X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona nie powiedziała wprost, że nie mam szans,ale mówiła o różnych metodach. Przeraziło mnie, że tak szybko mnie spławiła do kogoś innego :(
    Viola wrote:
    ok, masz prawo, bo my nie wiemy co ta baba ci dokladnie nagadala, ale uwierz ze powinnas to skonsultowac z innym lekarzem....i musisz ochlonac...

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mojego doswiadczenia najchetniej by Ci zaproponowala invitro:-). Mango jeden lekarz to nie wyrok. Czy wczesniej mialas miesniaki? Bo w idzisz dzisiaj masz miesniaki na tym usg a na innym nie znajda nawet Twoich jajnikow. Lekarz tez czlowiek i nie bierz do serca diagnozy po jednej wizycie.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango może on nie zna się na takich problemach.

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango, ja się na tym nie znam, ale w wielu przypadkach mięśniaki uniemożliwiały zajście w ciążę, to po pierwsze. A po drugie, to mi się wydaje, że nie można tak bezkarnie hodować sobie ich w macicy, bo to chyba niebezpieczne.
    Ja bym usunęła dla własnego zdrowia przede wszystkim. A gin nie jest jasnowidzem i nie przewidzi czy to umożliwi utrzymanie ciąży czy nie.

Trzymaj się kochana, jutro ochłoniesz i spojrzysz na sprawę trzeźwym okiem. A konsultacja u innego gina konieczna, takie jest moje zdanie.

grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polamis ma rację idź do innego lekarza.

bliska77 lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango przeczytałąś mój wpis o mieśniakach?
    Mój zabieg przeprowadzał lekarz z Poznania jest naprawde dobry w tym co robi jak chcesz to moge CI dać namiary na niego na priv.
    Tylko ze spokojem prześpij sie dzis z tym.

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, ja czuję się dobrze i od wczoraj można powiedzieć, ze nie plamię.

malgos741, polarmiś, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe cieszę się że nie plamisz.

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Viola Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, ja stwierdzisz ze juz czas to dawaj suwaczka, bo wiesz czlowiek sie meczy jak tak co troche musi liczyc jak daleko juz zaszlas;-)
    caffe wrote:
    Inessa, ja czuję się dobrze i od wczoraj można powiedzieć, ze nie plamię.

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango o ile mnie pamiec nie zawodzi to Ty tez jestes z Poznania,nie wiem do jakiej gin chodzisz ale moge Ci polecic Doktora Wandeld,przyjmuje pryw.na Strzeszynskiej zreszta wszystkie infor.znajdziesz w internecie,uwazam ze jest dobry w tym co robi (sama do niego chodzilam)i pomogl mojej kolezance zeby zaciazyla i udalo sie.Ma dobre opinie. Czesc dziewczynki.

caffe, malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Cafe cieszę się że nie plamisz.
    Ja też się tak po cichu cieszę. Zobaczymy co będzie dalej :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Caffe, ja stwierdzisz ze juz czas to dawaj suwaczka, bo wiesz czlowiek sie meczy jak tak co troche musi liczyc jak daleko juz zaszlas;-)
    Nie daję go z trzech powodów. Po pierwsze, czekam aż się wszystko wyklaruje, po drugie czas ciąży zmienia się z wizyty na wizytę więc musiałabym co chwilę go aktualizować, a po trzecie żeby Wam nie było przykro.

malgos741, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, ale ja chyba nie mam do tego siły :( Powiedziałam już mojemu, że jeżeli chce mieć dziecko to nie ze mną :(

caffe, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Dzięki dziewczyny, ale ja chyba nie mam do tego siły :( Powiedziałam już mojemu, że jeżeli chce mieć dziecko to nie ze mną :(
    Przestań. Dzisiaj tak mówisz, bo jesteś zrezygnowana, ale jutro wierzę, że nabierzesz siły do walki.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango z tego co zrozumiałam to ona CIę odesłała do gina specjalizującego się w niepłodności ( do gina od par). Może po prostu zdała sobie sprawę, że nie podoła prowadzeniu CIebie. Mój gin, u którego byłam na początku też powiedzial, zebym poszukała innych, bo on się w tym nie specjalizuje, ale chętnie mnie zaprasza już po, do prowadzenia ciązy....Więc może dobrze CI powiedziała ginka, żebyś poszukała innego lekarza - skorzystaj z pomocy Inessy czy Anny Marii...I nie załamuj się i nie poddawaj, bo to dopiero początek Twoich starań z pomocą lekarzy...usuń jak najszybciej te mięśniaki i do dzieła...tylko żebyś znowu nie dojrzewała do tego kolejny rok...;)

malgos741, bliska77, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu ja pytałam, czy będziesz badać progesteron, a nie zażywać...bo jestem ciekawa czy przypadkiem okaże się, że jednak owulka była...z nieistniejących jajników..:)

malgos741, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczornie :)

co było u ginki na wczorajszej wizycie powiem jutro...

Mango nie smutaj się ,kumpela z innego forum zaszła w ciążę w 2 cyklu po wycięciu mięśniaka i w grudniu 24.12 jej córcia skończy roczek,można ??-można !!! <3

Inessko dobrze ze wiesz na czym stoisz,teraz będzie dobrze <3

Wszystkim smutającym się :* i kciuki dla tych babeczek którym rosną pęcherzyki albo pękły ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 21:25

Bursztyn, malgos741, grosza, bliska77, caffe, Andzia33, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango, dziewczyny maja racje. Najpierw wizyta u innego gina, potem trzeba sie jednak zabrac za te miesniaki nawet dla wlasnego dobra i zdrowia, im szybciej tym lepiej, chyba nie ma na co czekac. Wielu dziewczynom udalo sie zaciazyc po ich usunieciu, nawet naszej Inessie. Nie zalamuj sie, bo to nie wyrok tylko trzeba troche oczyscic teren w macicy i mozna sie starac. Wspieram Cie mocno.

malgos741, samira, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech Mango ,ludzie dowiaduja sie gorszych rzeczy o swoim stanie zdrowia ,poprostu usun tego jebanego miesniaka ,idz do dobrego Gina i daj wam jeszcze szanse moze dwie,nikt nie obiecywalze bedzie latwo.Dziewczyny z Poznania sie nie poddaja!!!!!!!!!!!!!no ewentualnie zostal ci pociag pierdolonych mnichow,ale z tym do Reni
    Mango wrote:

Reni, grosza, bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam wieczornie :)

co było u ginki na wczorajszej wizycie powiem jutro...

Mango nie smutaj się ,kumpela z innego forum zaszła w ciążę w 2 cyklu po wycięciu mięśniaka i w grudniu 24.12 jej córcia skończy roczek,można ??-można !!! <3

Inessko dobrze ze wiesz na czym stoisz,teraz będzie dobrze <3

Wszystkim smutającym się :* i kciuki dla tych babeczek którym rosną pęcherzyki albo pękły ...
    oj, no powiedz dzisiaj :)

samira, Lucky lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 1564 1565 1566 1567 1568 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ