X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, to cudownie! Gratuluje! Jestes pierwsza Mama z naszej paczki :) Jak dojdziesz do siebie to napisz cos wiecej :) Sciskam <3

angela, Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, suuuuuuuuuuuuuuper :)

Uściski dla Ciebie i Córeczki :)

Lucky, Andzia33, inessa, angela lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temp.na tym samym poziome co wczoraj, ale kiedy wpisalam ja do wykkresu to system zaznaczyl mi owulacje na przedwczoraj, co akurat wiem, ze jest niemozliwe, wtedy mialam termin @ jesli bylby to 23 dniowy cykl. Wiec wykasowalam ja. Mam tez bol brzucha typowo miesiaczkowy, w zadnym przypadku owulacyjny. To jest jakies szalenstwo. Mam nadzieje ze @ przyjdzie dzis, czyli byloby to w sumie zgodne z 26 dniowym cyklem. Jesli nie to jutro bede chyba musiala zrobic test, ale poniewaz nie moge byc w ciazy to zaczynam sie martwic ze moze byc ze mna cos nie tak. Nie czuje sie za dobrze, moze to po prostu przeziebienie mnie dopada i stad ta podwyzszona temp. Przepraszam, ze tak smuce z rana.
    Milego dnia Wam zycze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 10:48

Lucky, Andzia33, samira, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    U mnie temp.na tym samym poziome co wczoraj, ale kiedy wpisalam ja do wykkresu to system zaznaczyl mi owulacje na przedwczoraj, co akurat wiem, ze jest niemozliwe, wtedy mialam termin @ jesli bylby to 23 dniowy cykl. Wiec wykasowalam ja. To jest jakies szalenstwo. Mam nadzieje ze @ przyjdzie dzis, czyli byloby to w sumie zgodne z 26 dniowym cyklem. Jesli nie to jutro bede chyba musiala zrobic test, ale poniewaz nie moge byc w ciazy to zaczynam sie martwic ze moze byc ze mna cos nie tak. Nie czuje sie za dobrze, moze to po prostu przeziebienie mnie dopada i stad ta podwyzszona temp. Przepraszam, ze tak smuce z rana.
    Milego dnia Wam zycze.

Wydaje mi się, że wcale nie jesteś pewna, że nie jesteś w ciąży, bo chcesz zrobić jutro test :)
    Dzisiaj jest w sumie 26dc, więc nie masz co panikować, ze coś jest nie tak, bo małe "odchylenia" się zdarzają i tak może być w tym przypadku.

Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn zrób test - to sie uspokoisz....i co niby miałoby Ci byc?

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wydaje mi się, że wcale nie jesteś pewna, że nie jesteś w ciąży, bo chcesz zrobić jutro test :)
    Dzisiaj jest w sumie 26dc, więc nie masz co panikować, ze coś jest nie tak, bo małe "odchylenia" się zdarzają i tak może być w tym przypadku.
    nie, bede musiala zrobic test, bo jesli pojde do lekarza to bedzie pierwsza rzecz o jaka zapyta. Dzis jest juz 27 dzien, wiec max.dzisiaj musi przyjsc @. Nie zastanawialabym sie nad tym, gdyby nie temp.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn zrób test - to sie uspokoisz....i co niby miałoby Ci byc?
    nie wiem, moze wszytsko mi sie rozregulowalo i nadaje sie juz tylko na zlom....
    Tak, wiem ze mam tendencje do panikowania.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie czlowiek nie panikuje jak mu sie przesuwa @, ale jak wykres jest caly cykl plaski a w okresie @ zaczyna tempka rosnac to jest nie lada zagwozdka;-)....oby ta na C!
    Bursztyn wrote:
    U mnie temp.na tym samym poziome co wczoraj, ale kiedy wpisalam ja do wykkresu to system zaznaczyl mi owulacje na przedwczoraj, co akurat wiem, ze jest niemozliwe, wtedy mialam termin @ jesli bylby to 23 dniowy cykl. Wiec wykasowalam ja. Mam tez bol brzucha typowo miesiaczkowy, w zadnym przypadku owulacyjny. To jest jakies szalenstwo. Mam nadzieje ze @ przyjdzie dzis, czyli byloby to w sumie zgodne z 26 dniowym cyklem. Jesli nie to jutro bede chyba musiala zrobic test, ale poniewaz nie moge byc w ciazy to zaczynam sie martwic ze moze byc ze mna cos nie tak. Nie czuje sie za dobrze, moze to po prostu przeziebienie mnie dopada i stad ta podwyzszona temp. Przepraszam, ze tak smuce z rana.
    Milego dnia Wam zycze.

Bursztyn, caffe, Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, a wiesz nad czym sie zastanawialam? czy przypadkiem nie nawalil ci termometr?

Bursztyn, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Normalnie czlowiek nie panikuje jak mu sie przesuwa @, ale jak wykres jest caly cykl plaski a w okresie @ zaczyna tempka rosnac to jest nie lada zagwozdka;-)....oby ta na C!
    no widzisz Viola, Ty mnie rozumiesz :)

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bursztynku, a wiesz nad czym sie zastanawialam? czy przypadkiem nie nawalil ci termometr?
    ze niby zlosliwy przedmiot, i w czasie owulacji pokazywal ze jej nie ma, zebym myslala ze cykl bezowulacyjnu byl? Oczywiscie termometr byl w zmowie z moim sluzem, ktory tez udawal nieplodny :) A za tym wszyskim stal moj maz, ktory im zaplacil za ta brudna robote ;)
    I teraz zaczal termometr dzialac dobrze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 11:01

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny.
    Bursztynku, ciekawa jestem, o co chodzi z Twoja temperatura.
    Mam troche dola. Okres sie zbliza, a wiem, ze nie ma sie czym ekscytowac ani czego testowac, bo owulacja potwierdzona przez USG nastapila dokladnie wtedy, kiedy zadnych plemnikow nie bylo w zasiegu (albo przynajmniej tych legalnych :D) Poza tym wykres znow taki koslawy jak zawsze i ovu wyznacza mi owulacje o 5-6 dni pozniej niz sie odbyla.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 11:07

aY05p2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Czesc Dziewczyny.
    Bursztynku, ciekawa jestem, o co chodzi z Twoja temperatura.
    Mam troche dola. Okres sie zbliza, a wiem, ze nie ma sie czym ekscytowac ani czego testowac, bo owulacja potwierdzona przez USG nastapila dokladnie wtedy, kiedy zadnych plemnikow nie bylo w zasiegu (albo przynajmniej tych legalnych :D) Poza tym wykres znow taki koslawy jak zawsze i ovu wyznacza mi owulacje o 5-6 dni pozniej niz sie odbyla.
    no, ja tez jestem ciekawa...
    to moze jakis nielegalny plemnik dotarl? ;)

Lucky, Andzia33, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela gratulacje, wszystkiego dobrego

caffe, Lucky, inessa, angela lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi sie ta teoria spisku;-)
    Bursztyn wrote:
    ze niby zlosliwy przedmiot, i w czasie owulacji pokazywal ze jej nie ma, zebym myslala ze cykl bezowulacyjnu byl? Oczywiscie termometr byl w zmowie z moim sluzem, ktory tez udawal nieplodny :) A za tym wszyskim stal moj maz, ktory im zaplacil za ta brudna robote ;)
    I teraz zaczal termometr dzialac dobrze ;)

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Podoba mi sie ta teoria spisku;-)
    to chyba jedyne wytlumaczenie ;)
    a tak na serio, to moze rzeczywiscie sie przeziebilam, bo czuje sie dziwnie- ale dopiero dzis. Wczoraj i przedwcz. bylo ok.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    uporządkuję listę:

Bursztyn -31,10
    Viola -04,11
    Grosza -04,11
    Alis - 05,11
    Polarmis- 08,09.11
    Malgoś -09,11
    Andzia33 -11,11
    Bozia -11,11

inessa lubi tę wiadomość

Andzia33
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :)
    Angelo, kochana, ściskam Cię mocno, tak się cieszę Waszym szczęściem! Niech Mała rośnie zdrowo. Wracaj szybko do sił i do nas, czekam na szczegóły!

Cafe, super, że lepiej się czujesz, cieszę się ogromnie. Jak będziesz gotowa to daj suwaczek, nie będę już taka mimoza :D obiecuję i będę się z Tobą cieszyć każdym dniem

Mango, przytulam mocno, wiem, że takie wieści uderzają w głowę jak obuchem :( współczuję stresu, ale może przychylisz się do zyczliwych rad dziewczyn, wg mnie warto zrobić dodatkowe badania i jeśli są mięśniaki, to zająć się nimi a potem reprodukcją. Czekam tu na Ciebie!

Bursztynie jesteś najwyraźniej medyczną zagadką :) trzymam kciuki żeby było mądre i pozytywne wyjaśnienie tego opóźnienia

Aga co tam u Ciebie?

Pozdrawiam wszystkie serdecznie

Andzia33, Bursztyn, bliska77, caffe, inessa, grosza, megan8, angela lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bursztyn -31,10
    Viola -04,11
    Grosza -04,11
    Alis - 05,11
    Polarmis- 08,09.11
    Malgoś -09,11
    Andzia33 -11,11
    Bozia -11,11
    Lucky - 21-22.11

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 30 października 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy nie zmienic mojego terminu testowania, bo 04.11. to dopiero bedzie 11 dpo? chyba zmienie na 06.11.
    Lucky wrote:
    Bursztyn -31,10
    Viola -06,11
    Grosza -04,11
    Alis - 05,11
    Polarmis- 08,09.11
    Malgoś -09,11
    Andzia33 -11,11
    Bozia -11,11
    Lucky - 21-22.11

Andzia33, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 1566 1567 1568 1569 1570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ