35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie temp.na tym samym poziome co wczoraj, ale kiedy wpisalam ja do wykkresu to system zaznaczyl mi owulacje na przedwczoraj, co akurat wiem, ze jest niemozliwe, wtedy mialam termin @ jesli bylby to 23 dniowy cykl. Wiec wykasowalam ja. Mam tez bol brzucha typowo miesiaczkowy, w zadnym przypadku owulacyjny. To jest jakies szalenstwo. Mam nadzieje ze @ przyjdzie dzis, czyli byloby to w sumie zgodne z 26 dniowym cyklem. Jesli nie to jutro bede chyba musiala zrobic test, ale poniewaz nie moge byc w ciazy to zaczynam sie martwic ze moze byc ze mna cos nie tak. Nie czuje sie za dobrze, moze to po prostu przeziebienie mnie dopada i stad ta podwyzszona temp. Przepraszam, ze tak smuce z rana.
Milego dnia Wam zycze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 10:48
Lucky, Andzia33, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:U mnie temp.na tym samym poziome co wczoraj, ale kiedy wpisalam ja do wykkresu to system zaznaczyl mi owulacje na przedwczoraj, co akurat wiem, ze jest niemozliwe, wtedy mialam termin @ jesli bylby to 23 dniowy cykl. Wiec wykasowalam ja. To jest jakies szalenstwo. Mam nadzieje ze @ przyjdzie dzis, czyli byloby to w sumie zgodne z 26 dniowym cyklem. Jesli nie to jutro bede chyba musiala zrobic test, ale poniewaz nie moge byc w ciazy to zaczynam sie martwic ze moze byc ze mna cos nie tak. Nie czuje sie za dobrze, moze to po prostu przeziebienie mnie dopada i stad ta podwyzszona temp. Przepraszam, ze tak smuce z rana.
Milego dnia Wam zycze.
Wydaje mi się, że wcale nie jesteś pewna, że nie jesteś w ciąży, bo chcesz zrobić jutro test
Dzisiaj jest w sumie 26dc, więc nie masz co panikować, ze coś jest nie tak, bo małe "odchylenia" się zdarzają i tak może być w tym przypadku.Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Wydaje mi się, że wcale nie jesteś pewna, że nie jesteś w ciąży, bo chcesz zrobić jutro test
Dzisiaj jest w sumie 26dc, więc nie masz co panikować, ze coś jest nie tak, bo małe "odchylenia" się zdarzają i tak może być w tym przypadku.
Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn zrób test - to sie uspokoisz....i co niby miałoby Ci byc?
Tak, wiem ze mam tendencje do panikowania.Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Normalnie czlowiek nie panikuje jak mu sie przesuwa @, ale jak wykres jest caly cykl plaski a w okresie @ zaczyna tempka rosnac to jest nie lada zagwozdka;-)....oby ta na C!
Bursztyn wrote:U mnie temp.na tym samym poziome co wczoraj, ale kiedy wpisalam ja do wykkresu to system zaznaczyl mi owulacje na przedwczoraj, co akurat wiem, ze jest niemozliwe, wtedy mialam termin @ jesli bylby to 23 dniowy cykl. Wiec wykasowalam ja. Mam tez bol brzucha typowo miesiaczkowy, w zadnym przypadku owulacyjny. To jest jakies szalenstwo. Mam nadzieje ze @ przyjdzie dzis, czyli byloby to w sumie zgodne z 26 dniowym cyklem. Jesli nie to jutro bede chyba musiala zrobic test, ale poniewaz nie moge byc w ciazy to zaczynam sie martwic ze moze byc ze mna cos nie tak. Nie czuje sie za dobrze, moze to po prostu przeziebienie mnie dopada i stad ta podwyzszona temp. Przepraszam, ze tak smuce z rana.
Milego dnia Wam zycze.Bursztyn, caffe, Lucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Normalnie czlowiek nie panikuje jak mu sie przesuwa @, ale jak wykres jest caly cykl plaski a w okresie @ zaczyna tempka rosnac to jest nie lada zagwozdka;-)....oby ta na C!
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bursztynku, a wiesz nad czym sie zastanawialam? czy przypadkiem nie nawalil ci termometr?
A za tym wszyskim stal moj maz, ktory im zaplacil za ta brudna robote
I teraz zaczal termometr dzialac dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 11:01
-
Czesc Dziewczyny.
Bursztynku, ciekawa jestem, o co chodzi z Twoja temperatura.
Mam troche dola. Okres sie zbliza, a wiem, ze nie ma sie czym ekscytowac ani czego testowac, bo owulacja potwierdzona przez USG nastapila dokladnie wtedy, kiedy zadnych plemnikow nie bylo w zasiegu (albo przynajmniej tych legalnych) Poza tym wykres znow taki koslawy jak zawsze i ovu wyznacza mi owulacje o 5-6 dni pozniej niz sie odbyla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 11:07
-
Alis wrote:Czesc Dziewczyny.
Bursztynku, ciekawa jestem, o co chodzi z Twoja temperatura.
Mam troche dola. Okres sie zbliza, a wiem, ze nie ma sie czym ekscytowac ani czego testowac, bo owulacja potwierdzona przez USG nastapila dokladnie wtedy, kiedy zadnych plemnikow nie bylo w zasiegu (albo przynajmniej tych legalnych) Poza tym wykres znow taki koslawy jak zawsze i ovu wyznacza mi owulacje o 5-6 dni pozniej niz sie odbyla.
to moze jakis nielegalny plemnik dotarl?Lucky, Andzia33, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podoba mi sie ta teoria spisku;-)
Bursztyn wrote:ze niby zlosliwy przedmiot, i w czasie owulacji pokazywal ze jej nie ma, zebym myslala ze cykl bezowulacyjnu byl? Oczywiscie termometr byl w zmowie z moim sluzem, ktory tez udawal nieplodnyA za tym wszyskim stal moj maz, ktory im zaplacil za ta brudna robote
I teraz zaczal termometr dzialac dobrzeLucky, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Podoba mi sie ta teoria spisku;-)
a tak na serio, to moze rzeczywiscie sie przeziebilam, bo czuje sie dziwnie- ale dopiero dzis. Wczoraj i przedwcz. bylo ok.
-
witajcie
Angelo, kochana, ściskam Cię mocno, tak się cieszę Waszym szczęściem! Niech Mała rośnie zdrowo. Wracaj szybko do sił i do nas, czekam na szczegóły!
Cafe, super, że lepiej się czujesz, cieszę się ogromnie. Jak będziesz gotowa to daj suwaczek, nie będę już taka mimozaobiecuję i będę się z Tobą cieszyć każdym dniem
Mango, przytulam mocno, wiem, że takie wieści uderzają w głowę jak obuchemwspółczuję stresu, ale może przychylisz się do zyczliwych rad dziewczyn, wg mnie warto zrobić dodatkowe badania i jeśli są mięśniaki, to zająć się nimi a potem reprodukcją. Czekam tu na Ciebie!
Bursztynie jesteś najwyraźniej medyczną zagadkątrzymam kciuki żeby było mądre i pozytywne wyjaśnienie tego opóźnienia
Aga co tam u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkie serdecznieAndzia33, Bursztyn, bliska77, caffe, inessa, grosza, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nie wiem czy nie zmienic mojego terminu testowania, bo 04.11. to dopiero bedzie 11 dpo? chyba zmienie na 06.11.
Lucky wrote:Bursztyn -31,10
Viola -06,11
Grosza -04,11
Alis - 05,11
Polarmis- 08,09.11
Malgoś -09,11
Andzia33 -11,11
Bozia -11,11
Lucky - 21-22.11Andzia33, Lucky, inessa lubią tę wiadomość