35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Teraz czekamy na wiesci od Bozi i robimy liste kto kiedy ma termin;-) ja juz swoj zreszta sprawdzilam i mam na 14.07.
AndZia Ty jestes specjalistka od list wiec szykuj sie.
Ja mam 20-24.07
Wiesz z tą listą ,to poczekamy,najpierw trzeba zrobic listę testujących.caffe lubi tę wiadomość
Andzia33 -
no dobraaaa, ja juz zalozylam ze jestem w ciazy, co tam testowanie, ale jak sie upieracie to niech bedzie ze 04.11., ale to jest jeszcze ruchomy termin bo szczerze mowiac nie mam bladego pojecia jak ten moj dziwny cykl bedzie wygladal.
caffe wrote:hahaha, tak Andziu, porządek i chronologia musi byćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2013, 13:22
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:A Ty Caffe kiedy rodzisz?
Ja teraz skupiam się na każdym najbliższym dniu, nie wybiegam tak w przyszłość i nie odliczam ile jeszcze do końca. Porodu się nie boję jako takiego. Wiem, że będzie bolało, bo inaczej się nie da i tylebliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Olena jak sytuacja?
Zaczęłam mocno krwawić. Dobre i to. Może obędzie się bez zabiegu.
Psychika już sobie poradziła. Jakoś nie traktuję tego zarodka jako dziecka, na szczęście. Może dlatego, że 11 lat temu przeszłam to samo, w identycznym tygodniu ciąży. Jest ok.
Pozdrawiam Was wszystkie i za chwilę nadgonię co dziś napisałyście.Andzia33, Reni, caffe, Bursztyn, megan8, polarmiś, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie wiem dokładnie. W okolicach połowy czerwca.
Ja teraz skupiam się na każdym najbliższym dniu, nie wybiegam tak w przyszłość i nie odliczam ile jeszcze do końca. Porodu się nie boję jako takiego. Wiem, że będzie bolało, bo inaczej się nie da i tyle
Ale z kalkulatora porodu co Ci wychodzi?
Wiesz ja pewnie bliżniaki też urodzę wczesniej.caffe lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Ja bedę brała luteine ale tak właściwie to nie wiem czy od jutra rana ją wziac skoro jutro -lub dziś ta druga owulka,może wezmą ją od czwartku.Co myślicie?Zawsze miałam brac od 3 dnia wyższych tempek
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Olena wrote:Zaczęłam mocno krwawić. Dobre i to. Może obędzie się bez zabiegu.
Psychika już sobie poradziła. Jakoś nie traktuję tego zarodka jako dziecka, na szczęście. Może dlatego, że 11 lat temu przeszłam to samo, w identycznym tygodniu ciąży. Jest ok.
Pozdrawiam Was wszystkie i za chwilę nadgonię co dziś napisałyście.Andzia33, Olena lubią tę wiadomość
-
Olenko jesteśmy z Tobą ,trzymaj się i bądż dzielna.
Jeszcze wyjdzie dla ciebie słońce i przytulisz swoją małą zdrową kruszynkę,wiesz ,że po clo możesz zajśc i zajdziesz i urodzisz i ....Zyli długo i szczęśliwie!caffe, Olena lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Ale z kalkulatora porodu co Ci wychodzi?
Wiesz ja pewnie bliżniaki też urodzę wczesniej.
Ale myślę, że do 20 czerwca się wyrobiębo potem muszę sprawozdania półroczne zrobić hahaha
Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Olenko, bardzo dobrze ze sama sie oczyszczasz, tak chyba najzdrowiej....w sumie zalezy to od indywidualnego przypadku, ale czyszczenie to powazny zabieg...
Olena wrote:Zaczęłam mocno krwawić. Dobre i to. Może obędzie się bez zabiegu.
Pozdrawiam Was wszystkie i za chwilę nadgonię co dziś napisałyście.Andzia33 lubi tę wiadomość