35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona nie powiedziała wprost, że nie mam szans,ale mówiła o różnych metodach. Przeraziło mnie, że tak szybko mnie spławiła do kogoś innegoViola wrote:ok, masz prawo, bo my nie wiemy co ta baba ci dokladnie nagadala, ale uwierz ze powinnas to skonsultowac z innym lekarzem....i musisz ochlonac...Mango
i jej marzenie
-
nick nieaktualnyZ mojego doswiadczenia najchetniej by Ci zaproponowala invitro:-). Mango jeden lekarz to nie wyrok. Czy wczesniej mialas miesniaki? Bo w idzisz dzisiaj masz miesniaki na tym usg a na innym nie znajda nawet Twoich jajnikow. Lekarz tez czlowiek i nie bierz do serca diagnozy po jednej wizycie.
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango, ja się na tym nie znam, ale w wielu przypadkach mięśniaki uniemożliwiały zajście w ciążę, to po pierwsze. A po drugie, to mi się wydaje, że nie można tak bezkarnie hodować sobie ich w macicy, bo to chyba niebezpieczne.
Ja bym usunęła dla własnego zdrowia przede wszystkim. A gin nie jest jasnowidzem i nie przewidzi czy to umożliwi utrzymanie ciąży czy nie.
Trzymaj się kochana, jutro ochłoniesz i spojrzysz na sprawę trzeźwym okiem. A konsultacja u innego gina konieczna, takie jest moje zdanie.grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Polamis ma rację idź do innego lekarza.
bliska77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMango przeczytałąś mój wpis o mieśniakach?
Mój zabieg przeprowadzał lekarz z Poznania jest naprawde dobry w tym co robi jak chcesz to moge CI dać namiary na niego na priv.
Tylko ze spokojem prześpij sie dzis z tym.malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cafe cieszę się że nie plamisz.
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Caffe, ja stwierdzisz ze juz czas to dawaj suwaczka, bo wiesz czlowiek sie meczy jak tak co troche musi liczyc jak daleko juz zaszlas;-)
caffe wrote:Inessa, ja czuję się dobrze i od wczoraj można powiedzieć, ze nie plamię.caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango o ile mnie pamiec nie zawodzi to Ty tez jestes z Poznania,nie wiem do jakiej gin chodzisz ale moge Ci polecic Doktora Wandeld,przyjmuje pryw.na Strzeszynskiej zreszta wszystkie infor.znajdziesz w internecie,uwazam ze jest dobry w tym co robi (sama do niego chodzilam)i pomogl mojej kolezance zeby zaciazyla i udalo sie.Ma dobre opinie. Czesc dziewczynki.
caffe, malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Caffe, ja stwierdzisz ze juz czas to dawaj suwaczka, bo wiesz czlowiek sie meczy jak tak co troche musi liczyc jak daleko juz zaszlas;-)
malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Dzięki dziewczyny, ale ja chyba nie mam do tego siły
Powiedziałam już mojemu, że jeżeli chce mieć dziecko to nie ze mną
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango z tego co zrozumiałam to ona CIę odesłała do gina specjalizującego się w niepłodności ( do gina od par). Może po prostu zdała sobie sprawę, że nie podoła prowadzeniu CIebie. Mój gin, u którego byłam na początku też powiedzial, zebym poszukała innych, bo on się w tym nie specjalizuje, ale chętnie mnie zaprasza już po, do prowadzenia ciązy....Więc może dobrze CI powiedziała ginka, żebyś poszukała innego lekarza - skorzystaj z pomocy Inessy czy Anny Marii...I nie załamuj się i nie poddawaj, bo to dopiero początek Twoich starań z pomocą lekarzy...usuń jak najszybciej te mięśniaki i do dzieła...tylko żebyś znowu nie dojrzewała do tego kolejny rok...
malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam wieczornie
co było u ginki na wczorajszej wizycie powiem jutro...
Mango nie smutaj się ,kumpela z innego forum zaszła w ciążę w 2 cyklu po wycięciu mięśniaka i w grudniu 24.12 jej córcia skończy roczek,można ??-można !!!
Inessko dobrze ze wiesz na czym stoisz,teraz będzie dobrze
Wszystkim smutającym się :* i kciuki dla tych babeczek którym rosną pęcherzyki albo pękły ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 21:25
Bursztyn, malgos741, grosza, bliska77, caffe, Andzia33, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mango, dziewczyny maja racje. Najpierw wizyta u innego gina, potem trzeba sie jednak zabrac za te miesniaki nawet dla wlasnego dobra i zdrowia, im szybciej tym lepiej, chyba nie ma na co czekac. Wielu dziewczynom udalo sie zaciazyc po ich usunieciu, nawet naszej Inessie. Nie zalamuj sie, bo to nie wyrok tylko trzeba troche oczyscic teren w macicy i mozna sie starac. Wspieram Cie mocno.
malgos741, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
Ech Mango ,ludzie dowiaduja sie gorszych rzeczy o swoim stanie zdrowia ,poprostu usun tego jebanego miesniaka ,idz do dobrego Gina i daj wam jeszcze szanse moze dwie,nikt nie obiecywalze bedzie latwo.Dziewczyny z Poznania sie nie poddaja!!!!!!!!!!!!!no ewentualnie zostal ci pociag pierdolonych mnichow,ale z tym do ReniMango wrote:Dzięki dziewczyny, ale ja chyba nie mam do tego siły
Powiedziałam już mojemu, że jeżeli chce mieć dziecko to nie ze mną
Reni, grosza, bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam wieczornie
co było u ginki na wczorajszej wizycie powiem jutro...
Mango nie smutaj się ,kumpela z innego forum zaszła w ciążę w 2 cyklu po wycięciu mięśniaka i w grudniu 24.12 jej córcia skończy roczek,można ??-można !!!
Inessko dobrze ze wiesz na czym stoisz,teraz będzie dobrze
Wszystkim smutającym się :* i kciuki dla tych babeczek którym rosną pęcherzyki albo pękły ...
samira, Lucky lubią tę wiadomość