X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, nie jestes zadna mimoza, daj spokoj, jestes normalna starajaca sie babka, ktora jak kazda z nas ma chwile slabosci....:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 11:59

Andzia33, Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki

Angela gratuluję i czekam na zdjęcie naszego forumowego dzieciaczka!

Mango -nie poddawaj się !
    Z mięśniakami ,też zależy gdzie są umiejscowione,bo ta koleżanka o której pisałam wczoraj też ma mięśniaka ,gdzieś z boku macicy,że nie zagraża on ciąży i ginka jej powiedziała,że w jej przypadku lepiej zajśc w ciąze,bo to może go usunac,a po zabiegowym usówaniu,musiałaby odczekac trochę i wiadomo ,zrosty itd, i tak dziewczyna lat 38 panna [nietrafiająca na właściwych facetów]znalazła tego właściwego kilka miesięcy temu i wczoraj zobaczyła bladziutką kreskę i stwierdziła ,że to się nie liczy ,bo nie był ten sam kolor.

Widzisz wszystko w życiu jest możliwe!

bliska77, Lucky, caffe, Mango, inessa, grosza, megan8, angela lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe super ,że nie plamisz!

I dawaj ten suwaczek ,nikomu nie będzie smutno ,tylko wesoło -głupolu jeden

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 11:55

Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Witajcie kobietki

Angela gratuluję i czekam na zdjęcie naszego forumowego dzieciaczka!

Mango -nie poddawaj się !
    Z mięśniakami ,też zależy gdzie są umiejscowione,bo ta koleżanka o której pisałam wczoraj też ma mięśniaka ,gdzieś z boku macicy,że nie zagraża on ciąży i ginka jej powiedziała,że w jej przypadku lepiej zajśc w ciąze,bo to może go usunac,a po zabiegowym usówaniu,musiałaby odczekac trochę i wiadomo ,zrosty itd, i tak dziewczyna lat 38 panna [nietrafiająca na właściwych facetów]znalazła tego właściwego kilka miesięcy temu i wczoraj zobaczyła bladziutką kreskę i stwierdziła ,że to się nie liczy ,bo nie był ten sam kolor.

Widzisz wszystko w życiu jest możliwe!
    fajna historia :)

Andzia33, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia sie odwazyla i nazwala rzecz po imieniu...dawaj wiec Glupolku ten suwaczek, oczywiscie pod warunkiem ze jestes na to gotowa!
    Andzia33 wrote:
    Caffe super ,że nie plamisz!

I dawaj ten suwaczek ,nikomu nie będzie smutno ,tylko wesoło -głupolu jeden

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witajcie :)
    Angelo, kochana, ściskam Cię mocno, tak się cieszę Waszym szczęściem! Niech Mała rośnie zdrowo. Wracaj szybko do sił i do nas, czekam na szczegóły!

Cafe, super, że lepiej się czujesz, cieszę się ogromnie. Jak będziesz gotowa to daj suwaczek, nie będę już taka mimoza :D obiecuję i będę się z Tobą cieszyć każdym dniem

Mango, przytulam mocno, wiem, że takie wieści uderzają w głowę jak obuchem :( współczuję stresu, ale może przychylisz się do zyczliwych rad dziewczyn, wg mnie warto zrobić dodatkowe badania i jeśli są mięśniaki, to zająć się nimi a potem reprodukcją. Czekam tu na Ciebie!

Bursztynie jesteś najwyraźniej medyczną zagadką :) trzymam kciuki żeby było mądre i pozytywne wyjaśnienie tego opóźnienia

Aga co tam u Ciebie?

Pozdrawiam wszystkie serdecznie
    dzięki Lucky, u mnie raczej nic ciekawego, ostatnio przechodzę cholerny kryzys i po prostu jestem w kiepskiej formie (wiele spraw sie na to złożyło) dlatego nie udzielam się ;-) ale każdej z Was niezmiennie kibicuję ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 12:08

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już lepiej,muślimy o wyjeżdzie na kilka dni nad morze,trochę odpoczniemy od starań i codzienności.
    A wczoraj robiliśmy zoo z warzyw,bo mała ma konkurs w przedszkolu i trzeba przynieśc zdjęcie kolorowej potrawy,wcześniej była sałatka.Nawet fajnie wyszło drzewo z brokuła,krokodyle z ogórków,ich domek z pomidora malinowego,pająk z surowego ziemniaka i kopru[od ogórków]muchomory,mysz z gruszki ,bo nie miałam jajek,a ta gruszka była taka żółto-bronzowa.

Zobaczymy jakie prace przyniosą inne dzieci,bo rodzice się przykładają.

bliska77, Lucky, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Jesli cos z ego bedzie to sie two m moze powiesic na nie uzytej gumce hi hi hi

Lepiej nie,przecież ktoś musi zarobic na żonę i trójkę dzieci!

Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus, ciesze sie, ze sie pojawilas :)
    Zycze Ci sily i cierpliwosci. Bo wsparcie juz masz, chocby tutaj <3

bliska77, Andzia33, Lucky, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak, masz racje rodzice sie staraja, my z M tez mamy pelno nagrod za rozne osiagniecia;-)....tzn. my robilismy co trzeba bylo a dzieci zbieraly nagrody;-)
    Andzia33 wrote:
    U mnie już lepiej,muślimy o wyjeżdzie na kilka dni nad morze,trochę odpoczniemy od starań i codzienności.
    A wczoraj robiliśmy zoo z warzyw,bo mała ma konkurs w przedszkolu i trzeba przynieśc zdjęcie kolorowej potrawy,wcześniej była sałatka.Nawet fajnie wyszło drzewo z brokuła,krokodyle z ogórków,ich domek z pomidora malinowego,pająk z surowego ziemniaka i kopru[od ogórków]muchomory,mysz z gruszki ,bo nie miałam jajek,a ta gruszka była taka żółto-bronzowa.

Zobaczymy jakie prace przyniosą inne dzieci,bo rodzice się przykładają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 12:22

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Bursztynku, wiem, ze mam w Was wsparcie i dlatego nie potrafię się od Was odciąć ;-)

Andzia33, Lucky, caffe, Bursztyn, pepapig, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dzięki Bursztynku, wiem, ze mam w Was wsparcie i dlatego nie potrafię się od Was odciąć ;-)

Nawet nie próbuj,bo będziemy Cię nawiedzac w snach027.gif

bliska77, Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, myślę i wspieram, cokolwiek tam się namieszało- to się ułoży, trzymam mocno kciuki. Wierzę, że szybko do nas wrócisz i będziesz tu montować swój suwaczek i kibicować naszym. Uszy do góry. Przytulam mocno

Violu dzieki za zrozumienie.

jak się robiło te serduszka ze znaków przestankowych????

Andzia33, pepapig, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, Viola, suwaczek wstawię gdy mi lekarz kartę ciążową założy :)

Aga, życzę Ci, żeby wyszło słońce zza chmur, a kłopoty odeszły w cholerę.
    Też ostatnio mam kiepski czas, nie związany z ciążą, więc rozumiem, ze człowiek nie ma ochoty na nic.

Ściskam mocno :)

Lucky, już się lepiej czujesz?

bliska77, Andzia33, Lucky, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    nie wiem czy nie zmienic mojego terminu testowania, bo 04.11. to dopiero bedzie 11 dpo? chyba zmienie na 06.11.

Wiesz ja też nie wiem ,bo pierwsza owulka była w niedzielę ,druga wczoraj lub dzisiaj[jutro usg ]i nie wiem od której liczyc.
    11,11 to było od pierwszej ,ale nie wzięłam luteiny ,czekam do jutra.

caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Aga, myślę i wspieram, cokolwiek tam się namieszało- to się ułoży, trzymam mocno kciuki. Wierzę, że szybko do nas wrócisz i będziesz tu montować swój suwaczek i kibicować naszym. Uszy do góry. Przytulam mocno

Violu dzieki za zrozumienie.

jak się robiło te serduszka ze znaków przestankowych????
    < 3

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, dokładnie, u mnie nieudana IUI i wszystko związane z staraniami jest jakby kropką nad i! reszta spraw nie jest związana z naszym tematem a wykańcza mnie emocjonalnie, wiem że minie ;-)

caffe, Andzia33, Lucky, Bursztyn, polarmiś, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzięki dziewczyny, dokładnie, u mnie nieudana IUI i wszystko związane z staraniami jest jakby kropką nad i! reszta spraw nie jest związana z naszym tematem a wykańcza mnie emocjonalnie, wiem że minie ;-)
    Czasami jest tak, że jeden cios to mało. Gdzie się człowiek nie wychyli, to dostaje strzała. Doskonale rozumiem Twój żal i smutek.

Życzę przede wszystkim siły i jak najmniej "obrażeń" <3

bliska77, Andzia33, Lucky, Bursztyn, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga będzie dobrze,zobacz u mnie jaki kryzys i już pomału przechodzimy nad nim do codzienności.Uśmiechnij się i nie myśl o tym!

caffe, Lucky, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, nawet nie wiecie jakie to ważne że jesteście!!!!! teraz chyba bedzie juz tylko lepiej, bo np dziś w pracy cos we mnie pękło i się poryczałam, tak po prostu.......

Andzia33, caffe, Lucky, Bursztyn, Reni, pepapig, samira, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1567 1568 1569 1570 1571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ