35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja lubię
to taki mój anioł
Viola wrote:a ja jak zobacze II kreseczki to od razu spadam na L4, tez nie lubie mojego szefa....tylko czy jest tu ktos kto lubi?promyk, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
powiem że można lubić swoje szefostwo
ja miałam w sumie w 1 firmie 3 szefów/we- 1 lubiłam
w drugiej firmie teraz miałam już 3 szefów z czego 2 to babki - 1 polubiłam
a i kobiety są o wiele bardziej wymagającymi szefowymi wg mnie
Viola wrote:w poprzedniej pracy mialam takiego ktorego lubilam, wiec wychodzi na to ze chyba jednak mozna lubic wlasnego przelozonego;-)Bursztyn, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny wydawało mi się że pisałam rano...a tu mnie nie ma. WIęc klikam od nowa. Jestem od rana uchachana...mmmm....kiedyś po smutach przychodzi dobra nadzieja...wtuliłam się rano w mojego a on dawaj się rozochocił i poszaleliśmy...Dzień mam w obłokach i jeszcze test zrobiłam...owulacyjny i jest pozytyw Dzisiaj same niespodzianki
tylko że nie zmierzyłam temperatury....najważniejsze że zaczęłam w końcu serduszka i będę kontynuować pare dni wszystkie ściskam i odfruwam
Bursztyn, Andzia33, misia00, megan8, grosza, caffe, Nati74, samira lubią tę wiadomość
-
pepapigg wrote:Czesc dziewczyny wydawało mi się że pisałam rano...a tu mnie nie ma. WIęc klikam od nowa. Jestem od rana uchachana...mmmm....kiedyś po smutach przychodzi dobra nadzieja...wtuliłam się rano w mojego a on dawaj się rozochocił i poszaleliśmy...Dzień mam w obłokach i jeszcze test zrobiłam...owulacyjny i jest pozytyw Dzisiaj same niespodzianki
tylko że nie zmierzyłam temperatury....najważniejsze że zaczęłam w końcu serduszka i będę kontynuować pare dni wszystkie ściskam i odfruwam
misia00, Andzia33, pepapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Boziu bardzo ze spytalas o moje leki:-) mysle ze ta moja ginka chyba nie przepisze mi czegos co mogloby mi zaszkodzic, ale jak sie upewnilas to super dzieki.
Trzymam teraz kciuki za Twoje cialko zolte;-) ale jestesmy aparatki, jaramy sie cialkami zoltymi jakby to byla juc co najmniej ciaza!
Bozia3 wrote:
Jeśli chodzi Viola o Twoje leki - to pokazałam jej karteczkę z nazwami - powiedziała, że obydwa możesz zażywać...Andzia33, caffe lubią tę wiadomość
-
Mango my ci mozemy powiedziec nasze zdanie ale najlepiej poczekaj na wizyte u gina, ktory fachowym okiem oceni twoj zapas jajeczny. Wg mnie estradiol jest niski, ale na to cos sie bierze, chyba Reni kiedys pisala o jakis tabletkach na podwyzszenie estradiolu.
Mango wrote:odebrałam wyniki z 3dc:
FSH - 6,73 mIU/ml
LH - 4,97 mIU/ml
Estradiol - 48,00 pg/ml
Jest dobrze czy źle? Co myślicie?Andzia33, Mango lubią tę wiadomość