inessa lubią tę wiadomość
-
Andzia, Viola, suwaczek wstawię gdy mi lekarz kartę ciążową założy
Aga, życzę Ci, żeby wyszło słońce zza chmur, a kłopoty odeszły w cholerę.
Też ostatnio mam kiepski czas, nie związany z ciążą, więc rozumiem, ze człowiek nie ma ochoty na nic.
Ściskam mocno
Lucky, już się lepiej czujesz?bliska77, Andzia33, Lucky, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:nie wiem czy nie zmienic mojego terminu testowania, bo 04.11. to dopiero bedzie 11 dpo? chyba zmienie na 06.11.
Wiesz ja też nie wiem ,bo pierwsza owulka była w niedzielę ,druga wczoraj lub dzisiaj[jutro usg ]i nie wiem od której liczyc.
11,11 to było od pierwszej ,ale nie wzięłam luteiny ,czekam do jutra.caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Lucky wrote:Aga, myślę i wspieram, cokolwiek tam się namieszało- to się ułoży, trzymam mocno kciuki. Wierzę, że szybko do nas wrócisz i będziesz tu montować swój suwaczek i kibicować naszym. Uszy do góry. Przytulam mocno
Violu dzieki za zrozumienie.
jak się robiło te serduszka ze znaków przestankowych????Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny, dokładnie, u mnie nieudana IUI i wszystko związane z staraniami jest jakby kropką nad i! reszta spraw nie jest związana z naszym tematem a wykańcza mnie emocjonalnie, wiem że minie
caffe, Andzia33, Lucky, Bursztyn, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dzięki dziewczyny, dokładnie, u mnie nieudana IUI i wszystko związane z staraniami jest jakby kropką nad i! reszta spraw nie jest związana z naszym tematem a wykańcza mnie emocjonalnie, wiem że minie
Życzę przede wszystkim siły i jak najmniej "obrażeń"bliska77, Andzia33, Lucky, Bursztyn, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, nawet nie wiecie jakie to ważne że jesteście!!!!! teraz chyba bedzie juz tylko lepiej, bo np dziś w pracy cos we mnie pękło i się poryczałam, tak po prostu.......
Andzia33, caffe, Lucky, Bursztyn, Reni, pepapig, samira, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość