35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Dziekuje Boziu bardzo ze spytalas o moje leki:-) mysle ze ta moja ginka chyba nie przepisze mi czegos co mogloby mi zaszkodzic, ale jak sie upewnilas to super dzieki.
Trzymam teraz kciuki za Twoje cialko zolte;-) ale jestesmy aparatki, jaramy sie cialkami zoltymi jakby to byla juc co najmniej ciaza!
U nas caly czas WielkanocAndzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
trochę przesądu
"Kobiety mające problemy z zajściem w ciążę powinny przewiązać się w pasie kolorową wstążką, która uprzednio leżała w Piśmie Świętym podczas czytania Ewangelii i odmawiania modlitwy. "
Andzia33, pepapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Lista testujacych
Bursztyn -31,10
Viola -04,11
Grosza -04,11
Andzia33 -11,11
Bozia -11,11Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango , nie jestem specjalistka ale nie masz sie co martwic, estradiol moznaby troche podkarmic - ale to akurat proste zadanie, fsh i lh ok. Moze stosunek byc ciut zachwiany ale masz piekne wyniki! Oby prolaktyna i progesteron byl w normie a jak nie to zawsze da sie to skorygowac. Skorygowac sie nie da rezerwy a ona u Ciebie wyglada ok. Zrob koniecznie hormony tarczycy ( tsh, f3, f4) i insuline.
Jest dobrze!!!!!!!
Trzymam kciuki . Kiedy idziesz do gina i czy masz dobrego?pepapig, Mango, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki miśku
Trochę mnie uspokoiłaś. Gina mam na 18.30 i już jestem cała chora
Martwi mnie ta @, bo jeszcze się kręci
polarmiś wrote:Mango , nie jestem specjalistka ale nie masz sie co martwic, estradiol moznaby troche podkarmic - ale to akurat proste zadanie, fsh i lh ok. Moze stosunek byc ciut zachwiany ale masz piekne wyniki! Oby prolaktyna i progesteron byl w normie a jak nie to zawsze da sie to skorygowac. Skorygowac sie nie da rezerwy a ona u Ciebie wyglada ok. Zrob koniecznie hormony tarczycy ( tsh, f3, f4) i insuline.
Jest dobrze!!!!!!!
Trzymam kciuki . Kiedy idziesz do gina i czy masz dobrego?Andzia33 lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
To się dopiszę i uporządkuję listę:
Bursztyn -31,10
Viola -04,11
Grosza -04,11
Alis - 05,11
Polarmis- 08,09.11
Andzia33 -11,11
Bozia -11,11
Też nie będę testować, bo nie mam po co... No chyba, że się @ spóźni ze dwa dniWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 17:13
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane moje witajcie
Endokrynolog potwierdziła chorobe Haschimoto ale nie tylko te chorobe mam mam jeszcze jedną chorobe tarczycy niestety nie umiem Wam jej powtórzyć bo składa sie z 6 słów a chodzi o to,ze mam stan zapalny, powiekszoną tarczyce i guzkotorbiele trzy na niej narazie nie są do usuniecia ale muszą być pod stała kontrolą. Lekarz zapisał mi Eutyrox i powiedział,że niestety przy chorobie haschimoto niestety częśto są problemy z niepłodnosćią i zporonieniami zwłaszcza jak jest nieprawidłowo ustawione leczenie. Trzeba monitorować TSH, ja mam je dobre ale musze sprawdzić za miesiąc czy nie spadło za bardzo albo nie poszło w góre. SPytałąm też o jod wiem,ze wiele z dziewczyn go zażywa,a wiec przy tej chorobie tyle jodu co jest w witaminach prenatalnych nie szkodzi ale jak już sie zajdzie wciąże to KAZDA KOBIETA POWINNA BRAĆ GO ZE WZGLEDU NA DZIECKO OKOŁO 200-250 MG, NAWET CHORA NA HASCHIMOTO bo wązne jest teraz dziecko.
W moim przypadku neistety problem z poronieniami jest skomplikowany przez inne choroby autoimmunologiczne ale mam nadzieje,ze przy lekach jednak kiedyś sie uda
Buziaki dla każdej z Wasgrosza, samira, caffe, Bursztyn, malgos741, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość